סכמ"ש רועש

veredmp

New member
../images/Emo149.gifסכמ"ש רועש../images/Emo149.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: פורים ממש עוד מעט. אתם מתחפשים? סופ"ש מעולה לכולם, ותזהרו מצונאמים ורעידות אדמה.........

veredmp

New member
מסכמ"שת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): שירי ההופעה. קשה לי לבחור
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): "לוקח ת'זמן" של עפר ו"מתקשר אלי" של קרן
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: היה שבוע מלא אירועים. בכל יום היה משהו שהרים לי את מפלס מצב הרוח
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: שגיליתי שהזיזו את ההופעה של קרן מארחת את מירי. וחוצמזה אתמול בעבודה מישהו עצבן אותי.
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: אחרי שהיא העליבה אותנו (אחרי שהעליבה אותנו גם על הבמה!) היה די מהמם
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: eventful
שאלת בונוס: פורים ממש עוד מעט. אתם מתחפשים? בוודאי! מתה על פורים

מסכמת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): באה אליכם וטיפה טיפה... שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):הרגילים.. :) עד שאני אמצא שיר חדש לחרוש עליו... תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: האח הגדול... ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:הגשם,מתה על גשם! משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:הקור,שונאת שקר לי! משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:למסיבת פורים של הגן חחחח:) אני אוהבת שהילדים מחופשים ושמחים:) האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: לא :( סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:גשום... שאלת בונוס: פורים ממש עוד מעט. אתם מתחפשים?כן, חייבת בגלל עבודתי,אני מתחפשת לדבורה...

I מ י ר ב I

New member
עונה

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):תן לי סימן שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):אא'ה-קרן פלס תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:האח הגדול ציטוט/י השבוע:מלכה! איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:שני וחמישי,הייתי בהופעה של קרן משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:הקוררר משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:אין משהו ספציפי כרגע האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-לא פגשתי א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:חלומי שאלת בונוס: פורים ממש עוד מעט. אתם מתחפשים? לא.מיב' אני נטולת תחפושת סופ"ש מעולה לכולם, ותזהרו מצונאמים ורעידות אדמה.........

מסכמת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):היום הייתי בבריתה והשמיעו ברקע אכל מיני שירים של מירי. הייתי בעננים.
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):eek:n the floor -ג'ניפר לופז תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:האח הגדול. ציטוט/י השבוע: Brazil, Morocco, London to Ibiza Straight to L.A. New York Vegas to Africa
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: 3 פעמים בשבוע לראות את קרן. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:אתמול. להגיע לזאפה רטובהה.אבל נרגעתי בסוף.מה לא עושים וסובלים בשביל ללבוש את השמלה המהממת שלי. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:להתחפש. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:לא. סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:קרן. שאלת בונוס: פורים ממש עוד מעט. אתם מתחפשים?בארור. סופ"ש מעולה לכולם, ותזהרו מצונאמים ורעידות אדמה.........

איך שכחתי

משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: לגלות שדחו את ההופעה בצוותא. דווקא בזמן שאני בירח דבש
אני דורשת הופעה פרטית בתור פיצוי

ofree15

New member
סיכמושש ../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): דיסק הופעה אקוסטית וילדה שהתבגרה שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): שירים מההופעה של קרן ולא הצלחתי להתאהב בך בשישית של אריק. תמונת/פליקס השבוע: אין תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: פלפלים צהובים ציטוט/י השבוע: "מי זהההה" יותר מידי אנשים שמבקרים פתאום.. הבית שלי נהיה אוטובוס.. איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: הופעה של קרן בחמישי, בכלל יום חמישי היה יום כיף! משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: ציון מגעיל ומורה מגעילה באנגלית משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: פוריםםם האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- לא
א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: חמדמד שאלת בונוס: פורים ממש עוד מעט. אתם מתחפשים? כןןןןן :) מגדת עתידות כזה.. נחמד
סופ"ש מעולה לכולם, ותזהרו מצונאמים ורעידות אדמה.........
שבת שלום

ady18

Well-known member
מסכמת

שלום לאמונות דינג דונד-דנה אינטרנשיונל עשה:משחק\שופינג וביקור בתערוכת זכוכית הרס:המזג האוויר תוכנית בקרוב אהבה מצפה: חברים במילה אחת: כיפי

