McWeekend!

ריהותם

New member
../images/Emo149.gif../images/Emo148.gif../images/Emo152.gifMcWeekend!

מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
הלהקה המגניבה של השבוע:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:

Serena16

New member
מקוויקנד ^_______^

מצעד הלהיטים של מקפליי: וווואו זה היה פשוט שבוע חפירות עליהם אז די רוב השירים שלהם D: כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: jay sean ft sean paul-do you remember jason derulo-in my head הלהקה המגניבה של השבוע: מק
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: גלי
עוד מעט מסיייייימת (:) על טבעי עונה 5 , ג'נסן
90210 משהו שהכעיס אתכם השבוע: מתמטיקה זה כזה אכזרי
משהו ששימח: כל השבוע הרגשתי ממש טוב
משהו שהעציב: ריב עם החבר , עזבו ..
ציטוטיה: -ידיד שלי לוקח כדור לידידה שלי- הוא: וואו כואב לי הראשששש ~בולע~ היא:רגע !! הוא: מה? היא: זה לא היה הכדור הנכון הוא..........? היא: אולי יש לך גם כאבי מחזור ? מסתבר שבסוף הכדור היה גם נגד כאב ראש אבל היה כ"כ מצחיק באותו רגע מתנגן בראש / בפלייליסט: fireflies
המלצת השבוע: קולה ומיץ תפוזים, אייי איזה שילוב
התמונה הכי חמה:

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifכ"כ על טבעייייייייייייי../images/Emo23.gif

ראית תפרק עם פריס הילטון ? D:

../images/Emo73.gif אני ראיתי @!!

איכס זה מזה הגעיל אותי שהוא כרת לה את הראש
איזה סקסים הםםם %$@&*^$

Serena16

New member
חח לא, אני רואה באינטרנט

רק עכשיו התחלתי את עונה 5 :) אבל מגניב שיש פרק איתה , נראלי

Ms Brightside D

New member
Mcweekend ../images/Emo149.gif../images/Emo148.gif../images/Emo154.gif

(וואי, איך בא לי אוזן המן! )
מצעד הלהיטים של מקפליי:
surfer babe Get over you
let me live-queen
הלהקה המגניבה של השבוע:
מק!
קליפ שעשה לכן את זה:
כלום..
אני יכולה פשוט למחוק ת'סעיף הזה?
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אני עדיין חולה, וזה שאין בשום מקום עניבות בצבע אדום וצהוב!
משהו ששימח:
אני וחבר שלי קנינו תחפושת, התחלתי לעבוד על הפרוייקט סיום שנה במוזיקה (והוא קשור למקפליי!), וחבר שלי בא היום בערב לארוחה עם המשפוחה (פאדיחות
), הו ואח שלי הקטן אמר "טוטו"= אוטו, ו"בל"= הוא קורא לי, ועכשיו אני עובדת על ללמד אותו להגיד "דאגי"
משהו שהעציב:
הפסדתי בחינה מעשית במוזיקה אחרי שהתאמנתי עליה פוול זמן, אני כנראה לא יבריא עד הטיול שנתי שאני אמורה לצאת להדריך בו, הפסדתי כבר שלושה מבחנים, וברגע שאני יבריא יהיה עלי עומס מטורף להשלים הכל
ציטוטיה:
אני וחברה שלי יושבות ועובדות על הפרוייקט סיום שנה במוזיקה, והגיטרה שלי הייתה מכוונת על דרופD, ולא שמתיל ב אז חברה שלי אומרת בקול של אלין: "אני חושבת, שמשהו פה, ממש, אבל ממש, הזוי! אני שרה ואז כאילו, מאחורי הגב שלי, את בוגדת בי ומנגנת ב C#!" (עזבו זה היה מצחיק באותו הרגע.. OO" ) אני תמיד צוחקת על סבתא שלי שהיא יותר מידי פולניה אז היום היא אמרה לי "אויש נו באמת, אני יותר מדי פולניה? נראה לי דחפתי לך יותר מידי גפילטע כשהיית קטנה, אויש ווי אני באמת יותר מידי פולניה!"
מתנגן בראש / בפלייליסט:
סולמות פנטטונים
המלצת השבוע:
אם אתם חולים ואתם לומדים למבחן בתקווה של "אולי מחר אני ירגיש טוב וילך", וותרו, זה לא יקרה.
התמונה הכי חמה:
נמנמ.. בתחרות לפני פול זמן
עם רומי הכוסון והחתיך

ריהותם

New member
|פלל|תרגישי טוב כבר!../images/Emo24.gif

אוח מסכנה,את בטח כבר מתחרפנת!עוד מעט תבריאי ויהיה בסדר
ובקשר לעומס לא נורא זה עובר,וחוץ מזה עוד מעט סוף שנה ועד כיתה י' זה שכונה בטירוף. למה את צריכה עניבות בצבע אדום וצהוב?ד"א את תמיד יכולה לקחת מטום XD

