פורימון של אגדות

scooby4

New member
../images/Emo149.gifפורימון של אגדות../images/Emo70.gif../images/Emo149.gif

תחרות חדשה לכבוד פורים. הזכויות שמורות לסטוש, ואחוז אחד מהם שמור לי.
הרעיון של התחרות הוא לקחת אגדה או אפילו אגדה אורבנית, לשער השערות מה היה קורה אם..., ולעשות מן ההשערות אגדה חדשה. ההשערות יכולות להיות סוטות, פארודיות, סקפטיות, וכל דבר אחר שעולה לכם בראש. תפתחו את הראש לכל דבר שיש בעולם, ותמקמו את ההשערה באגדה, שהיא תהיה מתאימה. לדוגמא (מהרעיונות של סטוש), הנה כמה השערות: מה באמת עמי ותמי עשו ביער?, מה היה באמת בתוך הסל של כיפה אדומה?, ועוד כל מיני כאלה. המנצח יקבל פרס וירטואלי (סתם, אין פרסים, זה סתם גילוי כישרונות...
). ומה עוד? אה, איך נקבע מי המנצח?, אפשר 1 לעשות סקר בשירשורים, אבל אז זה לא יהיה אנונימי. ואפשר לבקש מעידן (בבקשה...) לעשות סקר של "תפוז" לסיפורים. עדיין אין תאריך סופי להגשה, אבל תנסו לעשות כמה שיותר מהר כדי שכולנו נוכל להינות יחדיו. (
), עזבו, אני על הסמים מהסל של כיפה אדומה... יאללה, תכתבו כבר.

Idan91

New member
הכל נפלא, פרט לשני דברים: ../images/Emo187.gif

א. הדוגמות שהבאת אינן השערות, אלא שאלות שהתשובה אליהן היא ההשערה. ב. מעבר ל"אפשר לבקש מעידן ש..", אפשר גם לתאם עם עידן לפני שמכריזים על תחרות, כמו שאמרנו כבר מיליון פעמים, שדברים כגון אלה רצוי לתאם עם המנהלים (אולי חלקכם ילמד בסוף, אולי לא, לא נורא). בהצלחה.

StooSh²°°³

New member
../images/Emo26.gif..

בסדר אני חושבת שכולם הבינו\יבינו. מצטערים שלא הודענו לך..פעם הבאה נתאם את הפרטים לפני שאנחנו צכריזים על תחרויות. אבל זה בסדר שתעשי סקר

Idan91

New member
בפעם הקודמת שביקשנו ../images/Emo187.gif

לתאם אתנו, כבר לא זוכרת המ זה היה, גם חשבתי שכולם הבינו/יבינו. נו, מילא, כנראה שלחלקם זה לוקח קצת יותר זמן. בסוף כולם יבינו, הלא כן?

scooby4

New member
עידן...

את תיאמת איתי את הסקר, ואני יודע, חשבתי על לתאם איתך, אבל אני לא חושב שזה מצריך לבוא אליך לפני הקמת התחרות רק כדי לבקש שתעשי סקר בסוף, זה נראה לי טיפשי, והייתי בטוח שתסכימי, הלא כן? חוץ מזה, אני לא מבין למה את באה אליי וגם אל סטוש בתלונות, כשאת ומייג'ן בקושי עושים תחרויות וכל דבר אחר בפורום. מצידי, אל תודי לנו, אולי את אפילו לא רוצה, אבל כשאני בפורום הזה, אני רוצה, ואני חושב שזאת חובתי לתרום לו את הכי טוב שיש, ואני חושב שכל אחד שנמצא בפורום הזה מספיק זמן יודע את זה. אז אני מבקש ממך, שפעם הבאה תבטאי יותר שמחה מכעס. נ.ב: אם זה מפריע לך שאני לא מתאם איתך, אני אשתדל יותר פעם הבאה. את פשוט לא זמינה רב הזמן. בתודה, סקובי.

