פורים שמח

w o m a n 10

New member
../images/Emo149.gif../images/Emo148.gifפורים שמח../images/Emo182.gif../images/Emo154.gif

למה? למה דווקא היום מכל ימות החורף החליט הגשם לאמר את דברו?
למה?????
אל תתנו לי ,בבקשה,הרצאה על הכנרת ומשק המים ... לא קונה. הייתם צריכים לראות את הבנות היפייפיות שיצאו מכאן
מאופרות, מחופשות בעדינות [נו זה הגיל לתחפושת מעודנת
] יוצאות אל הגשם השוטף שלא כיבד את המעמד לא התאפק מעט ועצר את מימיו.
מקווה שתחזורנה בריאות. כך גם כל ילדי ישראל המחופשים. והעיר שושן צהלה ושמחה.
חג פורים שמח לכם אנשושים וסופ"ש חמים ומהנה

חג שמח ומבדח ../images/Emo6.gif../images/Emo148.gif../images/Emo149.gif../images/Emo151.gif

בעקבות התקף לב, אושפז גבר בבי"ח ועבר ניתוח לב פתוח. כשהתעורר מצא את עצמו מטופל ע"י צוות אחיות בבית חולים קתולי. כששבה אליו הכרתו שאלה אותו אחת האחיות כיצד הוא מתכוון לשלם עבור הניתוח והאשפוז, ובאם יש לו ביטוח רפואי. בקול חלוש ענה לה: "אין לי שום ביטוח רפואי" "אז יש לך כסף בבנק?" שאלה האחות. והאיש ענה: "אין לי שום כסף בבנק" האחות ממשיכה: "האם יש לך איזה קרוב משפחה שיוכל לעזור לך?" "יש לי רק אחות אחת רווקה, זקנה - נזירה באיזה מנזר" ענה האיש האחות נעלבת ואומרת: "הנזירות אינן רווקות זקנות, הן נשואות לאלוהים" והגבר עונה לה: "טוב, אז תשלחו את החשבון לגיסי!"

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גדול ../images/Emo70.gif קבלי פרס../images/Emo70.gif

מצגת מהתערוכה של צדוק בן דוד ואכן באסה שיורד גשם דווקא בפורים ליבי ליבי על כל הילדודסים שחיכו ליום הזה ולכל המארגנים שנאלצו לבטל תהלוכות מושקעות בהצטופפות בקניונים תנוחמו...
בתמונה אחת הכלניות במנחת מגידו שהתחפשה חקשמייח וסוף שבוע נעים

מצחיקונת ../images/Emo24.gif

אין לי ספק שהבנות מדהימות במראה ובהרגשה ושיש לך מעבר לידיים מוכשרות מלאן אהבה שהענקת להן
קושיות תשאלי בפסח
יאללה תארזו את עצמכם ובואו למסיבה
לא מגלה למה אני מתחפשת
חג שמח ומבדח

simonaguz

New member
פורים שמח

תמיד יורד גשם בפורים, או לפחות תמיד עדיף לתכנן לגשם... סימונה

סימונה חקשמייח ובהצלחה בפסטיבל ../images/Emo140.gif

גם אני בין אלו המאמינים שהאנשים הפשוטים הם אלו שיבנו את הגשר לשלום ולדו קיום , ועל אחת כמה וכמה אמנים ואנשי רוח . שליצירות שלהם אין גבולות. שמחתי לראות בין המופיעות את הרקדנית הותיקה והמפורסמת פיפי נס . אני זוכרת אותה מילדותי ונדמה לי ששמה הוזכר גם באחד ממערכוני הגשש. אם תוכלי בואי ספרי לנו איך ומתי התחלת לרקוד והאם יש פסטיבלים דומים גם בארץ.

simonaguz

New member
פסטיבל ריקודי בטן בינלאומי באיסטנבול

שמי סימונה גוזמן ואני רקדנית בטן ומורה מוסמכת מטעם בית ספר להשתלמויות במכון וינגייט. בעברי הייתי דוגמנית במשך 11 שנה והתחלתי את נושא ריקודי הבטן לאחר גיל 40. את הפסיבל יזמתי בשיתוף פעולה עם בחורה טורקיה על מנת לבטל את הסטיגמה הרווחת בקרב האוכלוסיה הטורקית. הריקוד נרקד שם רק במועדונים לתיירים ומטרתינו להחילו כריקוד אומנותי הנרקד בתיאטראות ולשווקו לכל שכבות הגיל כעוד דרך ספורטיבית. כמו כן מטרתינו לתת דגש לסגנון הטורקי השורשי הצועני והאוריאנטלי. בפסטיבל זה אנו משלבים מורים מכל העולם וכמובן את המורים הנפלאים שיש לנו בארץ. מאחר והשיתוף פעולה הוא ישראלי -טורקי, אני רוצה לחשוף את המורים הנפלאים שיש לנו בארץ לקהל הבינלאומי שמגיע. כמובן שהעיתונות והטלביזיה הטורקית תכתוב על כך קיויתי שיינתן דגש לקהל הישראלי אך לצערי האנשים מחרימים את טורקיה או פוחדים . הכל נשמע מפחיד מרחוק. אני מקבלת אהבה גדולה מהאנשים הטורקיים ברחוב ובכל מקום. אשמח לעמוד לרשותכם ולענות על כל שאלה. סימונה

מאחלת לך קיום פסטיבל דומה גם בישראל

אליו יגיעו משתתפים ומשתתפות מהאיזור. דרך אגב , איך גברים הגיעו לרקוד הזה?

אורית361

New member
חגיגות פורים

מקרה קלאסי של סערה בפורים, כל שנה זה מדאיג אם זה הולך לקרות השנה זה קרה אנחנו פיצינו קצת את הילדים ולקחנו אותם לחגוג בג'ימבורי שבו היו כל מיני הפעלות לכבוד הג. תמיד יש גם כל מיני אפשרויות במקומות סגורים. היה ממש כיף במשחקיה ואני ממליצה גם לא רק לחג כמו פורים אז מצורף הקישור לאתר שלהם.

למעלה