XxSteFiixX

New member
../images/Emo34.gif McWeekend ../images/Emo34.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
אמממ שמעתי מלא מיוטיוב וכאלה כי לא היה לי מחשב O: אבבבבבלללל חרשתי על ROT3F
הפיל הכחול - יסמין 3333> owl city - fireflies paramore - brick by boring brick paramore - the only exception - קודם כל, בחירה ממש גרועה לסינגל בגלל שהשיר משעמם רצח, וגם הקליפ מוזר avril lavigne - alice avril lavigne - nobody's home
הלהקה המגניבה של השבוע:
מק'וש פראמור סימפל פלאן הפיל הכחול -רק בגלל יסמין- אבריל
קליפ שעשה לכן את זה:
נופ. הקליפ החדש של פראמור מאכזב
זאק וקודי האנה מונטנה קאסי ג'קאס 2 [גאד למרות שזאת פעם שלישית שאני רואה את זה, זה כזה חולנייייייי O__O] האחים העירומים XDD זואי 101 האח הגדול
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
מחשב מטומטם . היא והיא והיא והוא והוא [יש אנשים מעצבנים בעולמינו -.-]
משהו ששימח:
ש.....שישלי מחשב חדש ושכל ה10000 קבצים נשמרו ?
משהו שהעציב:
המחשב שלי מת ;________; ו..ו....עכשיו כל הדברים נשמרו אבל כל המועדפים מסודרים לפי שם ולא בסדר שלי וכל שאר הדברים גם מסודרים ככה ולכל תיקייה בניתי סדר ואני לא זוכרת עכשיו איך זה היה מקודם >> וכל הסמיילים שלי במסן ;;;;;;;;;;; אני כלכך מתגעגעת אלייך .
ציטוטיה:
~משחקת באייפוד טאץ' של ידיד שלי~ אני: "נוווווו למה צריך לכל המשחקים קוד גישה ?!?!!?! -.-" הוא: "כי יש לי פה פורנו !!!! XD" אני וחברה שלי: O______O ידיד 2: *________* הוא: "כן ._. מתן, ישלי פה את הקלטת של פריס הילטון !!!!! *~*" ידיד 2: ~חוטף לי את האייפוד מהיד ובורח~ ~צוחקים על ידיד תימני שלי~ "חעחעחע אביב, לחפש אותך בחושך זה כמו הציור לילד ב7 ימים" "היי אביב, מה הבדל בינך ובין שקית קקי? השקית !!!!" ~שיעור מדעים~ המורה: "ואז מהתחמוצת המימית של הזה והזה [אני לא נוטה להקשיב בשיעור הזה] נוצר חומר בצבע צהבהב! שאגב זה הצבע הנובח !! חעחעחעחעעחחע !!!" כולנו: ||||||: היא: "אויש אני יודעת שזה מצחיק, אבל חדל צחוק ! זה לא איזה מופע סטנד אפ או משו" אותו שיעור ~ זה הקבצה א' אבל אנחנו מתנהגים כמו הקבצה ג' ואנחנו יושבים בשולחן הראשון 3 אנשים ובצדדים של השולחן יושבים עוד 3 ככה שאנחנו מחרפנים אותה XDDDD ~עוטפים לה את המחק של הלוח בנייר וכותבים למעלה "לאריאלה מח'4 - 5"~ "הנה, קחי המורה, מתנה מאיתנו" המורה: ~עוד שנייה חוטפת התמוטטות עצבים ושוברת לי את הצורה עם המחק~ "טוב מה יש לכם היום ?!?! אתם יושבים לי פה 6 אנשים בשולחן ולאאאאא מפסיקים לדבר ולחפור לי מתחת לאף !!!!" "בסדר לא צריך O_____O ועוד אנחנו עמלנו על מתנה בשבילך..ט'ח" "טוב דיי צאי החוצה !!!! נמאס לי מימך !!!! ותפסיקו שלושתיכם ללמוד לי מתחת לשולחן למתמטיקה !!! תלמדי בחוץ" "צאי את החוצה O____O מה אני העבד הסודני שלך?" ~אחרי חצי שיעור~ "איפה המחק ?!?!?!?!" "את לא רצית את המתנה שלנו, אז זרקנו אותה ~סנוב~" איייןןן אייייןןן אנחנו מחרפנים אותה שמה XDDDDDD ~צוחקת על חברה בלונדינית שלי כשהיא אמרה לי שאפשר להעביר שטרות בפקס~ "קרן, בואי אני אספר לך סיפור." "כן אמא? *-*" "כשגבר ואישה אוהבים זה את זה, אז הגבר מכניס את ווילי שלו לוואה וואה צ'וצ'ו של האישה" "ואז ? *___*" "אז קורה דבר מופלא !!!!" "*.*" "הם מתקשרים לחסידה, מזמינים תינוק קטן דמוי חייזר והיא שולחת להם אותו בפקס" "אבל כבר אמרתי לך, אפשר להעביר רק כסף בפקס !!!!" "אי אפשררררר !!!!! זה לא שהם מקבלים את השטר עצמו, זה מדפיס להם אותו על הניירות שיש בפקס שלהם !!!" "מה? O_____O הנייר לא מתחלק לחלקיקים ועובר איכשהו דרך הכבלים והצינורות ואז מגיע לפקס השני ?!?!?!" באמאשלי, היא אחת הסתומות O____O כמו שיש את עודד בפיג'מות וכל אלה שעושים אותם טיפשים במיוחד בכוונה? ככה היא O___O
מתנגן בראש / בפלייליסט:
אמממ כל מיני שירים מוזרים מאמטיוי2 XD
המלצת השבוע:
אמממ...
התמונה הכי חמה:
3>

Serena16

New member
וואו ג'קאס 2 , כואבבב לראות את זה ../images/Emo122.gif

אבל ג'וני נוקסוויל חתיך

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif Weekend!