Idan91

New member
כנראה שלא היה ברור, ../images/Emo187.gif

העניין הוא לא לתאם רק את הסקר, אלא באופן כללי, כשאתה רוצה להעלות פרוייקט כלשהו לפורום, רצוי שתתאם אותו אתנו או עם אחד מאתנו- א. כי אולי יש לנו או לגולשים אחרים תוכניות דומות, ואפשר לשלב. ב. כי אולי יש לנו דרך לעזור, לשפר ולייעל, ולכן טוב שיתואם מראש. ג. כי כמנהלים אנחנו מצפים לדעת מה מתוכנן בפורום, ולעתים אלה דברים שבכלל לא מתאימים. דבר נוסף - בשביל לתאם אתי לא צריך אייסיקיו, יש מסרים. ודבר אחרון - לא הראיתי מספיק "שמחה" כי כנראה שזה קצת עיצבן אותי, אבל שיהיה ברור שכל יזמה שכזאת היא בעיני הרבה יותר ממבורכת, וכן ירבו כאלה.

StooSh²°°³

New member
../images/Emo9.gif

רק כדי לתת דוגמה ...הנה סיפור שכתבתי
אתם תחליטו אם זה נכנס לתחרות או לא ...תהיה עדינים
הסיפור האמיתי מאחורי האגדה "היפה והחיה". זה היה לילה חשוך במיוחד...עננים כיסו אתה שמיים,הנסיך היה בדרכו לארמון בזמן שמכשפת יער מרושעת פרצה לארמון ,רצחה את אישתו של הנסיך,וכישפה את כל אנשי החצר,כאשר הנסיך הגיע כבר היה מאוחר מידי,הארמון היה הרוס. הנסיך שקע מיד בדיכאון,שהוביל לשימוש בסמים. מצבו של הנסיך הדרדר מיום ליום,כל כספו נגמר,והוא עשה הכל כדי לקבל כסף. ערב אחד בזמן שהנסיך הזריק לעצמו סם לוריד,הגיעה לארמון נערה שהלכה לאיבוד ליער. הנערה נכנסה על דעת עצמה לארמון הגדול.היא לא ידעה שבארמון מסתובב נרקומן מטורף שיעשה הכל בשביל הסם.היא נכנסה לאחד מחדרי השינה ושקעה בשינה . בוקר למוחרת הנערה קמה והחליטה לצאת לסיור בארמון הגדול...ובאחד החדרים היא מצאה את הנסיך שוכב מעולף ממנת יתר, היא סחבה אותו למיטרה קורבה,ניגבה לו את הפנים במטלית לחה והלכה לחפש לו משהו לאכול. לאחר כמה שעות הנסיך התעורר ונכנס להנג אובר רציני...לפתע נכנסה הנערה המיסתורית לחדר והתיישבה בקצה המיטה.. "בוקר טוב" "מי את?!" "אמממ..הגעתי לפה אתמול בלילה..הלכתי לאיבוד ביער.." "אמהםםם" "מה קרה?" "אני בהנג אובר,אם את כבר פה לכי חפשי לי קפה אישה!" "סליחה?! קודם כל צריך לסדר פה קצת המקום נראה נורא..נו תקום תעזור לי שתגמור לעזור לי אני אכין לך קפה" הנסיך והנערה סידרו את הארמון..הנערה הלכה להכין לו קפה הם ישבו ביחד במטבח והתחילו לדבר "אז....איך בכלל קוראים לך?!" "בל.." "מה זה השם הזה...בל?!" "זה "יפה" בצרפתית..מה לא בסדר?" "סביר" "בבקשה תיתן לי להשאר פה עוד קצת,אני יעזור לך להגמל מהסמים" "אוף..תעזבי אותי,אני לא צריך להגמל!!!" "אתה צריך וחצי סמים זה מוות!!!" "לא איכפת לי" *שתיקה* "טוב אתה לא צריך לצעוק,אתה רואה מה הסמים עושים לך?!,אני יכולה לעזור לך..בבקשה!!!" "טוב אין לי מה להפסיד" "יופי! אתה תראה איך זה ישפר לך את החיים.." "יופי" אמר הנסיך בציניות. "טוב נתחיל? איך נפלת לסמים?" "לא עיניינך,בואי נגמור עם זה.." "חחחח"..צחקה הנסיכה.."זה לא יהיה כ"כ פשוט" עכשיו הנסיך נקי מסמי כבר חודשים ארוכים,הוא מרגיש נהדר..והוא התאהב נואשות בבל...לאות תודה לעזרתה הוא הזמין אותה לאולם הנשפים ואפילו הביא לך שימלה נוצצת ויפה שהייתה של אישתו המנוחה "וואו את מזכירה לי מאוד את אישתי בשימלה הזאת" "(מסמיקה)..היא הייתה של אישתך..?" "כן..את ממש יפה,כמוה" "תודה" "התועילי בטובך לרקוד עימי יקרתי" "בהחלט" הם רקדו כל הערב ובסוף הערב הנסיך הציע נישואים לבל,וכמובן שהיא הסכימה...הם נישאו בחתונה קטנה וצנועה,מכרו את הארמון וקנו בית כפרי בעיירה הקרובה...והם חיים באושר ועושר עד עצם היום הזה:)

