של השאלות, לכאן!

stavm22

New member
יש לי בקשה

מישהו יודע איך קוראים לשיר שהתנגן בפרק האחרון של העונה השנייה נדמה לי... שמריסה ירתה באח של ראיין (טרי)?

I A m i t I

New member
שאלה...

בסאונטראק של האוסי יש איזה שני שירים, שאני חושב שאני יודע באיזה פרק הם היו אבל אני לא בטוח, אז חשבתי אולי מישהו פה ידע להגיד לי על בטוח .. תודה מראש [= 1. השיר Maybe I'm Amazed של Jem זה השיר שהיה בסיום העונה הראשונה כשריאן עזב בחזרה לצ'ינו?? 2. השיר Hide and Seek זה השיר שהיה אחרי שמריסה ירתה באח של ריאן? ומישהו יודע מה השם של השיר שהיה בזמן שראו את מריסה כמעט מתה בטיחואנה? תודהה

alive by love

New member
עזרה...

היי אני קוראת די הרבה בפורום לאחרונה... ואני כל הזמן רואה הודעות שאנשים אומרים שהם רואים פרקים ביו טיוב אבל כשאני נכנסת ליו טיוב לחפש פרקים יש רק חלקים קטנים מהפרק אז רציתי לבקש אם מישהו יכול להעלות לכאן קישור לפרקים המלאים או לפחות להגיד מה לכתוב בחיפוש כדי לקבל את הפרק המלא.. תודה מראש

alive by love

New member
הכוונה לשיר מתי שריאן סוחב את מריסה

?? אם כן אז השיר הוא into dust - mazzy star

karin771

New member
תשובה..

אין פרקים מלאים יש רק חלקים של עשר דקות ופחות...

Abruzzi

New member
אני בכלל לא מצתי ביטוב

חיפשתי THE O.C 401 למשל וזה לא מצא לי שום פרקים או חלקים. אפשר עזרה?

ester6

New member
השיר Maybe I'm Amazed של Jem

היה באמת בסוף העונה הראשונה אבל בחתונה של כילב וג'ולי

West Doll

New member
../images/Emo149.gif../images/Emo35.gifשל השאלות, לכאן!../images/Emo35.gif../images/Emo149.gif

../images/Emo26.gif

4.01 - The Avengers 4.02 - The Gringos 4.03 - The Cold Turkey 4.04 - The Metamorphosis 4.05 - The Sleeping Beauty 4.06 - The Summer Bummer 4.07 - The Chrismukk-huh 4.08 - The Earth Girls Are Easy 4.09 - The My Two Dads 4.10 - The French Connection 4.11 - The Dream Lover 4.12 - The Groundhog Day 4.13 - The Case of The Franks 4.14 - The Shake Up 4.15 - The Night Moves 4.16 - The End's Not Near, It's Here

למעלה