חג פורים שמח לכם!

Another Girl

New member
../images/Emo149.gif../images/Emo154.gifחג פורים שמח לכם!../images/Emo148.gif

לרגל החג התחלף הסקר לזמן קצר,רק לתקופת החג-האם התחפשתם או אתם מתחפשים לביטלס... חג שמח לכולם!

מאור 87

New member
אני נגד. מיצינו. נגמר.

ולא צריך תחרות שלמה בשביל 2 קונספירציות.. אתם יכולים לשתף אותנו בלי תחרות שלמה..

Another Girl

New member
האמת שאני עם מאור.

העניין די מיצה את עצמו, לפחות בינתיים. אם יש לך קונספירציה חדשה,שתף אותה עם כולנו, או שתצטרך לחכות עוד המון זמן,אם בכלל.

tin ker bell

New member
../images/Emo149.gif../images/Emo154.gif../images/Emo148.gifחג שמח לכולם!

בקשר לשאלת הסקר החדשה... הצבעתי לאחר.. לא התחפשתי לביטלס, אבל, אני כן מכירה מישהו שדומה לג'ון באופן מפתיע והתחפש לג'ון ב"תקופה הלבנה" שלו (החליפה היא בעיקרון כמו החליפה של ג'ון על עטיפת אבבי רואד). יצא ממש שווה... אגב. התקופה הלבנה הזכירה לי שפעם האחיות שלי קראו לי מהר להצטרף לראות איתן את התוכנית "פאוור פאף גירלז", עם פרק שהיה על הביטלס.. בעיקרון ג'ון היה מוג'ו' ג'וג'ו הקוף (מעליב..) ויוקו הייתה קופה כביכול (הן היו דומות.).. ההביטלס היו כאילו חבורת הפושעים מסידרת בנות הפאוור פאף, ומאז שיוקו הגיעה החבורה החלה להסתכסך עם מוג'ו ג'וג'ו. משלבים פה ושם ציטוטים משירים של הביטלס.. ממש חמוד.. וג'ון ויוקו הקופים היו כאילו בתקופה הלבנה שלהם.. משהו שאני כן זוכרת מאחד הציטוטים, היה שבסוף (התברר שקראו לקופה מישל) והמאמנת שלה אמרה: michelle, ma bell. someday monkeys will play piano songs חח נחמד.

למעלה