פינת השבוע

everynormal

New member
../images/Emo149.gifפינת השבוע../images/Emo149.gif

-שיר השבוע של אליס: -אלבום השבוע של אליס: -שיר השבוע לא של אליס: -אלבום השבוע לא של אליס: -ציטוט השבוע: -סרט\סדרת השבוע: -ספר השבוע: -מאכל השבוע: -חוויית השבוע: -משהו רע שקרה השבוע: -תוכניות לשבוע הבא: מתחפשים? אם כן למה? -אמן השבוע: -תמונת השבוע:

shirbowie

New member
קיץ!../images/Emo42.gif

-שיר השבוע של אליס:frogs -אלבום השבוע של אליס:אין -שיר השבוע לא של אליס:המנגינה של רוקי..ילד מהכיתה שלי משמיע אותה כבר שבוע ברצף
-אלבום השבוע לא של אליס:גם אין.. -ציטוט השבוע:"אין מתחמקים כולם רוקדים!"-עם כל מיני שינויים של מלעיל ומלרע..טיול שנתי,מה אתם מצפים?.. -סרט\סדרת השבוע:הוסטל,הסרט הגרוע בעולם -ספר השבוע:פיתול כפול-הנרי ג'יימס -מאכל השבוע:ממתקים למיניהם -חוויית השבוע:טיול שנתי אחרון!!היה מדהים!
-משהו רע שקרה השבוע:גם בטיול יש רגעים לא משהו.. -תוכניות לשבוע הבא:מסיבת פורים באומן 17,חופש,וכנראה מבחן בהיסטוריה :/ מתחפשים? אם כן למה?לא נראה לי,המסיבה שלנו היום ולא ממש היה לי זמן לחשוב.. -אמן השבוע:המדריך הפסיכי שלנו בטיול
פורים שמייח!

hitchhiker218

New member
בוהו

-שיר השבוע של אליס: Over Now -אלבום השבוע של אליס:Alice In Chains -שיר השבוע לא של אליס:היה הרבה.. -אלבום השבוע לא של אליס:הרבה...חחח -ציטוט השבוע: -סרט\סדרת השבוע: שנות ה-70 וארץ נהדרת.. אהה ופרק אחד בקקי הזה נמלטים -ספר השבוע: -מאכל השבוע:דייסה:) -חוויית השבוע:"המחסן של כאילו" בשוק פורים שלנו!/m\ -משהו רע שקרה השבוע: סתם מבחנים... -תוכניות לשבוע הבא: עדיין לא תכננתי כלום... מתחפשים? אם כן למה?אוהו כן! לאליסה בשלשלאות
זה כבר ממש מתקדםD: ועד כה נראה טוב... -אמן השבוע:הרבה מדי -תמונת השבוע:אין לי כח:)

Kneeling Roses

New member
פורים שמח../images/Emo149.gif

-שיר השבוע של אליס: - -אלבום השבוע של אליס: - -שיר השבוע לא של אליס: נועם רותם - עולה ויורד -אלבום השבוע לא של אליס: נועם רותם\עזרה בדרך -ציטוט השבוע: "איזה מילה מסתתרת בצירוף 'מי ניצל'?", "ליצן ים!!!!" -סרט\סדרת השבוע: שנות ה70 -ספר השבוע: - -מאכל השבוע: פופקורןןןןןןן, בא לי להקיא מהכמות -חוויית השבוע: פורים
-משהו רע שקרה השבוע: כאבי בטן;; -תוכניות לשבוע הבא: מסיבת פורים, מפגש מתחפשים? אם כן למה? התחפשתי לציירת:] -אמן השבוע: נועם רותם -תמונת השבוע: השרשרת שהכנתי לתחפושת

פורים שמח

עכשיו אני אשלח הודעה אופטימית וחייכנית: -שיר השבוע של אליס: לא שמעתי, העדפתי להתרגש ולראות את הכרמל בירקותו תוך כדי הקשה לצלילי ציפוי השיר -אלבום השבוע של אליס: אלבום עם הרבה פרחים וציפורים -שיר השבוע לא של אליס: שירים שמחים של לו ריד ושירים שמחים של רדיוהד (ועל זה נאמר: עאלק) ושירים מסלקי יגון של סיגור רוס -אלבום השבוע לא של אליס: טרנספורמר של לו ריד (הבן אדם מלך), טאק של סיגור רוס -ציטוט השבוע: הייתי מצטטת את השיר הנפלא שכתב המורה שלי לגיאוגרפיה אבל אין לי כוח. אני יכולה לכתוב שיר דומה מאותו הז'אנר: פורים בפתח וכולנו במתח מה פורים קשור לגיאוגרפיה ומי זה בכלל מושיק עפיה? מתי קוראים את המגילה ומה יעזרו הגיאוגרפים לה -סרט\סדרת השבוע: ראיתי את החלון האחורי שהיה די קול, ואת אמריקן פאי שהיה מפגר ברמות -ספר השבוע: מרד הנפילים/איין ראנד -מאכל השבוע: תפוז ועוגיות -חוויית השבוע: מסיבת פורים בביה"ס -משהו רע שקרה השבוע: וכי למה לשקוע ביגון כשאפשר לשקוע ברחמים עצמיים? -תוכניות לשבוע הבא: מצוששקכשדג מתחפשים? אם כן למה? לפומלת ים -אמן השבוע: הוד רוממותו לו ריד -תמונת השבוע: העצלות עוד תהרוג אותי יום אחד

shani judd

New member
עונה ../images/Emo13.gif [אפילו שזה של שבוע שעבר]

-שיר השבוע של אליס: i cant remember -אלבום השבוע של אליס: סאפ וג'אר אוף לייז -שיר השבוע לא של אליס: no one knows - QOTSA -אלבום השבוע לא של אליס: אממ..octavarium של דרים ת'טאר -ציטוט השבוע: היה משו -סרט\סדרת השבוע: אממ..וואי לא זוכרת כלום -ספר השבוע: ספר חלומות -__- -מאכל השבוע: לא זוכרת כלום מהשבוע, בחיי -חוויית השבוע: ממ פורים? אם זאת חוויה -משהו רע שקרה השבוע: כאבי ראש נוראיים! את זה אני דווקא זוכרתXD -תוכניות לשבוע הבא: טחח להתכונן ל300 מבחנים? \: מתחפשים? אם כן למה? לא התחפשתי [: -אמן השבוע: דרים ת'טאר -תמונת השבוע: אין לי כוח להיכנס לעריכה המשוכללתXD

למעלה