"אני פורים, אני פורים..."

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ואוו איזה מגניב! קבלו ח"חDD:

איך הכנתן את השמלות? הן נראות ממש אמיתיות כאלה חחח

Driven By You

New member
../images/Emo29.gifחחח תודה../images/Emo9.gif

קנינו את הבד ואת הסרט הזה בנחלת בנימין, כל אחת עיצבה איך שהיא רוצה ונתנו לסבתות ולתופרות לעשות את השאר

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifאיזה פוורים זה היה .. ../images/Emo8.gif

אחד הטובים , גם בגלל היומהולדתת שלי , וגם בגלל שזה חג כ"כ מאגנייב D: אני ינסה לרשום את זה בקצרה, למרות שלא נראה לי שיצא לי ,, התחפשתי לשפרה ( XDDD ) , זה היה אחד המוצלחיים.. עשו לי מלא פאדיחות..גם בגלל התחפושת וגם בגלל היומהולדת.. כל מקום שהלכתי צעקו לי 'שפרה' חצי אנשים תקעו לי מצלמה לתוך הפרצוץ..מורים בקשו לצלם אותי XDD שהיינו בכיתה .. פתאום מורה אחת נכנסה והוציאה את הפלא שלה.. ואמרה כזה 'אני חייבת לצלם אותך..' כל הכיתה התפוצצה מצחוק , והייתי כ"כ מובכת מיזה XDD גם ילדה אחת באה אלי ושאלה אותי ' את שפרה נכון ?' אני כזה 'כן' אז היא אומרת לי 'אפשר לצלם אותך '? XDDDDDD חצי גם עשו כאילו הם מצלמים מישהו אחר ובעצם צילמו אותי ( כאילו שלא שמתי לב
) והכי מביך היה שנכנסתי כזה למקום הזה של הירקודים .. פתאום ה- DJ צועק ברמקול ' שפרהההההה ' בסוף כולם אמרו לי שאני חייבת להתמודד לתחפושת מקורית ( למרות שזה לא ממש מקורי ולא כזה מצחיק אבל שיהיה.. ) העלו אותי לשלוחן ,עשיתי פאדיחות ..XDDD והיה מחיאת כפיים ברמות מטורפות ..רק לי מחאו ככה כפיים זה היה ממש מאגנייייייייב D: וזכיתי מקום 1 הא וגם שעליתי על השולחן , ( אני ממש גבוהה XDD ) טוב לא ממש .. אז ה- DJ עושה כזה ' תזהרי שאת יורדת ' כי הקומה השנייה כזה, בערך הייתה בגובה שלי שהייתי על השולחן הענק הזה .. וגם הייתי עם מגפיים עם עקב..בקיצור אחד המצחיקים .. בסוף אחד כזה ( חתיייייך ! ) עזר לי לרדת כאילו החזיק לי את היד וזה.. [= שמעו הרגשתי מזה סלב
חצי מהאנשים בכלל לא זיהו אותי , |אמרו לי שאני ממש דומה לה
| קיצקץ חפרתי וזה אבל היה ממש ממש כייף
שאלה יומית ממה לקחתן את הרעיון לתחפושת שלכן? איך הגעתן לזה? אהמ , רציתי מאוד להתחפש , ולא ידעתי למה... ולא רציתי להתחפש למשהו סקסי וכזה .. כי כולם מתחפשים לזה .. רציתי משהו שרק אני יתחפש אליו.. קיצר אמא שלי התקשרה לחברה שלה ( היא ממש אישה שרוטה ) אחרי כזה זמן ... היא כזה אומרת תתחפשי לשפרה .. [ אבא שלי לא ממש אוהב את שפרה , וחברה של אמא שלי והמשפחה שלי מכורים לאח הגדול .. ] אז בגלל שאבא שלי שונא את שפרה , אמרתי אני יתחפש כדאי לעצבן אותו ...XD בסוף הוא בכלל אהב את זה
ו---- תנו 3 תחפושות שהתחפשתן אליהן בעבר אהמ , תינוקת ..עכבר .. שטן .. [ ?! ] היה מלא שעדייף שאני לא יגיד

sweet shir

New member
התחפשתי לאופנת רחוב יפנית. D:

ממה לקחתן את הרעיון לתחפושת שלכן? איך הגעתן לזה? אממ.. לודעת. מישהי התחפשה לזה בכיתה שלי לפני שנתיים, אז משם הרעיון.. אבל ההשראה העיקרית היא מהיפניות חחח תנו 3 תחפושות שהתחפשתן אליהן בעבר:
שנה שעברה לפיה, אבל ממש מושקע, שמלה מתופרת והכל. D:
לפני שנתיים עם חברות לסיפור אליסה בארץ הפלאות - אני מלכת הלבבות, חברה אחת לאליסה וחברה אחרת לכובען המטורף. היה אדיר, גם מתופרת.D:
ולפני זה היו לי סתם תחפושות מעפנות.. בז' למעודדת ובח' לאישה בשחור ששודרג ל'אל מארש דה מיסתורין' מהספרים של ג'ורג'יה ניקולסון חחח זה באיכות חרא, זה לא רואים משהו. :/ אני עם החצאית סקוטית. ^^

