מתחפשים למין השני

מיטללל

New member
../images/Emo149.gif../images/Emo149.gifמתחפשים למין השני../images/Emo148.gif

לרגל חג פורים המתקרב... דמיינו לכם שליום אחד, 24 שעות תמימות, אתם מחליפים זהות אישה לגבר גבר לאישה תארו את עלילות היום הזה .. השתמשו בכל הדמיון והיצירתיות והדעות הקודמות שלכם
אתם יכולים לבחור את דמות הבלונדה הסתומה. הערס הרגיש. החנונית שחיה במיטה :) אחרי שתכתבו-ננחש מי זה כל דמות. (ו
למוזה על הרעיון)

אם הייתי ../images/Emo150.gif ליום הייתי:

משתינה בעמידה! כל השאר אני כבר עושה..... מזיינת בלי הכרה... רוכבת על אופנועים.. ומתלהבת כמו ילד קטן מזה... חולת מהירויות.....נשק........סקס.......("פמתיע" שאסוציאציה ראשונית אחרי אהבת הנשק יצא לי סקס).......... קיצר נראה לי מגניב להשתין בעמידה.....

להיות בחורה ליום אחד?

נו מה הקטע אני פשוט מתגלח ואני מה זה כוסית!!! ומספיק שאנשים אומרים לי שיש קטעים שאני מתנהג כמו בחורה... מה שכן, על אותם דברים בחורות אומרות לי שזה בול כמו כל בן אחר... נראה לי פשוט אף אחד לא מבין מאיפה נפלתי עליו אז הוא אומר שאני דומה למה שהוא לא... כן גם אני אוהב אותי!!!

להיות בחורה ליום אחד?

נו מה הקטע אני פשוט מתגלח ואני מה זה כוסית!!! ומספיק שאנשים אומרים לי שיש קטעים שאני מתנהג כמו בחורה... מה שכן, על אותם דברים בחורות אומרות לי שזה בול כמו כל בן אחר... נראה לי פשוט אף אחד לא מבין מאיפה נפלתי עליו אז הוא אומר שאני דומה למה שהוא לא... כן גם אני אוהב אותי!!!

pain is MY love

New member
וואיייייייי

אם רק הייתי גבר ליום אחד הייתי רוצה להיות דוגמן חתיך שכזה לצאת למסיבה נחשבת לזיין 3 בחורות בשירותים ולקחת את הרביעית הביתה אחר כך הייתי רוצה לנסוע במאזדה הפוזאיסטית שלי מלאת הספויילרים לחבר הכי טוב שלי. לקחת אותו לסיבוב בכביש המהיר תוך כדי שאני מספר לו איך כמה ולמה ש-י-ג-ל-ת-י את ארבעת הכוסיות לפני מספר שעות... ואז הייתי רוצה לשמוע ממנו קריאות התפעלות ולקבל כיפים וצ'פחות מעודדות. הייתי יוצאת גבר גבר!!!!

מיטללל

New member
לא הבנתם..

אתם לא צריכים לכתוב מה הייתם רוצים לעשות אם הייתם בן אלא להיכנס לדמות. אתן בן. כתבו משו שקרה לכם בתור בן\בת (קראו שוב תהודעה המקורית שלי)

אה... o.k.

אחרי שחיממתי את האופנוע שלי אני אסע לחדר כושר לאימון יומי כדי להשאיר את הגוף השרירי שלי.. כמובן מקלחת ואח"כ למשרד - עבודה עבודה... בבית - עם החברה ובערב עם עוד איזו מישהי... אח"כ עם חברה....איזה רייס קטן על האופנועים... ואז יושבים על
הבייתה...

ScorpioID

New member
האמת

שאני בטוח שהייתי ההיפך ממה שאני בתור גבר.. אני בכלליות מאד מאד רגיש... ומאד היסטרי... ומאד מוסרי וכאלה.. אני חושב שהייתי ההיפך לגמרי...

היום במסיבה.

הלכתי היום למסיבה עם החברה הכי טובה שלי,שנינו התחפשנו לחיפושיות,אני התחפשתי לחיפושית אדומה,כי אני אוהבת אדום. היו המון אנשים במסיבה,אני לא אוהבת שצפוף,אני מרגישה חנוקה,אבל רקדתי,התעייפתי נורא מהר [ידעתי שלא כדאי ללכת לעיצוב וחיטוב הגוף,אבל זה עושה אסס מדהים],אז נעמדתי הרבה זמן ליד הקיר,ראיתי בחור ממש ממש חמוד,עם חיוך של שחקן קולנוע. עשיתי את עצמי לא מסתכלת עליו,אבל בתוכי נורא רציתי שהוא יתקרב אליי,יתן לי בטעות מכה,ואז אני אוכל לדבר איתו. אבל כל פעם שהוא הסתכל עליי אז הסתובבתי לצד השני. כל המסיבה,הייתי ליד הקיר וחיכיתי. אני נורא ביישנית,וממש לא לרמה שלי להתחיל עם בחור. אבל אני מבית מסורתי ואיך אומרים בפורים "ונהפוך הוא". אז נגשתי אליו,הייתי נורא לחוצה,הוא דיבר איתי,לקח אותי לצד. דיבר איתי על כל דבר אפשרי,משוקולד עד לשר הטבעות. הרגשתי בנוח,כי אני אוהבת שוקולד וראיתי שר הטבעות. בסוף הוא שאל אותי בנונשלנטיות,"אפשר לנשק אותך?". הייתי חסרת מילים,עשיתי כן [חמוד כזה] עם הראש. היה מדהים. _______________________________________ כמה מילים על עצמי,זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום. דווקא נראה לי מקום שיכול להעביר את הזמן בצורה נפלאה. אז אני זיו,בן 18 מפ"ת,לפני גיוס. תהנו :)

yardenj

New member
נחמד מאוד,אבל....

אם היית בחורה היית מוסיף מלא אמוטיקונים כמו

black side

New member
אוקי, אני בתור גבר ליום אחד-

הייתי מרביץ לילד אחד, טוב, בעצם לכמה שמעצבנים אותי הייתי משתכר ועושה ג'קאס, שטויות כאלה, רץ ברחוב ערום, וכמובן איך אפשר בלי- להשתין באמצע הרחוב בעמידה:), משתכר ועושה סקס עם איזה אחת חמודה שהייתי תופס, או כמה חמודות כאלה:) מגדל זקן ושפם (כמה שאפשר ביום אחד..:/) הולך בלילה לבד, בלי לפחד שיאנסו אותי וממ זיהוו:)

humeini

New member
מה זה???

ככה חינכתי אתכם?? מה זתומרת שוגל כמה בחורות שתפסתי... למה מה בחורות זה סוג של ירק? שאתה תופס ועושה בו את זממך? בתור נשים..אני מצפה שתפסיקו להאדיר את הגברים ויפה שעה אחת קודם...

black side

New member
חחח

תשמע, יש בנות שלא אכפת להם שיתייחסו אליהם כמו אל ירק (כל אחת והסיבות שלה אם במודע או לא במודע) ואני בתור גבר חרמן למה לא!?!?

jessy19

New member
האמת שטוב לי להיות ../images/Emo68.gif

ולא מסוגלת לדמיין את עצמי אחרת...

למעלה