סכמ"ש a la disco.

fat lip

New member
../images/Emo149.gif../images/Emo154.gifסכמ"ש a la disco.

הופההההההה איזה סמיילים של פורים. שיר השבוע של פאניק? שיר השבוע לא של פאניק? אמן\אלבום השבוע? סרט\סדרת השבוע? ציטוט השבוע? משהו שעשה לך את השבוע? תוכניות לשבוע הבא? תמונת השבוע: אביב הייתי ליד הבצפר שלך אולי 344556 פעם. צופים וכאלה. צרי קשר. ולכולם- באוטו אנחנו מקליקים תעניינים אמרה חברה שלי אדווה.

chen010189

New member
כואבת לי הבטן../images/Emo7.gif

שיר השבוע של פאניק?ליינג איז דה מוסט פאן שיר השבוע לא של פאניק?פוב-דאנס דאנס אמן\אלבום השבוע?מדונה סרט\סדרת השבוע?אין ציטוט השבוע?אין משהו שעשה לך את השבוע?כלום תוכניות לשבוע הבא?כל מיני סידורים.. תמונת השבוע:

3has3

New member
../images/Emo112.gif מסכמשת D:

|סקסיספנ|שיר השבוע של פאניק? אני חושבת ש... ניין וטיים טו דאנס
|סקסיספנ|שיר השבוע לא של פאניק? אוה, יש המון! |סקסיספנ|אמן\אלבום השבוע? סימפל פלאן - הארד רוק לייב
|סקסיספנ|סרט\סדרת השבוע? זאקודי ;; התחיל מההתחלה ;; ואט איי לייק אבאוט יו.
|סקסיספנ|ציטוט השבוע? ~שיעור ערבית~ הילד שיושב לידי:"עמליה [המורה לערבית] זה קשה לי אני לא מצליח לזכור את המילים!" המורה ועוד ילד מתחילים לשיר:"קשה לייי" [השיר המזרחי הזה... ילד אחד מנסה להמשיך אותם ולהצחיק:"קשה ליייי החרא לא יוצאאא לייי" המורה:"חחחחחחחחח לא, זה רק אצלך ככה" XDDDD עוד שיעור ערבית! [הם מספקים לי מלא ציטוטים D:] ילד אחד עושה משהו עם מחשבון מתחת לשולחן וזה נראה כאילו הוא עושה דברים עם איברו המיני XD. אז המורה כזה מסובבת את הראש ומנסה להסתכל ואז היא אומרת לו:"איבדת שם משהו?" ואז היא מבינה שזה מחשבון XDDDDDD המורה שלקחה אותנו להצגה אמרה די הרבה פעמים - "הקשיבו לב". אז הקשיבו. |סקסיספנ|משהו שעשה לך את השבוע? עאעאעא, יום רביעי. D: היה כל כך כיף XD לא למדנו בכלל D: |סקסיספנ|תוכניות לשבוע הבא? אהמ, אני צריכה לחדש דרכון XD ואני צריכה לא להתאבד. זה חשוב D: כי יש לי מבחן ענקי בספרות
ואני רוצה לקנות את הזה של החולצה [בזמן שאני אסע לחדש דרכון D: ולא ב-19.03
] |סקסיספנ|תמונת השבוע:
|סקסיספנ|הודגש באמצעות מדגישומטיק

3has3

New member
../images/Emo112.gif ואני ואביב ניתחנו את הקליפ

של ניין אין דה אפטר נון XDDDDDDDDD היה כזה מצחיק D: אז זה בציטוטים
הנה לכם - ברנדון חולם שבחורות רצות אחריו... כי אחרי הכל, אין לו חברה. אז זה מה שהוא חולם, כן. ג'ון חולם שהם רוקדים ברחוב בלי תחתונים כי הוא די רוצה אותם וזה... בגלל זה הוא עמד כמה פעמים מאחורי ברנ. D: ספנסר חולם שהוא פיל וזה סיוט בשבילו... הוא חולם שהוא חזר להיות שמן XDDD [פיל=שמן, נו XD] ריאן חולם חלום לא ברור
חע,

fat lip

New member
חחחחחחחחחחחחח

הציטוט הראשון קרע אותי אני מדמיינת מישו שר במבטא מזרחי XDDDDDגג

3has3

New member
../images/Emo112.gif דמייני לך מורה כזאת

מתולתלת ובלונדינית שכל הזמן כועסת ויש לה עיניים כחולות והיא סוג של מעל גיל 40 [כי יש לה כוס שכתוב עליה:"החיים מתחילים בגיל 40"] והיא מעצבנת וכל הזמן אומרת דברים מעצבנים XD ואיתה ילד גבוה, פרסי, עם משקפיים, מעצבן, אחד חכם מאוד ושניהם שרים ביחד XD הבעיה שהשכל שלי בגודל של השכל שלו XDDD חע, זהו
עכשיו תמותי מצחוק D: הנה התחברת!!!!!!!

