פינת הסופ''ש

everynormal

New member
../images/Emo149.gifפינת הסופ''ש../images/Emo149.gif

-שיר השבוע של אליס: -אלבום השבוע של אליס: -שיר השבוע לא של אליס: -אלבום השבוע לא של אליס: -ציטוט השבוע: -סרט\סדרת השבוע: -ספר השבוע: -מאכל השבוע: -חוויית השבוע: -משהו רע שקרה השבוע: -תוכניות לשבוע הבא: -אמן השבוע: -תמונת השבוע:

refuted plank

New member
חגעלחכעחעכד

שיר השבוע של אליס: קשה לבחור :S -אלבום השבוע של אליס: Facelift -שיר השבוע לא של אליס: Garden-Pearl jam -אלבום השבוע לא של אליס: - -ציטוט השבוע: אבא מתרחץ, אני יושבת מול המחשב ואני מדברת אליו (הוא שומע אך לא מגיב..מקווה לפחות שהוא שמע :/ ) בקיצור, אני מגדפת את המורה לכימיה ומתכתבת לי במחשב, אח שלי עובר ומסתכל עליי במבט מוזר "מורן..הממ..אל מי את מדברת?"
זה היה מצחיק XD -סרט\סדרת השבוע: מצונזר.
-ספר השבוע: מסר מצמרר- ג'ון קצנבאך. ספר ממש לא משהו. -מאכל השבוע: אורז
-חוויית השבוע: כמעט נחנקתי מהקיא של עצמי!! -משהו רע שקרה השבוע: כמעט נחנקתי וכואב לי הבטן :/ -תוכניות לשבוע הבא: ללמוד ללמוד וללמוד. -אמן השבוע: - -תמונת השבוע:-

תחנקי!1 ככה נשארת בבית הא? יופי יופי!../images/Emo6.gif

אז תדעי לך שמה שלמדנו בספרות הוא למבחן
(אני מניחה שאני אצלם ואשלח הא?
) ודבר שני תפסיקי לראות פורנו!!!!!!(''מצונזר'') מה זה
ככה אני לימדתי אותך? רואים פורנו ושותקים!ממציאים! באמת,ככה חינכתי? ודבר שלישי אורז זה מאכל מיותר,תמיד אמרתי.ואת הקשבת?? לאאאאא למה להקשיב לי!?! אז תחנקי!!! בליד ביץ' בלייייד
וואי איזה יופי,כל מה שלא הספקתי לומר לך בטלפון היום מחמת-אין-בטריה הוצאתי עכשיו

refuted plank

New member
האמת..שכן, ככה בדיוק לימדת אותי. ../images/Emo3.gif

דבר ראשון- זה שלא הייתי בספרות רק גרם- לך לצלם לי, מה שאומר- את התאמצת.
דברי שני- בהחלט חבל שלא הקשבתי לך בקשר לאורז. מאכל מקולל. כמעט נחנקתי בגללו! ואיזה מוות אומלל זה למות בגלל הקיא של עצמך :S דבר שלישי- את לא יודעת מה קרה עכשיו
אני יושבת לי וכותבת לך את התגובה פתאום דור בא אליי וזורק עליי סל מלא כדורים! ררר... להשמיד את היצור, אפילו שאבא צעק עליו בסוף (חבל שרק בסוף, כן?) ככה שיצא די משעשע

פעם הבאה אם את מרגישה לא טוב, לא רק

שאני לא אצלם לך,אלא גם שאני אבוא אליך ואאכיל אותך באורז כדי שתרגישי רע יותר
ואנחנו צריכות לברר מה פשר המעשים התמוהים של אח שלך!
אפרופו דברים תמוהים- קיימתי את ההתערבות! כל היום הסתובבתי עם הכפית הזו! אבל לאאאאא את לא תבואי! מחר אני באה גם ככה
אבל את גם תעשי חלק בהתערבות הזו
אני אמצא לך משהו הזוי שאיש מחור בארץ עשה! חכי חכי!!!! ולאבא יש דילאי,תעדכני אותו (גם בקשר ל..את יודעת..זה שאין לומר את שמו בקול.)

refuted plank

New member
לעולם לא.

(ואם את שואלת את עצמך על איזה חלק אני מדברת אז פשוט על כל החלקים. )

refuted plank

New member
אהה, את!

מכיוון שאת לא מתחברת למסנג'ר ואין לי כוח לדבר עכשיו אז אני רק מזכירה לך שמחר אחרי בצפר את באה אליי ולא להבריז |:

פיף. המחשב מתנכל לי.

-שיר השבוע של אליס: רק אחד? -אלבום השבוע של אליס: Dirt. נראה לי. או הסלף טייטלד -שיר השבוע לא של אליס: נמ. -אלבום השבוע לא של אליס: כנ"ל>< -ציטוט השבוע: לא עולה -סרט\סדרת השבוע: כנ"ל -ספר השבוע: כנ"ל -מאכל השבוע: " -חוויית השבוע: חולה -משהו רע שקרה השבוע: כנ"ל -תוכניות לשבוע הבא: להוריד לחץ -אמן השבוע: ליין סטיילי. -תמונת השבוע: נעעע

למעלה