scooby4

New member
אחלה../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

ממש טוב, אהבתי!
רק הנה כמה דברים שתלמדי לפעם הבאה, ובכלל לכל סופר צעיר שיש פה. הקטעים של השיחות לא נוחים לקריאה, זאת אומרת: "שלום מה שלומך?" "הכל טוב מה איתך?" "תשתוק שניה" *שתיקה*. אקיצר, אני למדתי שכמה שמשקיעים בטקסט ובכתיבה הסיפור יותר נוח לקריאה. במיוחד אם הוא כתוב בשפה מדוייקת ויפה. אז תעברו על הסיפור, תנסו לשפר, תשקיעו, תעשו לאט לאט לאט לאט, זה תהליך איטי. ועוד משו קטן: כדי לא לחשוב יותר מדי על הסיפור לפני שכותבים אותו. רק לדעת מה הכללי, מה רוצים שיקרה, בכלליות. אם חושבים בספציפיות מה רוצים, זה יכול לגרום לבילבול ולפשלות גדולות בסיפור, כמו העברת נושא כאשר הנושא שהתחלנו איתו עדיין לא נגמר, או לא נקשר לנושא השני. אני לא ממש מתכנן את הסיפורים שלי, אני פשוט זורם איתם איך שמתחשק לי, ואיך שתיכננתי בלליות בהתחלה.

