"אני פורים, אני פורים..."

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifפוריים ../images/Emo6.gif

שונאת את החג הזה
בבוקר בכלל לא רצינית ללכת ><" אבל בסוף הלכתייי , והיה שווה ביותרררר
גררתי את חברות שלי להצטלם ורק בפלאפון שלי היו 50 תמונות D: ~ וכמעט לא הצטלמנו בפלאפון שלי אז... ~ לגבי השאלה היומית - - לא התחפשתי ... ><" - 1. מלכת הלילה 2. שילגיה 3. מלכת אסתר ( תזכירו לי עוד הפעם למה אנחנו חושפים דברים מביכים כאלה פה ? XD ) והתמונה - סתם כי התלהבתי

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifהאממ ...

1. כי זה היה יוצא מושפע מידי
2. תודה שסיפרת

McLife135

New member
../images/Emo94.gifאהה חח סורי לא ידעתי שאת לא רוצה שידעו

סורי קרנווש

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif|מסיכה| פווורייםם 8D

אווה טוב,אז האמת שבאמת שרציתי להשקיע השנה כאילו לא להיסחף אבל רציתי לקנות משו כמו בכל השנים הקודמות[אני כל שנה מתחפשת מאז בערך גיל 3-השנה הראשונה שלי בגן]. בקיצור היה לנו מין טיול שנתי שבוע שעבר [3 ימים] ורציתי להתחפש לסופרמן אבל לא היה לי זמן לקנות אז בביקשתי גלימה מחברה שלי וסתם התלבשתי באדום וכחול..לא נורא ...זה לא העיקר..יש עוד כמה מסיבות שאני צריכה להגיע אליהן ולזה אני מחכה.. טוב,אז יצאת י נורא בכל התמונות לא יודעת למה חחח
..אז כדאי שאני לא יעלה תמונה אבל תדמיינו
. חח הייתה לנו ילדה בביצפר שהתחפשה למשולשים חופפים -> היא שמהעליה חלוק ושתי משולשים גדולים צמודים
..וגם הייתה לנו כיתה ביא' שהתחפשו כולן ביחד לקבוצת כדורגלך וקראו לעצמן 'הפועל פש ' [למורה המחנך שלהם קוראים פש]. 3 תחפושות: 1.פריקית קשוחה ואפלה XDD [כיתה ח' ]. 2.שופטת -> וחברה שלי התחפשה לפושעת...[כיתה ז']. 3.לילדה מפוזרת [התלבשתה חצי חגיגי חצי ביתי]..[כיתה ד'].

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gif../images/Emo149.gifפוריםםם../images/Emo9.gif

היה ממש כיף :) הגעתי ב-9 והיה כזה הפנינג מעפן כזה אבל בכל זאת היה כיף
אכלתי מלא שערות סבתא ופופקורן
התחפשתי לסופרמנית או סורפגירל חחח נעלתי עקבים וזה כאב ברמות!! אין לי מושג ממי לקחתי את הרעיון.. בהתחלה חשבתי להתחפש לאישתו של זורו ואז חשבתי כאילו שזה זורו אבל בת ואז התחלתי לחשוב על תחפושות שיש גם לבנים וגם לבנות ואז עלה לי הרעיון חח ו-3 תחפושות שהתחפשתי בעבר: 1. פיראטית [כיתה ו'] 2.פיה [שנה שעברה] 3.מלכת היופי [בגן חובה XDD],

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif למה לא העלית תמונה?../images/Emo10.gif

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gifיייאאיי פווריים ../images/Emo151.gif../images/Emo189.gif

DD: היו לנו טרמפולינות בבית ספר [שכמעט ולא עליתי עליהן כי .. לא היה משהו, גם לא היה נוח עם התחפושת] אבל היו דברים מגניבים D: מושקעים. היה לנו דיג'יי אחלהD: אממ היו כ"כ הרבה דברים מגניבים שהתחפשוD: הייתה תחרות תחפושות והייתי בשוק כשהילדה שהתחפשה לג'וקר [הית לדג'ר] לא זכתה .. זה היה עלוב ><" אממ התחפושת הייתה מגניבה D: כולם חשבו שאני בן .. זה היה דיי מפחיד כי העבתי את הגבות ושמתי שפם ושמתי ליכלוכים בפנים כזה [התחפשתי לערבי] היה דיי מצחייק D: אממ האמת שבהתחלה זה היה או סבתא או ערבי אבל אז חשבתי שקשה יותר לעשות סבתא אז הלכתי על ערבי [רעיון שליD:, למרות שעוד ילדים התחפשו לזה
.. 3 תחפושות שהתחפשתי בעבר: באטמן - כיתה ז' D: זה היה ממש יפה
שיכור - כיתה ה' נראה לי .. נחמד ><" ואממ .. וואי שחכתי .. דקה ><" עהעא מוכרת בלונים - וואי זה היה ממש מגניב D: שמתי גופייה ועליה תפרתי בלונים, שמתי עליי פאוץ' שמתי חצאית ציבעונית כזאת מגניבהD: והחזקתי מלא בלונים ביד

