התפקדות חודש אדר

taloss

New member
../images/Emo149.gif../images/Emo148.gifהתפקדות חודש אדר../images/Emo154.gif

"משנכנס אדר מרבים בשמחה" כל ההתפקדויות הם רק חודשים לועזיים..אז למה שלא נעשה גם חודשים עבריים? וגם שאני יכיר אותכם קצת יותר טוב.. שם: גיל: אזור: אך עבר החודש? פאדיחה שקראתה לכם החודש? שיר ששמעתם הכי הרבה החודש? אך היה הפורום החודש מ-1-10? ותמונות החודש..: ולמה אתם מתחפשים?(אם אתם בכלל מתחפשיים)

taloss

New member
אני...../images/Emo149.gif

שם:טל גיל:עוד 3 חודשים 16.. אזור:י-ם אך עבר החודש?מעולה..
שיר ששמעתם הכי הרבה החודש?אממ שיר בצרפתית לא זוכרת את השם שלו.. אך היה הפורום החודש מ-1-10?חח לפי מה שאני רואה עכשיו 8 ותמונות החודש..:תמונה שצילמתי מההופעה של יוסי בעיר שלי..אחת ההופעות המדהימות ... ולמה אתם מתחפשים?(אם אתם בכלל מתחפשיים) עדיין לא יודעת...

orianush

New member
נחמד.. =]

שם: אוריאן גיל: 16 אזור: ירושלים אך עבר החודש? בסדר.. לחווץ מאוד פאדיחה שקראתה לכם החודש? אממ.. לא יודעת.. לא עולה לי שיר ששמעתם הכי הרבה החודש? עליך ועלי-שרית חדד אך היה הפורום החודש מ-1-10? 8 ותמונות החודש..:-- ולמה אתם מתחפשים?(אם אתם בכלל מתחפשיים): למשהו מפחיד חח תחפושת שכבתית.. יש גלימה וחולצה וכל אחד עושה עם זה מה שבא לו..

yaelala14

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifטוב נו.. :)

שם:יעל גיל:15 וחודש (מחר) אזור:ירושלים אך עבר החודש?מטומטם פאדיחה שקראתה לכם החודש?נפלתי מכסא שברתי כוס ושפכתי נס קפה בבית של חברה שיר ששמעתם הכי הרבה החודש?שיר לא מוכר.. לאיודעת אך היה הפורום החודש מ-1-10?שקט ותמונות החודש..:אין ולמה אתם מתחפשים?(אם אתם בכלל מתחפשיים) שש זה סוד

כוכבה 27

New member
אני

שם: כוכבה גיל: 24 אזור: עכו איך עבר החודש: נחמד היו הרבה אירועים של המשפחה שיר ששמעתם הכי הרבה החודש: וואי המון שירים "לעוף כמו ציפור של יוסי","הכאב הזה" של של עופרה חזה ז"ה שנינט ועברי לידר ביצעו אותו. איך היה הפורום החודש 1-10: 8

אני!!!

שם:עדי גיל:15.5 אזור:חיפה אך עבר החודש?אמ..דווקא היה ממש נחמד... פאדיחה שקראתה לכם החודש?נפלתי...חחח באמצע אימון לקחתי את הכדור והתחלתי ללכתו כזה הלכתי בסיבוב ונפלץתי על הגב.. בגלל הנעל,לא משהו רציני שיר ששמעתם הכי הרבה החודש?ממי-מירי מסיקה אך היה הפורום החודש מ-1-10?אמ..7..נו מה, את ישנם!! ותמונות החודש..:
ולמה אתם מתחפשים?(אם אתם בכלל מתחפשיים)לא יודעת..יש מצב לצלמת פפראצי..אבל אין כל כך מה לעשות עם זה..חח
יש לי טיול שנתי מיום ראשון למדבר יהודה 3 ימים!! איזהע כיף!!!אני לוקחת מצלמה ואני ישים פה תמונות!!! שבוע קסום

1מאיוש

New member
רעיון יפה ../images/Emo45.gif

שם: מאיה (= גיל: 16 => 10.1.91 אזור: גבעת זאב- ממש ליד י-ם אך עבר החודש? עבר טוב אפשר להגיד (= אבל מתחילים להרגיש את הלחץ בלימודים \= פאדיחה שקראתה לכם החודש? לא הייתה... ומקווה שלא תיהיה שיר ששמעתם הכי הרבה החודש? truly madly deply אך היה הפורום החודש מ-1-10? 7-8 ותמונות החודש..: = = = ולמה אתם מתחפשים?(אם אתם בכלל מתחפשיים) - לא מתחפשת נראלי \=

adiii1

New member
וואלה רעיון יפה, יאללה אני עונה. :)