WallFlower

New member
חחח....../images/Emo127.gif

טוב... נספר סיפור שחלקכם אולי מכירים בגרסא זו או אחרת... בת הים הקטנה פעם הייתה בת ים קטנה ושמה אריאל. אריאל אהבה מאוד לגור בים אבל הייתה לה רק משאלה אחת פשוטה - לבקר על פני האדמה. אריאל חיפשה וחיפשה דרכים לערוך את הביקור הקטן על האדמה שלה - היא התייעצה במשרדי תיירות, חיפשה דילים בעיתונים, חיפשה באינטרנט אבל לא מצאה כלום. יום אחד כשהסתכלה בעיתון U.S.Sea Toaday נתקלה במודעה - "רוצים לבקר על האדמה?, התקשרו ל - 1800666" (*מקורי, אני יודעת...*). אריאל התקשרה וענתה לה אישה ששמה רבקה. "שלום מדברת רבקה" אמרה האישה, "שלום שמי אריאל ואני מעונינת לברר פרטים על נסיעה לחוף" "לכמה ימים" שאלה רבקה, "לא יותר משבועיים" אמרה אריאל " זה יעלה לך 20000000 צדפים, את יכולה לשלם סכום כזה?" שאלה רבקה, "כן, אל תדאגי אבא שלי ,בן הים הגדול, מנצל ילדי כרישים קטנים במפעלי החזיות-צדפות ומשלם להם 1 צדף ליומים" אמרה אריאל בנחישות, "טוב חמודה, תגיעי לשדרות 'בן-ים-מין דג הרצל' מס' 65 מחר בעשר" אמרה רבקה "סבבישן" אמרה אריאל וניתקה בליזות. המחר הגיע ואריאל שחתה שמחה וטובת לב לשדרות בן-ים-מין דג הרצל בשעה עשר. רבקה התגלתה כאישה נאה בת 40+ שעוסקת בכישוף מהצד. "שמעי אריאל מותק, אם את רוצה לעלות על היבשה תביאי לי נשמה של בן אדם" אמרה רבקה "סבבישן" אמרה אריאל. באותו הלילה היא שחתה קרוב לשפת המים בחיפוש אחרי איזו סירת דייג שתוכל להוריד ממנה מלח ולפתע ראתה אחת! היא התקרבה חרש - נו מה ציפיתם בנות ים שחות באופן מאוד חינני ושקט- למלח לא היה סיכוי. הוא היה בן 45 הייתה לו בבית אישה עקרה שהוא אף פעם לא אהב ונשא אותה רק בגלל שהיא אמרה לו שהיא בהריון (המטומטמת הייתה בת 14 ולא קלטה שבשלב הזה המחזור לא סדיר...חבל שאת זה הוא גילה רק אחרי החופה...), קיצר לא הפסד גדול לאנושות. היא הכניסה את הנשמה שלו לבקבוק המיוחד שרבקה נתנה לה. ושחתה בחזרה לרבקה. למחרת בבוקר לא היה כלופ פרט לזוג רגלים של דוגמנית וחזיית צדפים - איך נסיך לא יתאהב בה. הוא התאהב בה תוך יום אחד בלבד אבל היא לא אהבה את השיער שלו במיוחד -הוא לא היה ארוך מספיק וגם לא בלונדיני מספיק ואלו היו סיבות טובות וממשיות לא להתאהב בו. הוא הכניס אותה לארמונו והתייחס אליה כמו לנסיכה. אבל בתוך כל הפינוקים והסבבישן אריאל הרגישה בודדה. ביומים אחרי שהגיעה ליבשה היא חשה געגועים הבייתה. היא התגנבה בלילה מחוץ לארמון ורצה לחוף. "רבקהההההההההההההה!!!!!" היא צרחה " אני רוצה הבייתהההההההההההההההה" רבקה הגיעה כעבור עשר דקות והרגיעה אותה " את לא יכולה לחזור אלא רק בעוד שבועיים, אבל תסתכלי על הצד החיובי כשאת נמצאת מחוץ למים כל יום הוא good hair day ! והשיער שלך נראה נפלא!" "לא איכפת לי" בכתה אריאל "אני רוצה הבייתה! היבשה מגניבה אבל יש משהו שאני מתגעגעת אליו אני לא יודעת בדיוק מה אבל יש משהו..." . לפתע הבחינה אריאל שעיניה של רבקה מנצנצות באור יפה לאור הירח, גם הפנים שלה נראו יפות וחזית הצדפים שלה נראתה חדשה, הלב שלה החל לפעום מהר והרגשה חמימה ופרפרית עלתה בבטנה. רבקה קלטה את נעיצת העיניים הממושכת של אריאל והסמיקה. "את נורא יפה" אמרה לא אריאל "אף פעם לא חשתי ככה כלפי אף אחד...אני חושבת שאני מתאהבת בך...", "באמת?" שאלה רבקה "כי מאותו היום שפגשתי אותך הרגשתי שאני מתאהבת בך...כשקראת לי עכשיו הייתי כלכלך מאושרת...אפילו לבשתי את חזיית הצדפים החדשה שלי..." "אני אוהבת לחיות על האדמה הרבה יותר מאשר לחיות בים אבל אני מרגישה שמה שחסר לי כאן זה היית את! רק את!" ," אוווו, אריאל אני כל כך שמחה שאת חשה כך כי יש לי רעיון...." רבקה לחשה משהו באוזנה "מעולה!" צעקה אריאל "אני הולכת להתחיל במשימה מעכשיו!" היא הדביקה נשיקה לסבית סוערת על שפתיה של רבקה ופרצה בספרינט לארמון. "או נסיך שלי!" היא העירה את הנסיך "אני חושבת שהתאהבתי בך! בוא נתחתן!" "סבבישן" אמר הנסיך. למחרת התקיימה החתונה, אריאל ישבה מול המראה ושיחקה בשיערה, שמלת החתונה ישבה עליה יפה והיא הייתה מרוצה. "ואו" חשבה "רבקה צדקה1 השיער שלי באמת נראה הרבה יותר טוב מחות למים!" הטקס התקיים ברוב פאר והדר וליל הכלולות התקרב. "אני לא יכולה לחכות לילה" לחשה אריאל בשעה שהיא והנסיך רקדו את הריקוד הראשון שלהם בתור בעל ואישה והנסיך כמו כל גבר מצוי חייך חיוך חרמני. כשהלילה הגיעה אריאל לבשה רק את חזית הצדפים ואת רגלי הדוגמנית שלה " תראה חומד אני לובשת את מה שלבשתי כשנפגשנו..." הנסיך החל להזיל ריר כשלפתע תקעה אריאל יתד בלבבו "אידיוט...בנים זה קקה" היא סחבה את גופתו לחוף בקלות (שחיה 18 שעות ביממה עושה כושר ושרירים!) על החוף חיכתה לה רבקה. "הכנת את שיקוי החלפת הנשמות?" שאלה אריאל, "כן" אמרה "זה הולך להיות כלכך טוב אף אחד לא יחשוד בחיים! הנסיך הזה כוסי! איזה כיף הולך להיות לי גוף סבבישן!". כעבור שלוש דקות נכנסה נשמתה של רבקה בגופו של הנסיך. "ואו", אמרה רבקה הנסיך, "כיף להיות גבר!" ונשקה לאריאל. מאותו היום הן חיו באושר, עושר כי הנסיך היה טחון וימי שיער טובים עד עצם היום הזה!

