פורים שמח

dilan angel

New member
../images/Emo149.gif../images/Emo148.gifפורים שמח../images/Emo149.gif../images/Emo148.gif

חג שמחחחחחחחח אנשים
ספרו
מה עשיתם היום
למה התחפשתם
מה אתם הולכים לעשות בחופש

חגגג שמחחח!!

אני התחפשתי. לאחת והיחידה - גוון סטאפניי!! "למה התחפשת?" "גוון סטאפני." "מי?" "נוו.. הסולנית של נו דאוט." "אוקיי...." אוהבת -

dilan angel

New member
די את רצינית?!

איזה פצצצה!
פעם ראשונה שאני שומעת שמישהי התחפשה לגוון!
מאאגנייבבב ביותר!!
אני דורשת תמונה!!

dilan angel

New member
אז מתישהו אני רוצה לראות../images/Emo9.gif

בטח יצא מהמהם... מה לבשת?

אממ..

לבשתי לבוש דומה שיש לה בקליפ אקס גירלפרנד. וגם חיקיתי את האיפור - יצא מה זה יפהה.. שמתי לי פאה ורודה. ושרשראות וצמידים שחורים. זה יצא באמת יפה. למרות שאף אחד לא ידע שזו היא, אמרו יל שזה יפה. אבל בחרה שלי אמרה לי שהיה עדיף שאני אתחפש למראה שהכי מכירים אותה בו. של "דונט ספיק". בעע.. דרך אגב, שמתי לב לזה לא מזמן. לגוון יש ציצי קטן! חח.. A. אוהבת -

dilan angel

New member
חחחח אבל בדונט ספיק היא לבושה כמו

סבתא.. זה לא מה שמאפיין אותה.. דווקא א'ס גירלפרנד נשמע פצצה! וכן לגוון יש (או אין) ציצי קטן מאווד.. אבל מכ'פת לה,יש לה גוף אחד השווים.

כן, אבל כולם מכירים יותר את הקליפ

של דונט ספיק מאשר את של אקס גירלפרינד.. ככה זה אצל בית הספר העלוב שלי. אוהבת -

14מתן

New member
../images/Emo149.gif../images/Emo152.gifחג שמיייייייייייח../images/Emo154.gif

חחחחחח חשבתם שאני צוחק איתכם ? אני לא הולך לשום מקווווום
אז אממממממ לא התחפשתי למשו ספציפי... סתם שמתי עליי כל מיני דברים מתחפושות ישנות שהיו לי בבית יצא אמממ יצא גרוע אבל לא נורא כי קיבלתי משלוח מנות טעיייייים

NoWords

New member
אני../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

התחפשתי לפיה היה בצפר בבצפר... לא יותר מדי תחפושות מקוריות [כמו תמיד יש את המלאך, שטן, חתולה...] והרבה בכלל לא התחפשו אז היה קצת יבש. בעיקרון אהבתי ת'תחפושת שלי, נראתי כמו בובה כזו חחח אולי בקרוב תמונה

FooK MI

New member
נסענו לסופרלנדדד

היה מגניב, אבל פחדתי מדי לעלות לרכבת הרים ולספינת פיראטים

baby fey

New member
לא התחפשתי אבל...

לא התחפשתי כי הייתי בצימר שווה במיוחד! אח היה כל כך כיף! במילא לא היה לי רעיון משהו ורציתי משהו מקורי אז וויתרתי השנה...

למעלה