פורים שמח פורום

BaRbiK

New member
../images/Emo149.gif פורים שמח פורום../images/Emo149.gif

מקווה שעשיתם כיף אתמול, ותמשיכו לעשות כיף בחופש הכ"כ קצר הזה תהנו, תצאו, תבלו כי בשביל זה יש חופש
מוזמנים לספר חוויות מהפורים, למה התחפשתם, וכמובן עם תמונות

hodayoyo

New member
אם כבר ננצל את זה ../images/Emo60.gif

בשביל תמונה מהטיול השנתי... יש לי הוכחה שרכבתי על גמל!!! (רכבתי גם בטיול השנתי בכיתה ז אבל אז לא היתה לי מצלמה שתתעד את האירוע
) המ אני חתוכה וחברה שלי על שמוליק הגמל (אני קראתי לו שוקי, אבל שיהיה): ופורים... המ ניצלתי את אתמול כדי לא ללכת לבצפר. את העניין של התחפושות מיציתי לפני שנתיים בערך (כי תמיד אני משקיעה ויש לי תחפושת שווה ומקורית ואף אחד לא מעריך
). חופש זה טוב, אבל אני צריכה ללמוד לתנ"ך. מחר מכריחים אותי ללכת לאיזו סעודת פורים עם אנשים שאני לא אוהבת ובערב בייביסיטר. כולם יהיו במסיבות ועניינים ואני אהיה בבייביסיטר. אחלה דרך לחגוג את פורים
.

י yuval

New member
פורים שמחח!!

תבלו ותעשו הרבה כיף ותהיו ברוח פורים התחפשתי לדבורה וכן רוב פורים הולך להיות בים של חיפה... תהנו ולכו לים!!!

BaRbiK

New member
מגיבה לעצמי ../images/Emo6.gif

פורים התחיל חלש..הייתי בבצפר ולא היה משהו (היה בסדר..אבל לא משהו
) אח"כ רבתי עם חצי עולם בערך..תענוג. אתמול מסיבה, היה כיף
עוד מעט אני נוסבעת לבני דודים שלי, אולי הפנינג פורים ושטויות ומחר טיול נודד (הכל על הגב
) עם הפרחי משצים, חוזרת בחמישי חופש? אולי.. התחפשתי לקבואית
כי לא היה רעיון אחר..חחח אבל יצא נחמד.. ואממ אין תמונה כי..הן לא עולות

hodayoyo

New member
לא קוראים לזה קבואית../images/Emo60.gif

זה קאו-בוי ובגלל שאת בת זה קאו-גירל.
ותקטיני את התמונות ואז הן יעלו אולי.

BaRbiK

New member
חח אחלה, אז קאו-גירל ../images/Emo13.gif

ואממ שאני אחזור אני אתעסק עם זה

BaRbiK

New member
../images/Emo12.gifאת גם פרח?

ונכון שאת יוצאת לכנס פסח
? חחח

ס ט י י ק

New member
כנס פסח?

לא מעדכנים אותנו בכלום
ואם כן יעדכנו אותנוט אז כה אבל תלוי באריכים><

BaRbiK

New member
תבררי ../images/Emo3.gif

5-6.4 כנס פסח מחוז צפון חולצות מובטחות
(כן, תודה, היה ממש כיף בטיול
)

שלום מקלאופטרה ../images/Emo140.gif

כן כן, דווקא אני, "הזקנה", התחפשתי לקליאופטרה. אבל קודם כל, היומיים האחרונים שלי נראו ככה: יום ראשון- הרגשתי לא טוב, עבדתי עד 6 בערב, ואחר כך: קניון אחד לחפש משלוח מנות- לא היה מה שחיפשתי, אז רצתי לחנות ליד- אמרו לי יש מקום יותר טוב. הלכתי לכפר השעשועים לחפש תחפושת, ואז החלטנו שקודם נבדוק אם יאפרו אותנו בסופר פארם, ואז נחזור. היינו בס.פ, ועד שיצאנו משם , כפר השעשועים היה סגור !!!!!! הלכתי עצבנית לחפש משלוח מנות, עד שנכנסתי ל"גן עדן" של הממתקים (אוייייייייי... ). אתמול: עבודה. ריצה מטורפת בחזרה לכפר השעשועים ולעוד חנות בשביל לקחת את התחפושות (שמרו לי במיוחד). לחנות של הממתקים עוד פעם. מנוחה. ואז הגענו לסופר פארם- שם איפרו אותי פשוט מ - ה- מ - ם ! כקליאופטרה (בשביל זה יש חברים- תודה דני...). ואז יציאה למסיבת פורים ששני חברים נתנו חסות- אחרי רבע שעה התחילו הטראנסים, ואני... מה לעשות, אף פעם לא אהבתי טראנסים. יצאנו אחרי שעתיים- עם נזק של אוזניים מצפצפות, ושלוש שעות שינה. מה שכן !!! רק מחר בעצם פורים בירושלים, ולכ אני בחופש, אז נוסעת לנשום אויר בתל אביב !!!! גשם שלג, לא מענין אותי...
. אם הייתי יודעת איך להקטין את התמונות (אם מישהו מוכן להסביר), הייתי מעלה אותן, ואת התמונות מלפני חודשיים של דניאל בהופעה עם אביב. עד כאן החרישה להפעם
נ-ב- נראה לי שראיתי היום את רבל סאן עם הבנות שלו ברחוב... נו, מה עם תשובה ? אלה

למעלה