סיכום השבוע שהיה.

Redemption Song

New member
../images/Emo149.gif סיכום השבוע שהיה.

משהו ששימח\העציב אתכם(בקשר לורד)? מה עשה לכם את השבוע? מה הרס לכם את השבוע? תוכנית השבוע? ספר השבוע? סרט השבוע? שיר השבוע? דיסק השבוע? ציטוט השבוע? תוכניות לשבוע הבא? תמונת השבוע? פגשת את ורד השבוע? אם כן, איפה? ושאלת בונוס,
אם יוסף סוויד לא ימשיך לעוד עונה באלופה, מה אתם מצפים\מקווים שיקרה עם התפקיד של ורד?

השבוע שלי..

משהו ששימח\העציב אתכם(בקשר לורד)? לא יודעת
מה עשה לכם את השבוע? אמממ יום שלישי..ראיתי את כל האנשים שאני אוהבת! מה הרס לכם את השבוע? שומדבר, נראה לי
תוכנית השבוע? "מרחק נגיעה" ו"חברים
ספר השבוע? "בית הבובות"..לא ספר אבל לא נורא..התחלנו לקרוא! סרט השבוע? הבועה, למרות שלא ראיתי
רק ניסיתי לצרוב אבל הצורב הבןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן....הזה לא צרב לי
שיר השבוע? "עיר קטנה"- יהודית רביץ דיסק השבוע? הפלאפון שלי..יש שם את כל השירים
ציטוט השבוע? "נפלאות הזובי של מר איובי" תוכניות לשבוע הבא? למצוא כבר קטע לתיאטרון
אולי תעזרו לי? אני צריכה לחקות איש מקצוע..אין לי מושג מה! תמונת השבוע? תגובה מהירה שליטה פגשת את ורד השבוע? אם כן, איפה? לא ושאלת בונוס, אם יוסף סוויד לא ימשיך לעוד עונה באלופה, מה אתם מצפים\מקווים שיקרה עם התפקיד של ורד? אממממממממ אמממממממ ממממממממ לא יודעת
הכל ממילא צפוי, אז..לא יודעת

נולדה בעיר קטנההההההה../images/Emo79.gif

לה לה לה לה משהו ששימח\העציב אתכם(בקשר לורד)? המממ לא יודעת מה עשה לכם את השבוע?יום שלישי...תיאטרון
מה הרס לכם את השבוע?המממ, כלום. תוכנית השבוע?מרחק נגיעה
ספר השבוע? כל נדרי סרט השבוע? אין
שיר השבוע? פרגילישסססססס
דיסק השבוע? אין דיסק
ציטוט השבוע?"כיסא חנפן...חנפן! מחכה במתיחות שאשב עליו.'
חנוך לוין
תוכניות לשבוע הבא? תמונת השבוע? אין תמונה
פגשת את ורד השבוע? אם כן, איפה?לא ושאלת בונוס, אם יוסף סוויד לא ימשיך לעוד עונה באלופה, מה אתם מצפים\מקווים שיקרה עם התפקיד של ורד? אני לא צריכה לקוות ולצפות
אני יכולה לברר

