../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif פוריםםםם33: ../images/Emo154.gif../images/Emo148.gif../images/Emo149.gif
מיקוש, איזה מוזר לראות אותך כותבת כאן שוב, התגעגעתי
בניגוד לרובכן שהתחפשתן היום, אני לא במסגרת בצפר שממש מארגן לנו משהו אז אנחנו יוצאות למסיבה מחר, כי ביום שלישי יש חופש מהלימודיםDD: אז אני מתחפשת מחר לאיימי ווינהאוס
אני אעלה מחר או מחרתיים תמונה של התחפושת אם יהיה ביקוש
רצינו לארגן כמה בנות מהכיתה מחר בגלל ההשפעה מחשמל
להתחפש למעגל חשמלי חחח לנגדים, נורת חשמל, סוללה וקבלים אבל ממש לא נראלי שזה יצא לפועל כי.... פדיחות
.
שאלה יומית
אממ איימי היא זמרת שאני ממש אוהבת, מעריצה ומעריכה ולכן הרעיון לתחפושת לא בא במקריות. כבר שנה שעברה החלטתי על התחפשות לשנה הזאת ואמרתי ויהיה מה אני מתחפשת אליה. ראיתי גם כמה בנות שהתחפשו אליה פה בארץ וגם ה-מ-ו-ן מחו"ל ואחרי שראיתי שחוץ מפיאה וקעקועים זה לא כזה מסובך החלטתי ללכת על זה [רק שוויתרתי על עניין הקעקועים והבעל המתלווה והשארתי רק את הקעקוע של "כיס הלב"]. ו-3 תחפושות שהתחפשתי אליהן בעבר: 1. שנה שעברה התחפשתי עם עוד ידיד לדני וסנדי מ'גריז' וגם העלתי לפה תמונה אם מישהי זוכרת. 2. לפני שנתיים ב-י"א התחפשתי לפירטית שהיה ברגע האחרון שכזה. 3. בכיתה ו' או ז' התחפשתי לבריטני ספירס מהקליפ הראשון שלה '...Baby One More Time' שאני ממש אהבתי.