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif היה מגנייייבבב

התחפשתי לדרדסית D: חח אין לי כוח לכתוב חפירה אבל היה כיף ממש אבל ממה לקחתן את הרעיון לתחפושת שלכן? בת דוד שלי הביאה לי את הרעיון איך הגעתן לזה? בת דוד שלי..XD ו---- תנו 3 תחפושות שהתחפשתן אליהן בעבר- מסטיק בזוקה, חדרנית כאילו משרתת כזה.. ,פי'קצ'ו XD

blackroses

New member
../images/Emo102.gif האהא! פורים!! ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo151.gif

אוקי, אז היום של פורים לא היה ממש כיף, הייתי ממש עייפה ולא הרגשתי טוב, אבל נראיתי ממש ממש יפה!. התחפשתי לשלגייה וחברות שלי היו 7 גמדים [וכולן גבוהות ממני בראש וחצי XD] אבל התחפושת של שלגיה נראתה יותר כמו סינדרלה..
. אוקי, לשאלה היומית: בכיתה ו' - זאת הייתה השנה של ההתנתקות והייתי מאוד מאוד ימנית [וסתומה
] אז אני וחברות שלי התחפשנו למפגינות [לא ממש התחפשנו, באמת הפגנו - המורות היו מזועזעות
] בכיתה ז'- התחפשתי עם עוד חברה לגמד וענק, ואני הייתי הענק [היא הרבה הרבה יותר גבוה ממני, אז זה היה ונהפוכו]. בכיתה ט' - התחפשתי לפיה שחורה, זה היה נראה ממש ממש ממש יפה
, אחותי התחפשה לזה השנה [למרות שממש ממש התחשק לי להתחפש לזה שוב]. אני מקווה שתאהבו את התמונה..
.

Simple Girl 175

New member
../images/Emo149.gifושוב.. כלכך יפההההההה *_________*

אבל זה באמת נראה כמו סינדרלה XD החברות שלך היום צריכות להתחפש לעכברים או לדלעת או משו כזה XDDD

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gif../images/Emo154.gif../images/Emo149.gifאו!או!אני באיחור קצר...

את הרעיון לתחפושת הסופר מקורית שלי לקחתי מהקלמר שלי.
כי התחפשתי למרקר! וואי זה היה ממש מגניב. אני וחברה שלי. אני מרקר צהוב והיא כחול. שנה שעברה התחפשתי לדורתי וחברות שלי היו איש הפח,הדחליל והנמר אבל כולן (טוב אולי חוץ מהדחליל) היו מעפנות אש. כיתה ז' התחפשתי לברבי כיתה ו'...וואי למה התחפשתי? נראלי קאבויות ^^ (הפאה פה נראית זוועה,אנלא מצליחה להעלות תמונות מהמצלמה כי זה כנראה קובץ גדול מידי.. תמונה מעפנה אבל אין לי אחרת מהנייד..
)

kelly7i

New member
התחפשתי ל..עץ! עם ציפור על הראש XD ../images/Emo71.gif

אני וחברה שלי הלכנו לת"א כדי למצוא תחפושות, חפשתי חפשתי וכבר התחלתי להתייאש כי לא מצאתי שומדבר שהלהיב אותי כמידת הצורך, וכמעט בסוף של היום נכנסנו לאיזה חנות עם תחפושות ואביזרי פורים בדיזי, ופתאום אני נעמדת ורואה שרשרת עלים.. ואני כולי מיואשת ובשיא הטבעיות אני אומרת לחברה שלי: "אם אני מתחפשת לעץ..?!" חח אז היה מצחיק וקניתי כמה שרשראות עלים, וגם ראינו כובע מצחיק שיש עליו ציפור ששימש לנו גם לאיזה בדיחה פרטית שלנו חח אז הדברים פשוט התאימו..XD 3 תחפושות שהתחפשתי בעבר: # שנה שעברה ליפהייפיה הנרדמת בגירסה השחורה של הסיפור, שמלה שחורה עם חתך בוריד שבגלל זה היא נרדמה # לפני זה..קוסמת נראלי # וגם מתישו פיראטית.. חח היה לי איזה פורים אחד או 2 שלא הגעתי בהם כי התעצבנתי שלא היה לי למה להתחפש או שברגע האחרון התעצבנתי על התחפושת ><" תמונה מהשנה:

למעלה