mikmikonet

New member
עונה נה נה נה ../images/Emo189.gif

משהו ששימח\העציב אתכם(בקשר לורד)? שהיא נכנסה לפורום, דה
מה עשה לכם את השבוע? "הלהקה" אתמול
ות"א
מה הרס לכם את השבוע? שלא הספקתי לפגוש את קרן, אוטובוס ארור לירושלים
אותו סיפור כמו עם ורד, רק שאותה כן הספקתי לפגוש
תוכנית השבוע? הכוונה לטלויזיה? אני אוהבת את "מרחק נגיעה" אבל לא הייתי בבית בשלישי
ו...המורדים
אל תצחקו, אני מתה על זה. ספר השבוע? מטילדה
סרט השבוע? מישהו לרוץ איתו (ראיתי שוב, הפעם את הגרסה המלאה ב-VOD) שיר השבוע? "לא נרדמת תל אביב"
דיסק השבוע? קרן פלס, אני חושבת
אח כמה שאני אוהבת אותה. ציטוט השבוע? "מיקי זה קיצור של מיכל?" "לא, זה קיצור של מיקרוב"
תוכניות לשבוע הבא? אולי קצת שופינג...?
תמונת השבוע? תמונה חמודה שצילמתי לפני שיצאנו אתמול
פגשת את ורד השבוע? אם כן, איפה? השבוע דווקא לא... לא מצאתי זמן בשבילה
נו באמת. ושאלת בונוס, אם יוסף סוויד לא ימשיך לעוד עונה באלופה, מה אתם מצפים\מקווים שיקרה עם התפקיד של ורד? זה יהיה עצוב
לא יודעת אם הייתי רוצה שתמצא אהבה חדשה/אחרת, אבל כדאי משהו מעניין. דריה בהריון שלישייה וג'לל מת בנסיבות טראגיות
דריה יולדת את השלישייה... שנקראים חוסיין, חאלד וניראל
סתם נו.

danit1234

New member
עונה

משהו ששימח\העציב אתכם(בקשר לורד)?הראיון אצל ליאור שליין שימח שידעתי שיש העציב כי לא ראיתי בסוף
מה עשה לכם את השבוע?לא משהו מיוחד מה הרס לכם את השבוע?ריבים קטנים עם כל מיני אנשים :\ תוכנית השבוע?השמינייה, טב"ע - זה רב מה שראיתי ספר השבוע?חצוצרה בואדי -צריכה לקרוא בשביל בי"ס סרט השבוע?לפני שבוע ראיתי מיס סאנשיין הקטנה שיר השבוע?למה לבכות -שיר די מוזר אבל נדבקתי אליו דיסק השבוע?אוונסנס ציטוט השבוע?אני צריכה להזכר P: תוכניות לשבוע הבא?טיול שנתי .. תמונת השבוע?אין P: פגשת את ורד השבוע? אם כן, איפה?לא ):

MahazotZemer

New member
עונה :]

משהו ששימח\העציב אתכם(בקשר לורד)?שאני אראה אותה ביום ראשון מה עשה לכם את השבוע?שאני הולך להיות באלופה מה הרס לכם את השבוע?כלום תוכנית השבוע?האלופה ספר השבוע?אניגמה סרט השבוע? - שיר השבוע?"שונא מורות"
מבוסס על "רוצה בנות" דיסק השבוע?של לירז צ'רכי ציטוט השבוע? - תוכניות לשבוע הבא? האלופה 2 !! תמונת השבוע? - פגשת את ורד השבוע? אם כן, איפה?לא ושאלת בונוס, אם יוסף סוויד לא ימשיך לעוד עונה באלופה, מה אתם מצפים\מקווים שיקרה עם התפקיד של ורד? שהיא תמצא מישהו חדש ולא ערבי

danit1234

New member
../images/Emo207.gif עוזבת את הפורום ...../images/Emo10.gif

לשלושה ימים
תמיד רציתי לעשות את זה XD בכל אופן יש לי מחר טיול שנתי לנגב יום שני שלישי רביעי בערב אני אחזור אבל בטח עייפה . חמישי -חופש , אז אני אשלים מה שהפסדתי ... בכל אופן אני אתגעגע
אוהבת

mikmikonet

New member
אבל נעמה ../images/Emo7.gif זאת לא סיבה

להפחיד אותנו ככה
חחח בואו נמשיך עם הכותרות המלחיצות! תהני בובונת שלי
הטיול שלי בשלישי, רביעי חמישי

mikmikonet

New member
הכוונה דנית כמובן ../images/Emo6.gif

וואו, הייתי ממש ממש בטוחה שהכינוי נאנוליטה
כנראה קראתי הודעה שלה לפני זה. דניתי