שלום מקלאופטרה ../images/Emo140.gif
כן כן, דווקא אני, "הזקנה", התחפשתי לקליאופטרה. אבל קודם כל, היומיים האחרונים שלי נראו ככה: יום ראשון- הרגשתי לא טוב, עבדתי עד 6 בערב, ואחר כך: קניון אחד לחפש משלוח מנות- לא היה מה שחיפשתי, אז רצתי לחנות ליד- אמרו לי יש מקום יותר טוב. הלכתי לכפר השעשועים לחפש תחפושת, ואז החלטנו שקודם נבדוק אם יאפרו אותנו בסופר פארם, ואז נחזור. היינו בס.פ, ועד שיצאנו משם , כפר השעשועים היה סגור !!!!!! הלכתי עצבנית לחפש משלוח מנות, עד שנכנסתי ל"גן עדן" של הממתקים (אוייייייייי... ). אתמול: עבודה. ריצה מטורפת בחזרה לכפר השעשועים ולעוד חנות בשביל לקחת את התחפושות (שמרו לי במיוחד). לחנות של הממתקים עוד פעם. מנוחה. ואז הגענו לסופר פארם- שם איפרו אותי פשוט מ - ה- מ - ם ! כקליאופטרה (בשביל זה יש חברים- תודה דני...). ואז יציאה למסיבת פורים ששני חברים נתנו חסות- אחרי רבע שעה התחילו הטראנסים, ואני... מה לעשות, אף פעם לא אהבתי טראנסים. יצאנו אחרי שעתיים- עם נזק של אוזניים מצפצפות, ושלוש שעות שינה. מה שכן !!! רק מחר בעצם פורים בירושלים, ולכ אני בחופש, אז נוסעת לנשום אויר בתל אביב !!!! גשם שלג, לא מענין אותי...
. אם הייתי יודעת איך להקטין את התמונות (אם מישהו מוכן להסביר), הייתי מעלה אותן, ואת התמונות מלפני חודשיים של דניאל בהופעה עם אביב. עד כאן החרישה להפעם
נ-ב- נראה לי שראיתי היום את רבל סאן עם הבנות שלו ברחוב... נו, מה עם תשובה ? אלה