סקר!!!

שחף -בת

New member
../images/Emo149.gif סקר!!! ../images/Emo154.gif

בעקבות שאלתו של אדם יקירנו ישבנו וחשבנו האם נצרף את בנות\בני הזוג שלנו למסיבה או שמא נשאירם בבית לחגוג לבד? אז אנחנו שואלים אותכם, זאת הדילמה - קראו וחישבו: בעד: אחת ממטרות הפורום היא שלאנשיו היוצאים יהיה כיף ונוח פה,ואם זה מה שיעשה לכם את הערב אז למה לא? (ואלי מוסיף:כל עוד הם גם יוצאים) נגד: בכל זאת הפורום צריך לשמור על סולידריות מסויימת ,זה עדיין מפגש-פורום ולא סתם קבוצת תמיכה לכמה שיותר יוצאים שנצליח לצרף. הצביעו בעד\נגד. וזכרו: מי שמצביע-משפיע! שלכם- ועדת אירועים בע"מ

אלי פלס

New member
תיקון טעות!!!

אלי לא מוסיף: כל עוד הם גם יוצאים... מה שאמרתי היה: כל שכן וקל וחומר שבני הזוג יוצאים גם הם... בלי קשר, אני חושב שלא נכון לומר למי מהחברים לא להביא בן/בת זוג.

אלי פלס

New member
אם זה מה שאמרתי - כנראה התבלבלתי

אבל שוב: כל שכן וקל וחומר, כשדברנו ספציפית על אדם, שהיא מוזמנת... אבל בכלל, אני חושב שמאותה הסיבה שציינת, המטרה לפיה לכל אחד מהחברים יהיה נוח במאת האחוזים האפשריים היא עומדת לנגד עינינו (לדעתי), אנחנו חייבים לאפשר ואפילו לעודד את כל בני ובנות הזוג של החברים בפורום להגיע אתם למפגשים השונים.

adam222

New member
כמיטב המסורת

לצערי הקומפיילר של VB היה פתוח בדיוק... <אני יודע שזו אשמתי בדיוק כמו שזה אשמכתם!!!!!!!!>

אני רוצה להביא את החברים מהישיבה

אפשר? סך הכל הם גם חברים או כבר לא מה זה משנה אני ארגיש איתם בנוח כמובן שגם הרבי שלי יגיע בכבודו ולא לבדו ורגע רגע...שכחתי את המשפחה המתוקה שלי הביולוגית והמאמצת ואת כל הקיבוץ שלי שהם ממש ממש חברים טובים כווווולם באים למסיבה לה...לה...לה..

אלי פלס

New member
נועם

קלטתי את הלגלוג בהודעה שלך... המודל שאני רוצה לאמץ הוא פחות או יותר המודל שאנחנו דורשים בדרך כלל מה.ל.ל. לאמץ... זו דעתי. אם מחפשת רוצה לעשות אצלה בבית מסיבה ולהזמין את מי שהיא רוצה - מעולה. זה עניינה האישי... אבל לא זו מדיניות הפורום (אם יורשה לי לקבוע מדיניות כמנהל).

דעה לגיטימית, כמו שאר הדעות

נדמה לי שזאת הסיבה לסקר. שחף תראה מה היא דעת הרוב ותחליט לפי זה. חנה (אני - מה ´כפת לי אני - בטח לא אוכל להגיע למסיבה בכלל...)

MAYA20

New member
אפשר

להביא את ההורים ... זאת יכולה להיות דרך מקורית לספר להם

די ברור שאני בעד

כי בנזוגי הגיע עד היום למפגשים בלי לעשות סקר בפורום ולשאול את דעתכם. בינתיים הפורום לא כל כך גדול ולכן, לדעתי, אין בעיה של יותר מידי משתתפים. חוץ מזה - אנחנו רוצים להכיר אחד את השני היטב, לא? בני הזוג הם חלק מחיינו. מי שרוצה להביא בנזוג - בבקשה... זו דעתי. לא חייבים להסכים.

ליאור של חנה ואלי של כולנו

קודם ליאור הוא חבר בפורום אז גם אם הוא לא יוצא זה בסדר ולאלי - נכון צריך לשמור על איטימיות מה אחרת זו עוד מסיבה

אלי פלס

New member
אין לי כרגע בן זוג אבל...

בני הזוג שלנו הם חלק מהאינטימיות שלנו. נראה לי. זו -בעיקר- גם הסיבה שביקשתי מליאור להשתתף בפורום למרות שהוא היסס... מעבר לעובדה שליאור איש מתוק.

אבל אף אחד לא מדבר על הרבי שלך

הרי בסך הכל מדובר על בני ובנות זוג, שזה אצלנו רק אחד על אחד (אני לא מדבר על מתי כספי). על מה המהומה ? שיהיה בכיף. זה עניין עקרוני שבני זוג הם חלק מאיתנו אנחנו לא יכולים לעשות מסיבה בלעדיהם. זה לא דומה לפגישות של חברי דירקטוריון ששם לא מביאים את בני הזוג, אנחנו מחפשים את הכיף ולא את העסקים או משהו אחר. אני בכלל מתפלא על הדיון, זה ברור שמקומם של בני הזוג במסיבה !!!

למעלה