scooby4

New member
עמי ותמי - הסיפור האמיתי: ../images/Emo82.gif

לסיפור יש שפה טיפה קשה, אז הסיפור לא מומלץ לילדים קטנים - זה על אחריותכם... הסיפור: עוד יום קיצי ונעים, בביתם של עמי, תמי והוריהם. שבת בבוקר, הכל היה שמח, שקט, רגוע, עמי, תמי ואביהם ציירו ציורים של היער בו הם גרים, ציורים של פרחים וכו'. לפתע, שלושתם שומעים צעקה נוראית מהסלון בביתם, הם שומעים מישהי צועקת: "מים!! – תביאו לי מים י'חבורת מטומטמים!!". אבא של עמי ותמי אמר, "זאת אמכם הצולעת, אני הולך לטפל בה, חכו רגע". ועמי ותמי היו עצובים. אביהם נכנס לסלון, לאישתו הנכה. הוא אמר לה: "תכף, תכף…" ואז הוא לחש: "אישה מטומטמת". האישה עושה הבעת פנים מוזרה ואומרת לו ברוגז: "אתה יודע שזה שאני עיוורת, אומר שאני שומעת יותר טוב, הא?!", האבא הגיב: "אני יודע…" וציחקק. האישה עוד יותר התעצבנה ואמרה לו: "אתה יורד עליי כי מה, כי אני צולעת?!, או אולי כי אני על כיסא גלגלים?!?, הא?!?, י'מטומטם אחד!!". האבא הגיב לה: "תשתקי, אישה" והביא לה כוס מים. לפתע כשהוא בא אליה, היא משכה אותו בחולצה קרוב קרוב אליה, ואמרה לו: "שמע חביבי, הילדים האלה, שם בחוץ…", האבא המבולבל אמר: "כן…" – האישה אמרה לו: "כן אז, תגיד, מי הם בכלל…?" – "מי הילדים השלי?? – זה הילדים שלי, של אישתי לשעבר". האישה התעלמה ממה שהוא אמר והגיבה: "טוב טוב, אז רגע, תגיד, למה…שלא…נעשה משהו כאילו פרוע, וככה ניפטר מהם?, נזרוק אותם ליער, אתה יודע…" "מה את משוגעת?!" – צעק האבא, והלך מהמקום. באותו יום בלילה, הילדים הלכו לישון. גם אביהם. לפתע, האישה "הזקנה" וה"רעה" לקחה את הילדים מהמיטה מבלי שהרגישו, והרחיקה אותם מהבית, שמה אותם ביער, והלכה. בוקר למחרת, האישה והאבא מתעוררים, האבא הולך לחדר של הילדים להעיר אותם, בעוד שהאישה "הזקנה" עדיין רואה טלוויזיה במיטה, טיפה מחייכת. לאחר חצי דקה, האבא חזר לחדר שינה, ומסתכל על האישה. הוא ראה אותו ככה מתחילה לצחוק, מן כזה צחוק אכזר של נכים. לפתע האישה הסתכלה על האבא, פתחה את עיניה, עשתה פרצוף של הלם, פרצוף מבולבל, וחזרה לצפות טלוויזיה כאילו לא קרה כלום, והמשיכה קצת לצחוק. אז האבא בא אל האישה, לקח אותה, וחיבק אותה. האבא עלה על המיטה והחל לנשק את האישה. הוא אמר לה: "אני מצטער שהתעצבנתי עלייך אתמול, פשוט לא רציתי שהילדים ישמעו…, הם היו די קרובים לסלון, את יודעת…" – "אני יודעת, אני יודעת, עכשיו, שקט" – והשניים החלו להתמזמז. ואז ביער – עמי קם. כשהוא התעורר, הוא שמע הרבה ציפורים מסביבו, ולא הבין איפה הוא נמצא. הוא קם מהאדמה וראה שאחותו תמי ישנה לידו, רק