מצעד הלהיטים של מקפליי: טרסילבניה :) כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: OneRepublic - Stop And Stare Backstreet Boys - Incomplit Red Hot Chili Peppers - Californication The Fray-how to save a life Bryan Adams - Heaven - Right Here, Staind The Rembrandts - I'll Be There For You הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי קליפ שעשה לכן את זה: - תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: אמריקן אידול D: , המנטליסט,כ"מ,האח הגדול משהו שהכעיס אתכם השבוע: מי סיסטר משהו ששימח: חח מלא :) משהו שהעציב: אני מפחדת מהמבחן בהיסטוריה שלא קיבלתי בו 100...אני חייבת לקבל בכל מבחן בהיסטוריה 100 O_O ציטוטיה: יאואווו היה כל כךךךךךךך מלאאאא כשהייתי צל חברה שלי אני לא זוכרתתת מתנגן בראש / בפלייליסט: - המלצת השבוע: תהנו מפורים :) התמונה הכי חמה:

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif תפוזבל

זה לא כתב שהתמונה צילמתי מהנוף שלי בחדר :) אבל איכות של פלאפון >> תאמינו לי שאם הייתן רואות את זה מהחלון שלי ברגיל הייתן מתות איזה יופי זה היה :)

ריהותם

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo149.gifMcWeekend!~

|לבמצעד הלהיטים של מקפליי:
The End Memory Lane
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע::
הרבה,איןליכוח לכתוב XD
הלהקה המגניבה של השבוע::
מוקי,שבק'ס,ברי סחרוף
קליפ שעשה לכן את זה::
ז תמיד נראה לי הדבר הכי מיותר בעלם XD
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע::
ארץ נהדרת.
משהו שהכעיס אתכם השבוע::
התנהגות של מישהי,סתם חוסר מצברוח
משהו ששימח::
אתמול היינו אצל חברה שלי והם רו פעילות על טבעית ואני נרדמתי והיה סטלה ומגניב וכיףD: המבחן בתנ"כ ובתקשורת עבר
ל היה לי כ"כ תיאבון
משהו שהעציב::
חוסר מצב רוח בכללי חזר התיאבון
ציטוטיה::
מתנגן בראש / בפלייליסט::
כלום
המלצת השבוע::
התמונה הכי חמה::
דני אתה לא פרדי מרקיורי.
שבוע יבש מיוחד,מקווה שפורים יעלה את המצב רוח!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifמקוויקננננד ../images/Emo98.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
הכל :) בעיקר שירים מהדיסק של JML
נמנמ.
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפללללי :)
קליפ שעשה לכן את זה:
Will&Grace
ארץ נהדרת.XD BEING HUMAN
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שהמטען של המחשב שלי שובפעם נהרס
משהו ששימח:
טום ענה לי בטוויטר~~ -שובפעם- גאד ! איזה מלללך~
~באלי רגע התפרקות~ העאאעהעאאעעהאעאעהאעהא איזה כיףףףףףףףףףף $%^$#$#$ ~מתה~ שהעלו את העונה האחרונה של וויל וגרייס לויאודי
הלכתי לחברה שלי לישון אצלה D: והיה כיף
משהו שהעציב:
שסיימתי לראות וויל וגרייס , והסוף היה ממש עצוב , ולא הפסקתי לבכות. :(
ציטוטיה:
טוווב , זה לא ממש ציטוט או משהו ,אבל זה מה שכתבתי לטום ומה שהוא ענה לי D: ~אני כהרגלי שולחת לו הודעה בטוויטר בידיעה שהוא -לא- יענה~ @tommcfly oh dude, working hard for your fans? :) that sweet of you! so is this album gonna be the BEST? ooh, and good night X ואז הוא עונה לי - @keren4562 definitely the best!
מתנגן בראש / בפלייליסט:
טום ענה לי D: ~בשיא ההתלהבות~
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:
אני לא בבית, אולי אח"כ
אוקיי סליחה על ההתלהבות על טום.XD בבקשה אל תשנאו אותי.XD

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif איך אפשר לשנוא אותך? ../images/Emo6.gif

במיוחד לא בגלל טום
אויי איזה חמודי הואאאא

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifאמ .. אני אוהבת אותך D:

טומטומטומטווווווווומיייייייייייייייייייייייי 3> עודמשו שאולי תהרגי אותי בגללו זה .. תרדי עוד קטן . החלפתי סופית פייב . ממ .. נחשי לבד. ביי

למעלה