DontWakeMeUp

New member
חחחחחחח XDDDD

מורות לערבית הם המורות הכי מפגרות! והניתוח של פאניק זה הכל במציאות: אחרי ברנדון רודפות כל הזמן בנות, הם תמיד רוקדים ברחוב בלי תחתונים זה יום ממצוע בחיים שלהם XD ספנסי באמת פיל אבל פיל תינוק, וריאן כולו לא ברור בכלל XD
קיצר הרסתי לכן

3has3

New member
../images/Emo112.gif XDDDDDDD

אם בנות רודפות אחרי ברנדון, למה הוא לא רודף אחריהן? הוא עדיין לא קלט שריאן כבר לא יהיה איתו ;;

panci thet i

New member
D; מסכמשת

שיר השבוע של פאניק? =\ אין.. שיר השבוע לא של פאניק?Get it Darlin' -Mercy Mercedes אמן\אלבום השבוע?XD אין.. סרט\סדרת השבוע?:O אין ציטוט השבוע? "חולה עליך" -"גוסס עליך" "מתה שליך" -"קבור עליך" "בגן עדן..(אחרי מחשבה) איתך" משהו שעשה לך את השבוע?D::: עמנואל!! (^^ עימי..) תוכניות לשבוע הבא?DDD:: לראות שוב את עימי יאיייייייייי!! *מקפצת*(XD יערה לא לצחוק עלי) תמונת השבוע:><" הייתי שמה תמונה של עימי אם הייתה לי..

panci thet i

New member
XD תשאלי את יערה..

*-* אממ..אז הוא ילד מהכיתה של יערה.. (XD פרטים אצל יערה)

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifאת בצופים?

אם כן אני אתן לך את הטלפון במסן וניפגש או משהו
ואם לא אז כשאת ליד הבצפר שלי אני עדיין אתן לך את הטלפון שלי וניפגש
שיר השבוע של פאניק: but its better if you do שיר השבוע לא של פאניק: paramore- misery busines אמן\אלבום השבוע: פול אאוט בוי ופאניק סרט\סדרת השבוע: ג'ונו [נחמד
] ציטוט השבוע: הניתוח של ניין שלי ושל חנהB-D משהו שעשה לך את השבוע: 94 באנגלית
תוכניות לשבוע הבא: שיעור גיטרה, שיעור מתמטיקה, קומטיקאית [דחוףףףףף] וחזרה ללוח מבחנים תמונת השבוע: סתכלו שרשור יצירות בפול אאוט בוי סופ"ש נעים

fat lip

New member
פה ושם

וברור. גיליתי שהבצפר שלך יותר קרוב לי ממה שחשבתי D:

3has3

New member
../images/Emo112.gif כן!

קוסמטיקאית דחוף! כי אז אני אקבל תמונה שלך |גבות| כי הבטחת לי

3has3

New member
../images/Emo112.gif נכון! ../images/Emo122.gif

לא נורא
עדיין תשלחי לי שוב D:

DontWakeMeUp

New member
מסכמשת XD

כותרת שלישית כבר שכתבו בה "מסכמשת" D: שיר השבוע של פאניק? השירים החדשים
חנה ס'מלכה תודה על המילים
שיר השבוע לא של פאניק? נממממ...~נכנסת לתיקייה~ Avenged Sevenfold - afterlife Blink 182 - Whats My Age Again Blink 182 - I Miss You Flylea f- fully alive Jack Penate - Have I Been A Fool והרבה מכ"ר ו30סטמ. אמן\אלבום השבוע? פאניק
סרט\סדרת השבוע? הלוחשת לרוחות, נמלטים
ו..הישרדות? ציטוט השבוע? אני וחברה שלי מדברות על הרפת [אני במשק בזה
] ~מדברות על העגלים [פרות בהקטנה]~ יובל‏ (‏PM‎ ‏04:01)‏ : איאיאייי איזה קוקי העגלים האלו נכון 1? סיונושש‏ (‏PM‎ ‏04:01)‏ : איה עגילים? סיונושש‏ (‏PM‎ ‏04:02)‏ : אה חחח עגלים ~מדברות על זה שמשעמם לנו~ סיונושש‏ (‏PM‎ ‏04:06)‏ : חחחח כמו עכשיו החלון היה פתוח ונכנס הרבה אור אז אני הולכת לכבות את האור והוא לא נסגר ואני מנסה שעה וזה עדיין לא נסגר עד שקלטתי שזה מהחלון! הייתי ממש עייפה
משהו שעשה לך את השבוע? נזם
תוכניות לשבוע הבא? אח שלי נוסע לגדנ"ע אז כנראה לעשות הכלל! תמונת השבוע: אני כבר לא יכולה לבחור... אני יעשה אקראי טוב נו זה לא אקראי

DarkRomance

New member
מסכמשת../images/Emo3.gif../images/Emo185.gif

שיר השבוע של פאניק? Panic! At The Disco - This Is Halloween שיר השבוע לא של פאניק?Alesana-This Conversation Is Over Alesana - Apology Anouk - Michel Anouk - Girl Who We Are-אין לי מושג של מי!! אבל שיר מדהים
Family Force 5 - Kountry Gentleman Family Force 5 - Drama Queen Funeral For A Friend - Red Is The New Black Goo Goo Dolls - Iris Him - Enjoy the silence-קאבר Hanson - If Only saosin-come close Say Anything - Wow, I Can Get Sexual Too One Night Only - Just For Tonight nirvana - smells like teen spirit אמן\אלבום השבוע? פאמלי פורס 5! סרט\סדרת השבוע?הישרדות
ציטוט השבוע?
משהו שעשה לך את השבוע? אמ לא יודעת תוכניות לשבוע הבא?גם לא יודעת
תמונת השבוע:

למעלה