שם: עדי. גיל: 16. אזור: גבעת זאב "סיטי", ליד ירושלים. אך עבר החודש? וואלה נחמד. חוץ ממנו :)\), עזבו סיפור דיי ארוך ומסובך. פאדיחה שקראתה לכם החודש? חחח זה לא ממש פדיחה אבל יום רביעי היה לנו יום שדה והמורה שלנו לשל"ח ניסה לשכנע אותי לאכול פיתה עם חומוס ושוקולד בלעכס, חחח עזבו. שיר ששמעתם הכי הרבה החודש? Waiting For You אך היה הפורום החודש מ-1-10? היה שקט קצת, אבל אם במספרים אז 4. ותמונות החודש..: המון תמונות של הראל (מויאל), סוף סוף סידרתי קצת ת'מחשב שלי בגללן חחח. ולמה אתם מתחפשים?(אם אתם בכלל מתחפשיים) לא נראה לי אני אתחפש, נראה כבר.

sarit lang

New member
אני...../images/Emo45.gif אחלה רעיון טל

שם: שרית גיל:18.5 אזור:תל אביב אך עבר החודש? לחוץ ו99% מהחודש עבר לי בעבודה פאדיחה שקראתה לכם החודש? עליתי על סולם בעבודה להוריד משהו ונפלתי על לקוחה... ואז יום שלם אני והבוסית שלי המשכנו לצחוק ללקוחות בפנים... שיר ששמעתם הכי הרבה החודש?מארק אנתוני - מיי בייבי אך היה הפורום החודש מ-1-10? 7 ותמונות החודש..:
ולמה אתם מתחפשים?(אם אתם בכלל מתחפשיים)... לא נראה לי שאני מתחפש....

lir2004

New member
אני... אני... אני...

אני אומר'ך "בוא"... עם כל הצער שבדבר... חחחחחחחחחחחחחחחחח... ככה: שם: לירן. איזור: השרון. איך עבר החודש: מהר... כמו שצריך... אבל בסבבה... פאדיחה שקרתה החודש: ביום חמישי... המקרופון הפסיק לעבוד באמצע הופעה... שיר ששמעתם הכי הרבה החודש: יש שניים: "אם את עדיין אוהבת אותי" של בועז שרעבי ו"בשבילי את השער לגן עדן" של ישי לוי... וגם "האיש שלי" של ליאורה (אבל זה קצת פחות...)... איך הפורום מ1-10: מאיזו בחינה בדיוק?! תמונות החודש: לא היו תמונות מיוחדות... למה אתם מתחפשים: לא מתחפש...

bu1li

New member
אני=]

שם:בר גיל:15.5 אזור:י-ם איך עבר החודש:סבבה...לא איזה משו מיוחד... פאדיחה:לא נראה לי שהייתה=// שיר:הלילה יעבור-יפתי הפורום מ1-10: 7 ...קצת שקט... למה מתחפשים:עוד לא יודעת...אני ישמח לקבל רעיונות אם לימשו יש:)

אני :)

שם: שרית גיל: 18 אזור: ירושלים אך עבר החודש? חביב :] פאדיחה שקראתה לכם החודש? מממ לא זכור לי.. שיר ששמעתם הכי הרבה החודש? בא מן השתיקה אך היה הפורום החודש מ-1-10? לא יצא לי להיות הרבה השבוע.. ותמונות החודש..: אממ אין לי ולמה אתם מתחפשים?(אם אתם בכלל מתחפשיים)
שבוע טוב

one of a kind1

New member
אני=]

שם:נופר גיל:16 אזור:אדם איך עבר החודש:עבר לחוץץ! הייתה לי פאדיחה רצינית שלקחתי טרמפ והאוטו היה גבוה וכשירדתי נפלתי מהמכונית!!(חח עזבו אל תשאלו אפילו איך..)לא נעים..=]] שיר ששמעתי הכי הרבה החודש "אם את עדיין אוהבת אותי" של בועז שרעבי..שיר ענקק! מתחפשת ליסמין עם חבר טוב שמתחפש לאלאדין.. שיהיה שבוע מקסים!!

lir2004

New member
שיר מדהיםםםם

"אם את עדיין אוהבת אותי" זה אחד השירים הכי יפים שיצאו כסינגלים בזמן האחרון...

חן 16H

New member
אני =

שם: חן גיל: 16 וחצי אזור: ירושלים אך עבר החודש? אחלה חודש פאדיחה שקראתה לכם החודש? -----(אין) שיר ששמעתם הכי הרבה החודש? אמא (של יוסי ושלומי שבת) אך היה הפורום החודש מ-1-10? 8.5 ותמונות החודש..: --------- ולמה אתם מתחפשים?(אם אתם בכלל מתחפשיים) לא יודעת למה אם בכלל

orianush

New member
אחד ה-שירים

באמת שיר ממש יפהההה גם אני שמעתי אותו הרבה

למעלה