עמי ותמי - הסיפור האמיתי: ../images/Emo82.gif
לסיפור יש שפה טיפה קשה, אז הסיפור לא מומלץ לילדים קטנים - זה על אחריותכם... הסיפור: עוד יום קיצי ונעים, בביתם של עמי, תמי והוריהם. שבת בבוקר, הכל היה שמח, שקט, רגוע, עמי, תמי ואביהם ציירו ציורים של היער בו הם גרים, ציורים של פרחים וכו'. לפתע, שלושתם שומעים צעקה נוראית מהסלון בביתם, הם שומעים מישהי צועקת: "מים!! – תביאו לי מים י'חבורת מטומטמים!!". אבא של עמי ותמי אמר, "זאת אמכם הצולעת, אני הולך לטפל בה, חכו רגע". ועמי ותמי היו עצובים. אביהם נכנס לסלון, לאישתו הנכה. הוא אמר לה: "תכף, תכף…" ואז הוא לחש: "אישה מטומטמת". האישה עושה הבעת פנים מוזרה ואומרת לו ברוגז: "אתה יודע שזה שאני עיוורת, אומר שאני שומעת יותר טוב, הא?!", האבא הגיב: "אני יודע…" וציחקק. האישה עוד יותר התעצבנה ואמרה לו: "אתה יורד עליי כי מה, כי אני צולעת?!, או אולי כי אני על כיסא גלגלים?!?, הא?!?, י'מטומטם אחד!!". האבא הגיב לה: "תשתקי, אישה" והביא לה כוס מים. לפתע כשהוא בא אליה, היא משכה אותו בחולצה קרוב קרוב אליה, ואמרה לו: "שמע חביבי, הילדים האלה, שם בחוץ…", האבא המבולבל אמר: "כן…" – האישה אמרה לו: "כן אז, תגיד, מי הם בכלל…?" – "מי הילדים השלי?? – זה הילדים שלי, של אישתי לשעבר". האישה התעלמה ממה שהוא אמר והגיבה: "טוב טוב, אז רגע, תגיד, למה…שלא…נעשה משהו כאילו פרוע, וככה ניפטר מהם?, נזרוק אותם ליער, אתה יודע…" "מה את משוגעת?!" – צעק האבא, והלך מהמקום. באותו יום בלילה, הילדים הלכו לישון. גם אביהם. לפתע, האישה "הזקנה" וה"רעה" לקחה את הילדים מהמיטה מבלי שהרגישו, והרחיקה אותם מהבית, שמה אותם ביער, והלכה. בוקר למחרת, האישה והאבא מתעוררים, האבא הולך לחדר של הילדים להעיר אותם, בעוד שהאישה "הזקנה" עדיין רואה טלוויזיה במיטה, טיפה מחייכת. לאחר חצי דקה, האבא חזר לחדר שינה, ומסתכל על האישה. הוא ראה אותו ככה מתחילה לצחוק, מן כזה צחוק אכזר של נכים. לפתע האישה הסתכלה על האבא, פתחה את עיניה, עשתה פרצוף של הלם, פרצוף מבולבל, וחזרה לצפות טלוויזיה כאילו לא קרה כלום, והמשיכה קצת לצחוק. אז האבא בא אל האישה, לקח אותה, וחיבק אותה. האבא עלה על המיטה והחל לנשק את האישה. הוא אמר לה: "אני מצטער שהתעצבנתי עלייך אתמול, פשוט לא רציתי שהילדים ישמעו…, הם היו די קרובים לסלון, את יודעת…" – "אני יודעת, אני יודעת, עכשיו, שקט" – והשניים החלו להתמזמז. ואז ביער – עמי קם. כשהוא התעורר, הוא שמע הרבה ציפורים מסביבו, ולא הבין איפה הוא נמצא. הוא קם מהאדמה וראה שאחותו תמי ישנה לידו, רק עם שמיכה. עמי הסתכל על אחותו, וראה את הכוסית המושלמת בשביל לדפוק. עמי החרמן ציחקק מעט, ונכנס בחזרה ל"מיטה". הוא החל להתקרב יותר לאחותו, והפשיל את מכנסיו. עמי החרמן קם מעל לאחותו, אך לפתע, שמע את אחותו מפהקת. אחותו הסתובבה לכיוון שלו, ואז, כשראתה את אחיה החרמן מעליה בלי מכנסיים, פתחה את עיניה, והחלה לצרוח את צעקת חייה! בבית, האב והאם שמעו את הצעקה של תמי, האבא אמר לאישתו: "איזה מסכנה…רוצה הביתה". והמשיך למזמז אותה. עמי קם מהר והלביש את מכנסיו בחזרה. תמי קמה ואמרה לו: "אל תעשה לי את זה אף פעם!!, הבנת אותי י'סוטה חרמן?!, מה אתה מתחיל ככה לזיין את אחותך, מה, אתה דפוק לגמרי!!" – עמי הגיב: "אוקי, בסדר…אני לא יעשה זאת שוב"…"אבל תגידי, את יכולה לפחות להראות לי…?" – תמי הגיבה בשוק: "מה להראות לך?!" – "את יודעת…" ועמי ציחקק מעט. תמי בא אליו ונתנה לו כאפה אחת גדולה, שהוא לא ישכח בחיים. לאחר שעה, עמי ותמי עדיין חיפשו את ביתם ביער, אך רק הלכו רחוק יותר. לפתע, הם שמעו מוזיקה באה מקרבת מקום. הם הלכו בעקבות המוזיקה, ולפתע ראו בית יפה, שכולו עשוי מסמים. הגג של הבית היה עשוי ממריחואנה, הארובה הייתה עשויה מטבק מיובש, דלתו הייתה עשויה מכדורי אקסטזי, והוילונות היו עשויים מטריפים קטנים. עמי ותמי אהבו את מה שהם ראו, והם רצו ישירות אל הבית וצלצלו בפעמון הניקוטין. דלת הבית נפתחת, ועמי ותמי רואים נרקומן. תמי אומרת לו: "שלום, אפשר להיכנס?" – הנרקומן היה שמח ואמר להם: "בטח, כן…" – אבל מה שעמי ותמי לא ידעו זה שהנרקומן, היה גם אנס ילדים מסוכן, שכוונותיו היו רק לסמם אותם ולאנוס אותם. "טוב ילדים, תשמעו מה יש לי בשבילכם: טריפים, כדורי אקסטזי, אל אס די, גז צחוק, גראס, מריחואנה, נרגילה, קוקאין להסנפה, קוקאין להזרקה, הרואין ופטריות קסמים. מה אתם רוצים?" עמי ותמי הסתכלו אחד על השני, חייכו, ואמרו לנרקומן בפה אחד: "הכל!" עברו שעות, ועמי ותמי רק התמסטלו יותר ויותר. אז הנרקומן ידע שזה הזמן לאנוס. הוא אמר לעמי ולתמי להיכנס לחדר שינה, ולפשוט את בגדיהם. אבל עמי ותמי היו כל כך מסוממים עד שהם לא הרגישו שמישהו מנסה לאנוס אותם, אז הנרקומן פשוט שכב איתם, מבלי שהם הרגישו, וזרק אותם מביתו. עמי ותמי, כבר נהיו מכורים, ורק רצו להיכנס לקחת עוד מנה אחת של סמים – עד היום. - ה ס ו ף . -