עם שמיכה. עמי הסתכל על אחותו, וראה את הכוסית המושלמת בשביל לדפוק. עמי החרמן ציחקק מעט, ונכנס בחזרה ל"מיטה". הוא החל להתקרב יותר לאחותו, והפשיל את מכנסיו. עמי החרמן קם מעל לאחותו, אך לפתע, שמע את אחותו מפהקת. אחותו הסתובבה לכיוון שלו, ואז, כשראתה את אחיה החרמן מעליה בלי מכנסיים, פתחה את עיניה, והחלה לצרוח את צעקת חייה! בבית, האב והאם שמעו את הצעקה של תמי, האבא אמר לאישתו: "איזה מסכנה…רוצה הביתה". והמשיך למזמז אותה. עמי קם מהר והלביש את מכנסיו בחזרה. תמי קמה ואמרה לו: "אל תעשה לי את זה אף פעם!!, הבנת אותי י'סוטה חרמן?!, מה אתה מתחיל ככה לזיין את אחותך, מה, אתה דפוק לגמרי!!" – עמי הגיב: "אוקי, בסדר…אני לא יעשה זאת שוב"…"אבל תגידי, את יכולה לפחות להראות לי…?" – תמי הגיבה בשוק: "מה להראות לך?!" – "את יודעת…" ועמי ציחקק מעט. תמי בא אליו ונתנה לו כאפה אחת גדולה, שהוא לא ישכח בחיים. לאחר שעה, עמי ותמי עדיין חיפשו את ביתם ביער, אך רק הלכו רחוק יותר. לפתע, הם שמעו מוזיקה באה מקרבת מקום. הם הלכו בעקבות המוזיקה, ולפתע ראו בית יפה, שכולו עשוי מסמים. הגג של הבית היה עשוי ממריחואנה, הארובה הייתה עשויה מטבק מיובש, דלתו הייתה עשויה מכדורי אקסטזי, והוילונות היו עשויים מטריפים קטנים. עמי ותמי אהבו את מה שהם ראו, והם רצו ישירות אל הבית וצלצלו בפעמון הניקוטין. דלת הבית נפתחת, ועמי ותמי רואים נרקומן. תמי אומרת לו: "שלום, אפשר להיכנס?" – הנרקומן היה שמח ואמר להם: "בטח, כן…" – אבל מה שעמי ותמי לא ידעו זה שהנרקומן, היה גם אנס ילדים מסוכן, שכוונותיו היו רק לסמם אותם ולאנוס אותם. "טוב ילדים, תשמעו מה יש לי בשבילכם: טריפים, כדורי אקסטזי, אל אס די, גז צחוק, גראס, מריחואנה, נרגילה, קוקאין להסנפה, קוקאין להזרקה, הרואין ופטריות קסמים. מה אתם רוצים?" עמי ותמי הסתכלו אחד על השני, חייכו, ואמרו לנרקומן בפה אחד: "הכל!" עברו שעות, ועמי ותמי רק התמסטלו יותר ויותר. אז הנרקומן ידע שזה הזמן לאנוס. הוא אמר לעמי ולתמי להיכנס לחדר שינה, ולפשוט את בגדיהם. אבל עמי ותמי היו כל כך מסוממים עד שהם לא הרגישו שמישהו מנסה לאנוס אותם, אז הנרקומן פשוט שכב איתם, מבלי שהם הרגישו, וזרק אותם מביתו. עמי ותמי, כבר נהיו מכורים, ורק רצו להיכנס לקחת עוד מנה אחת של סמים – עד היום. - ה ס ו ף . -

StooSh²°°³

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

יפה מאוד סקובי..ח"ח..(תבחר מה אתה רוצה
) טוב אני מקווה שאנשים ימשיכו לכתוב...
כל הכבוד לכל הכותבים (שזה בנתיים רק אני סקובי ווול פלוור [סורי,אני לא יודעת איך קוראים לך
])..

למעלה