"אני פורים, אני פורים..."

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gif יאייייייי פוריםםם DD:

אחד הימים הכיפיים בשנה
התחפשתי לתות, כי זה דבר שאני ממש ממש אוהבת, וזה חמוד כזה :p בתמונות לא ממש רואים שזה תות, אבל היו לי עגילים, שרשרת וטבעת! ובאמת השקעתי בתחפושת, אפילו שלא רואים
בשנים קודמות לא היו לי תחפושות שוות - בגן פעם התחפשתי לטינקרבל וזה היה הכי מדהים בעולם - כנ"ל אבל לשלגייה XD - נו אין לי דברים שווים, אבל שנה הבאה אני הולכת להתחפש לדמויות מארתור עם מלא חברות וזה יהיה אדיר!

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gif תמונה אחרת../images/Emo3.gif

עכשיו זה נראה פחות מעפן XD

פוריםם פורים פורייםם (:)

הפורים השנה לא היה כזהה כיף =\ אבל היה יחסית מצחיק D: היו תחפשות ממש קורעות ומקוריות כמו אלביס, החמודים (מארץ נהדרת), ענבים שזה לא היה כזה מגניב אבל בכל זאת
ועוד מלאאא :) שאלה יומית אני התחפשתי למתאגרפת ולקחתי את הרעיון לתחפושת מאתר שלילך הראתה לי :) - 3 תחפושות מהעבר - מיני מאוס מלאך קאבוית בתמונה אני הימנית ולילך השמאלית

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifהצטלמתי עם שחר חסוןןןןןן../images/Emo70.gif XD

ווואייי אחד הימים הכי הזויים שהיו לי !! אממ ולא התחפשתי =/ לא נורא תמיד יש את שנה הבאה :) אתמול [או שמא עלי לומר היום לפנות בוקר] ב2:45 אני וידיד שלי ישבנו במדרגות של הסינמה סיטי והתחלנו לדבר על זה שהקומיקאי שהביאו לביצפר היה בסדר וחבל שלא הביאו את שחר חסון... אחרי כמה דקות פתאום ידיד שלי כזה "וואייי שחר חסון !!" ואני כזה קמה מסטולה [כי שתינו קצת...
] ומחייכת מאווזן לאוזן והייתי כ"כ עייפה וביקשנו להצטלם איתו וזה מה שיצא..XDDDD
המסיבה בביצפר הייתה כ"כ כיפית השתחררנו ונהנו ואחרי זה הלכנו להסתובב בהרצליה אני וחברה שלי אכלנו ב- BBB אחד ההמבורגרים הכי טעימים שאכלתי !! החברות הצמחונניות שלי אכלו פלאפל חח :) דיברנו סיפרנו בדיחות והיה כ"כ כיףףףףףף
ויש לי עדשותת כחולות =]]] חחחח מצטערת על התמונה הזוועתית !!! הייתי מסטולה והאיפור גם נהרס תתחשבו בכך שהשעה הייתה 2:45 לפנות בוקר ! מקווה שלכולכן היה פורים מדהים ושימשיך להיות :) ובכלל שתהיה שנה טובה עם הצלחה בלימודים והרבה בריאות ואושר, כי זה מה שבאמת חשוב
אוהבת אתכם/ן XD

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifעוד כמה תמונות מצחיקות ../images/Emo9.gif

וואיי והתגובות בפייסבוק בכלל...XDDD

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifXDD

זה מה שקורה בבתי ספר כמו שלנו...אהמהנדסאיםאהמ XD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחח שחר../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif

Driven By You

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo149.gif../images/Emo154.gif../images/Emo154.gifהפורים הכי כיפי שהיה לי!

וואי זאת הייתה השנה הראשונה שממש ממש ממש נהנתי בפורים DD: בדר"כ מעאפן, וגם שנתיים ברצף הייתה לי תחפושת לא משהו, אבל השנה, גאד היה מושלםםםםם! אנחנו חבורה של 14 בנות (כן אני יודעת שזה המון
) ובגלל זה התחילו לקרוא לנו בצופים "המאפיה" שזה מאוד נחמד חחח קיצר, החלטנו להתחפש כוווולנו ביחד לאינדיאניות
אני יודעת שזה נשמע מעאפן וממש לא מקורי, אבל זה יצא כזה מדהים! כולם אמרו שאנחנו נראות מהמם, והמורות כ"כ התלהבו חחח ילדים שחזרו מהתיכון אמרו לנו שוות, מכונית עצרה לידנו ואלה שהיו בפנים אמרו 'חבל שאני לא בחטיבה' XDDD נסענו לנחלת בנימין לקנות בדים ואחרי זה כל אחת תפרה אצל סבתא שלה או אצל התופרת שמלה איך שהיא רוצה, והכנו צמידים אתניים כאלה וקנינו סרט עם נוצות לשיער. אני אפילו הכנתי כזה תיק עם פרנזים ממש חמוד
אפילו בבצפר היה נחמד. הביאו מתנפחים ושטויות
היו תחפושות חמודות בבצפר שלי. שני ילדים או ילדות, לא זוכרת, התחפשו להומלסים והם פשוט ישבו בתוך קרטון באמצע הביצפר חחחחחח זה היה גדול. איזה ילדה התחפשה לקובייה הונגרית, חברות שלי התחפשו לטאקי, והיה ילד אחד שהתחפש לאייסי טאוור! הוא אפילו הדביק לו כוכבים בגב יענו הסלטת כוכבים
שאלה יומית:
בכיתה ה' התחפשתי עם עוד שתי חברות שלי לשוקולד, מנטה מסטיק. אני הייתי המסטיק- יצא ממש חמוד.
בכיתה ו' התחפשנו 5 בנות לסטטוסים של האייסיקיו. זה היה אחד הגדולים
בכיתה ז' התחפשנו 7 בנות לשבעת הגמדים :) אז הנה אני בקלוז אפ כי אין לי תמונה יפה של כל הגוף

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gif וואו זה ממש יפה !

ואת גם ממש יפה D: מגנייב D: איך התחפשת למסטיק ?

Driven By You

New member
../images/Emo29.gifהוו תודה רבה../images/Emo24.gif

אממ לבשתי בגדים ורודים, שמתי על עצמי כזה בריסטול סול ורוד, אם את יודעת למה אני מתכוונת.. והדבקתי עליו פווווול עטיפות של מסטיקים, מכל הסוגים, כולל הבדיחות של הבזוקה
אז זה היה ממש שילוב יפה של צבעים כזה ומסודר מגניב. ואז גם תקעתי איזה צעיף ורוד ועשיתי משהו יפה בשיער, התאפרתי (בורוד כמובן) וזהו בערך :)

למעלה