סיכום שבועי בריח חגיגי

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo149.gifסיכום שבועי בריח חגיגי../images/Emo149.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: והיום שתי שאלות בונוס! א.בהמשך לשאלת הבונוס של שבוע שעבר... נהנים מכל החום הזה או שמעדיפים גשם?
ב.השאלה הצפויה והברורה מאליה: למה אתם מתחפשים אם בכלל?

הילה 201

New member
מסכמת...../images/Emo124.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): ממי שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): חופשיה/שרית חדד תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: החיים זה לא הכל ציטוט/י השבוע: אין איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: זכיתי מקום 1 בתחרות במוקד!! משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: הגשם והקור...... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: יום הולדת!!!!!!!!!!!!!!!! האם פגשתם את מירי השבוע? לא סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: טוב שאלת בונוס: והיום שתי שאלות בונוס! א.בהמשך לשאלת הבונוס של שבוע שעבר... נהנים מכל החום הזה או שמעדיפים גשם? נהניתי ב.השאלה הצפויה והברורה מאליה: למה אתם מתחפשים אם בכלל? לא

ady18

Well-known member
שבת שלום:)

שיר של מירי:שני כוכבים\טיול לילי שיר לא של מירי: כנען איתי פרל תוכנית האח הגדול כמובן:) היום הכי מוצלח שבת הופעה של איתי פרל,שלישי מסג והיום תל אביב מחכה כנראה הופעה ופורים כנראה חופש יום אחד:) ברור שקיץ:)

מסכמת! אחרי מלא זמן שלא הייתי בפורום ../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): האור יזרח גם בנפרד ועל הגשר הישן. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): מילים של איה כורם תמונת/פליקס השבוע: תמונות מהיום בבצפר עשו לנו פעילות ממש מצחיקה תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: לא זוכרת המוח שלי יצא להפסקה!!
ציטוט/י השבוע: פחות או יותר משהו כזה: "אההההההההההההההה" איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: יום חמישי בערב אחרי כל הבלגן של השבוע שהבנתי שנשאר לי רק יום ראשון והעומס נגמר!!! משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: עומס מטורף, אני לא אפרט אבל העיקר שעברתי את זה. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: פורים, והמבחן המסכם באוניברסיטה - בפסיכולוגיה, רק שיעבור ואני אהיה מאושרת! האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- לא,
אבל בא לי כל כך הופעה!! סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מטורף חחח או עמוס.... שאלת בונוס: והיום שתי שאלות בונוס! א.בהמשך לשאלת הבונוס של שבוע שעבר... נהנים מכל החום הזה או שמעדיפים גשם? אני מעדיפה חום אבל היום זה היה בלתי נסבל והבנתי שגם מחר זה יהיה ככה. ב.השאלה הצפויה והברורה מאליה: למה אתם מתחפשים אם בכלל? לנעלי אולסטאר עם חברות שלי!! אני באדום!!

dxe בן

New member
מסכם

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): טיול לילי שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):cascada-love again תמונת/פליקס השבוע:אין : / תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:כשזר מיתקשר ציטוט/י השבוע:---- איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: כל השבוע משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:נכשל בערבית אין לי אינטרנט ואני אצל דודים שלי משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:חופששששש האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- פגשתי אותה שהייתה בירושלים היה אחד היפים הופעה ריאשונה שלי אצלה ונהניתי מכל רגע
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:מעולה שאלת בונוס: והיום שתי שאלות בונוס! א.בהמשך לשאלת הבונוס של שבוע שעבר... נהנים מכל החום הזה או שמעדיפים גשם? עדיף גשם אבל שיהיה חם ב.השאלה הצפויה והברורה מאליה: למה אתם מתחפשים אם בכלל? זורק על עצמי מסכה

למעלה