שרשור חיובי!

Lee Roni

New member
../images/Emo149.gif שרשור חיובי! ../images/Emo149.gif

כתבו את הדברים הטובים שהולכים לקרות לכם השבוע
פורים שמייח לכולם! לירון.

eladi88

New member
ממממממ../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

ראשון - בוקר ישנתי בערב יצאתי שני - סידורים עניינים.....סידרתי תיק לקראת מחר..ועוד מעט הולך עם בני דודי היקרים למסעדה או משהו שלישי - פם פם פםםםםםםםםםם פדם! היום הגדול הגיע...אני מתגייס! רביעי - לא ידוע [ראה יום שלישי] חמישי - לא ידוע [ראה יום שלישי] שישי - חוזר שבת? חחחחח שבת - ראה יום שישי...אם כן בערב יוצאים

zoharshushan

New member
לא פדם,פז"ם [: ../images/Emo38.gif

אני בטוחה שהתכוונת לפז"ם! לא פדם [: אה-הא :)

RonliG

New member
אלעדייי

אתה מתגייס שלישי הזה?? או התגייסת שלישי שעבר? תעדכן!!

RonliG

New member
איזה ביאוס שלא ידעתי..

אני דקה מהבקו"ם הייתי באה לנפנף לו מהאוטובוס..!

נו נו נו

ראשון- פורים, אימון 5 שעות שני- פורים, סתלבט, אימון 3 שעות שלישי- סתם יום חח לא עושים כלום תכלס רביעי- [עוד חודש יש לי יומולדת :)] יום קצר בבצפר, בוחן באנגלית, וינגייטטטטט אחרי שבועייייםםם שללאאא הייתתייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חמישי- "לומדת" לספרות... סתם כזה..אימון בערב..אולי ללמוד לסוציו שישי- מבחן בספרות..מתחילה חרישה לסוציו שבת- חרישה לסוציו..:(

zoharshushan

New member
אני ../images/Emo38.gif

ראשון-ישנתי עד 6 :] ואז הלכנו לסרט. שני- ישנתי עד 4.וזהו בעיקר. שלישי-לא הלכתי ללימודים.ישנתי.היה שיעור פרטי. רביעי-בצפר עד 3.מכון כושר. חמישי-בצפר עד פאקינג4.ואז שעה וחצי נסיעות באוטובוס לצפון ת"א,דיקור,ואז חזרה שעה וחצי. אולי עומר בערב. שישי-לימודים עד 1. סטאנדאפ בקאמל...ואז אולי עומר. שבת-ששששששששש...ישנה.

את באזור שלי ואת לא באה לבקר???

פשוט בושה! איפה כאן, אגב? אצל מי את עושה דיקור? (קוראים לו טל, במקרה?)

dani3p

New member
ילדונת

איפה את גרה באיזורינו? אם לא בא לך פה תביאי אותה במסר. חוצמזה היי כולם קפצתי לבדוק מיילים וזה מחר אני חוזרת לצבא (ביצ'ס לקחו לי יום מהבית!!! לפחות אני לא באה לשבועיים רק לשבוע..) אני חייבת ללכת להתארגן לצבא ולישון.. אוף כמה לא בא לי!! שיהיה שבוע דוב כולם.. גם אלה שאני לא מכירה נשיקות לאלעדי ומי שרוצה.. סיה אוהבת

למעלה