NaniBani

New member
מנצלת את זה שאני בקרבת מחשב!!! :) ומסכמת:

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): OMG ... לא יצא לי לשמוע שיר של מירי השבוע :( ככה זה כשאין אייפוד, והרדיו-טייפ הזה לא פועל עם דיסקים, וגלגל"צ לא ממש נחמדים בקטע הזה.
אבל לזכותי יאמר ששרתי עם המורה לפיתוח קול את "בקרקס הזה" , אז ... אני חוזרת בי- בקרקס הזה -שיר השבוע שלי של מירי. :) שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): someone like you (של אדל) ,
לא הצלחתי להתאהב בך בשישית , שש ועשרים (של איה) תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: תחנת רדיו- גלגל"צ. (רדיו זה הדבר התקשורתי היחיד שנשאר לי! הצילוו!))) ציטוט השבוע: "קרן פלס קדמה לתורה" (חבר טוב מהגדוד בצופים, פתאום זרק את זה משום מקום חחח...)
וגם- מהספר "משחקי הרעב" (ספר מעולה, מומלץ ביותר!) ציטוט שמאוד מזכיר לי את התיאורים של קרן, זה משפט על ילדים שההורים שלהם מכים אותם: "...את העצב, את *הסימנים שהותירו ידיים זועמות על פניהם*...." מדהים, לא? איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: יום חמישי, מאוד. מבחן בתנ"ך שעבר ממש מעולה! (אני מקווה) וההופעה של קרן בערב
וגם המורה שלי ללשון, כפרה עלייה, היא מיוחדת מאוד
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: מבחנים. מבחן יום ראשון, שלישי, רביעי, חמישי.. ועוד 2 בשבוע הבא. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: מסיבת יום הפאי אצל "חבר" מהגדודדד :) האם פגשתם את מירי השבוע? לא, אבל מקווה שבקרוב :) סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מעורב. שאלת בונוס: פורים ממש עוד מעט. אתם מתחפשים? בבבבבבבבברררררררררררווווווווררררר ! אבל אין לי רעיון :( [מזכיר לי שלפני שנתיים התחפשתי למירי
] סופ"ש מנוחתי לכולם
[תנוחו הרבה ותצברו כוחות לשבוע הבא...
]]

NaniBani

New member
ושכחתי: מצפה גם להופעה של קרן בי-ם במוצ"ש ../images/Emo6.gif

ofree15

New member
חחחחח אני השנה עושה משהו סגנון ../images/Emo3.gif

אני מתחפשת למירי מהפסטיגל.. :D וקצת שונה
אבל על אותו עיקרון...

NaniBani

New member
LIKE!

בקשר לתמונה של התחפושת- ממש לא יצאתי דומה לה. ממש ממש לא דומה! עכשיו אני רואה את התמונה והיא זוועתית....
חחח.. אמרו לי "מי את? ריטה?!" אבל אני אעלה בכל זאת.
איכס, תמונה מגעילולה.

סיכום שבועי ../images/Emo42.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): לשם. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): תמיד כשאתה בא תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: 50 דייטים ראשונים ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: יום רביעי! אמא שלי פשוט מדהימההה משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: יום חמישי נפרדתי מהלהקה בסטפס. אחרי 9 שנים, הפסקתי לרקוד... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: שבוע מטורף!! תחרות רובוטיקה ופורים! האם פגשתם את מירי השבוע? לא. סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מבולבל שאלת בונוס: פורים ממש עוד מעט. אתם מתחפשים? כן כן כן! חחח אני מתחפשת עם יעל!

NaniBani

New member
חולה על הסרט הזה!!!

ואני מקווה שתחזרי לרקוד מתישהוא.. :)
[גם אני הפסקתי לרקוד, אבל מסיבות אחרות. אולי בעתיד אני אחזור!
]

ofree15

New member
אוי סרט מהמם! אין שבת שאני לא רואה אותו

אמא שלי מתה עליו

למעלה