JuSt My LuCk

New member
פורים שמח!!!!!!!!! ../images/Emo6.gif

אוקי שאלה יומית: האמת שלא היה לי כ"כ רעיון לתחפושת רציתי משהו אחד ולא הצלחתי להארגן אותו ופשוט הלכתי וקניתי "קימונו" של גיישה בממלכת השעשועים
יצא נחמד =] ו3 תחפושות מהעבר
: גן טרום חובה
: נסיכה מהממת
כאילו השימלה הייתה מהממת XD כיתה ח'= שודדת ים כיתה י': בובת סמרטוטים היה היום די משעמם בבי"ס כאילו לא הרבה באו =\ והיה יבש ברמות.... אבל לא נורא פורים לא נגמר =] יש מסיבה ביום שלישי יהיה יותר טוב

mcfly6

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo65.gifפורים!!!![=

איזה כיף שפוריםD: היה לנו הפנינג בבצפר....דווקא נחמד[= שאלה יומית ממה לקחתןאת הרעיון לתחפושת שלכן:לא התחפשתי.........לבשתי את החצאית שאני הכי אוהבת וכובע של קאוובוי...זה יצא דווקא יפה[= תנו 3 תחפושות שהתחפשתן אליהן בעבר
1.חיפושית-בכיתה ב זה היה דווקא חמוד
2.אישה במקלחת- אני יודעת שזה נשמע לא טוב
!!!זה היה בכיתה ג וזה היה ממש מושקע, מקום שני!!!![לא הייתי ערומה כמובןXD] 3.למורה שלי-בכיתה ה התחפשתי למורה שלי במדעים כי ידעתי לחקות אותה ממש טוב.....זה היה ממש מצחיק שמו לי שני ציצים יותר גדולים מהראש שלי
פורים שמחח

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif פוריםםםם33: ../images/Emo154.gif../images/Emo148.gif../images/Emo149.gif

מיקוש, איזה מוזר לראות אותך כותבת כאן שוב, התגעגעתי
בניגוד לרובכן שהתחפשתן היום, אני לא במסגרת בצפר שממש מארגן לנו משהו אז אנחנו יוצאות למסיבה מחר, כי ביום שלישי יש חופש מהלימודיםDD: אז אני מתחפשת מחר לאיימי ווינהאוס
אני אעלה מחר או מחרתיים תמונה של התחפושת אם יהיה ביקוש
רצינו לארגן כמה בנות מהכיתה מחר בגלל ההשפעה מחשמל
להתחפש למעגל חשמלי חחח לנגדים, נורת חשמל, סוללה וקבלים אבל ממש לא נראלי שזה יצא לפועל כי.... פדיחות
. שאלה יומית
אממ איימי היא זמרת שאני ממש אוהבת, מעריצה ומעריכה ולכן הרעיון לתחפושת לא בא במקריות. כבר שנה שעברה החלטתי על התחפשות לשנה הזאת ואמרתי ויהיה מה אני מתחפשת אליה. ראיתי גם כמה בנות שהתחפשו אליה פה בארץ וגם ה-מ-ו-ן מחו"ל ואחרי שראיתי שחוץ מפיאה וקעקועים זה לא כזה מסובך החלטתי ללכת על זה [רק שוויתרתי על עניין הקעקועים והבעל המתלווה והשארתי רק את הקעקוע של "כיס הלב"]. ו-3 תחפושות שהתחפשתי אליהן בעבר: 1. שנה שעברה התחפשתי עם עוד ידיד לדני וסנדי מ'גריז' וגם העלתי לפה תמונה אם מישהי זוכרת. 2. לפני שנתיים ב-י"א התחפשתי לפירטית שהיה ברגע האחרון שכזה. 3. בכיתה ו' או ז' התחפשתי לבריטני ספירס מהקליפ הראשון שלה '...Baby One More Time' שאני ממש אהבתי.

גרבע

New member
../images/Emo105.gifחחח מגניב D:

אצלנו הייתה מישהי שגם התחפשה אליה <: תעלי תתמונה :]

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אוקיי ולאור הבקשות זה מה שיצא..

אני לא הכי דומה לה כמובן וגם לא השקעתי יותר מדי חוץ מבפיאה אבל זה מה יש ^^"

למעלה