"אני פורים, אני פורים..."

Little McMickey

New member
../images/Emo149.gif../images/Emo148.gif"אני פורים, אני פורים..."../images/Emo183.gif

"שמח ומבדח....."
יאאאא פורים! איזה כיף! פעם ראשונה שאינני מתחפשת... בעצם אולי כן? כי אצלנו בבסיס מתחפשים יום שני.. אולי ל"כוח נמר"... כוח כוננות אצלנו.. חח נמרה ולכתוב כוח על עצמי XD דבילי ברמות אבל זה מה יש.. אז לפני שאני יוצאת לבסיס אני פה עוזרת לאחי להגיע למראה של הג'וקר המפורסם מהאביר האפל והוא בהחלט הצליח!!!! הוא ממש ממש ממש ממש מפחיד אותי! חוץ משיער בלונדיני הוא נראה כמוהו בול! נראה לכן תמונה בסוף שבוע שאחזור חח בקיצור אני מאוד מקווה שתהנו בחגיגות הפורים שלכן ותראו לכולן כאן למה התחפשתן
שאלה יומית ממה לקחתן את הרעיון לתחפושת שלכן? איך הגעתן לזה? ו---- תנו 3 תחפושות שהתחפשתן אליהן בעבר

McLife135

New member
../images/Emo94.gifיוא פורים!! אני מתה על החג הזה (:)

יוא היו אצלנו היום תחפושות כל כך מצחיקוותת!! XDDDD התחפשו אצלנו לאלביס ל-3 מלצרים הערביים מארץ נהדרת (החמודיים חח) לזרע ( אממ כאילו זרעים של אממ..נו אתם יודעיים 'כשאבא פגש את אמא..' חח הקיצר והיו תחפושות כל כך מצחיקווותת!! XDDDD שאלה יומית לא ממש חשבנו על זה רצינו בהתחלה להתחפש לקופידון אני וחברה שלי אבל לא מצאנו תחפושות ואז ראינו בקניון בכפ"ס תחפושת של חיפושית והיא הייתה ממש חמודה אז כבר קנינו אותה (:) תחפושות מהעבר: 1. תינוקת 2. שטן 3. מעודדת

McLife135

New member
../images/Emo94.gifאוי שכחתי תמונה ../images/Emo9.gif

ואוי אני מקווה שהתמונה לא תצא עקום =\

McLife135

New member
../images/Emo94.gifחח תודה אבל לא התחפשתי לקופידון אם לזה

התכוונת..התחפשתי לחיפושית..פשוט לא רואים הכנפיים ואת המחושים

McLife135

New member
../images/Emo94.gifאני יודעת..חח סתאם תודה ../images/Emo9.gif

OMG את ראית את אבישי?!..פחחחח הוא אמר לך משו על התחפושת?

../images/Emo39.gifחח כן D: הוא עושה לי כזה יואוווווו

שתינו קאובוים, את יודעת בצורה ההומואית שלו
ואני כזה כןןן יואוווו איזה מגניב ~מור אמלה הוא מפחיייייד אותי~ חחחחח
גיי .

McLife135

New member
../images/Emo94.gifחחחחחחח איזה גיי XDDD פאק הילד הזה כ"כ

הומו שזה באמת כבר מפחידד Oo

Simple Girl 175

New member
../images/Emo149.gifבמילה אחת: פוריםםםםםםםםםםם

פורים הוא אהבת חיי, אני חולת פוריםם!!! היה כלכך כיף, הרבה יותר משנה שעברה שהיה חם בצורה מטורפת [הרבה יותר משנה] וגם אפאחד מהחברים שלי לא בא וגם לא הייתה לי מצלמה [למרות ששנה שעברה הייתה לי תחפושת מאאגניבה!]... השנה היה כלכך כיף! הייתה לי תחפושת צבעונית [
] ואפילו המורים שלי אמרו לי שהם אהבו אותה [
] וגם רוב החברים שלי היו וגם הייתה לי מצלמה [
] חברים שלי באו בתחפושות ממש מגניבות ומקוריות.. ידיד שלי התחפש לידיד אחר שלי, ויצא לו באמת דומה! רואים שאפשר להיות כל אחד עם פאה שחורה וכובע
וידיד אחר שלי התחפש לאש מפוקימון
ושתי חברות שלי נסחפו והתחפשו יחד לנגזרת ראשונה ונגזרת שנייה. 5 יחידות המתמטיקה השפיעו עליהן
וחברה אחרת שלי התחפשה לסופר ג'וייש וומן [סופר אישה יהודיה]
אבל רק אני התחפשתי לקשת בענן, זה יצא לי כלכך מגניב! והאמת חשבתי שבטח עוד בנות יתחפשו לזה.. אבל טעיתי ואני הייתי הצבעונית היחידה בבצפר שלנו
השאלה היומית: בכללי חשבתי כבר שנה שעברה על התחפשות [ואגב, יש לי רעיון לתחפושת לשנה הבאה] כשראיתי כמה בנות שהתפחשו למצעד הגאווה
3 תחפושות שהתחפשתי אליהן בעבר.. 1. שנה שעברה התחפשתי לחצי מלאך חצי שטן - הייתי על הקרניים של השטן, העיגולד והכנפיים של המלאך עם חולצה אדומה וחצאית לבנה. 2. בכיתה ד' התחפשתי לבאבלס [הבלונדה] מבנות הפאוורפאף - הייתי עם גופייה תכלת, מכנסיים שחורות ופאה בלונדינית 3. בכיתה ז' התחפשתי לאליס ממשחק המחשב [זה כמו אליסה בארץ הפלאות אבל הרבהרבה יותר אפל] - לקחתי שמלה שוחורה ועשיתי סינה לבן והשפרצי עליו הרבה דם מזוייף

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif וואי איזה תחפושות מגניבות היו לך

לאורך כל השנים!
חחח קבלי ח"ח! ממש אהבתי את התחפושת של השנה8DD גם לי יש אולסטאר כאלה אבל גבוהות><" וזהו, התלהבתי גם מתחפושות של חברים שלך חחח אני גם רוצה בצפר רק לזמנים כאלה

Simple Girl 175

New member
../images/Emo149.gifחחח, האמת רק שנה שעברה התחפושת יצאה לי

מוצלחת.. והאולסטאר, הן גם גבוהות

Simple Girl 175

New member
../images/Emo149.gifתפוז טיפש, לא סיימתי את ההודעה../images/Emo69.gif

זה היה הכיתה ז' ולא היה לי את המצלמה שלי אז

למעלה