אוף דחוף ביותר! צומייייי!

../images/Emo15.gif אוף דחוף ביותר! צומייייי!

אבא שלי בבית חולים.... היה לו לחץ דם גבוה ואני מפחדת! לא הלכתי בגלל שיש לי חרדת מחלות ובתי חולים, ואני חייבת צומי! אני לא רוצה שמשהו רע יקרה לאבא שלי!

mike 666

New member
מקווים שה-כ-ל יהיה בסדר !

החלמה מהירה ! אוהבם אותך ! ^_^

Bakura

New member
../images/Emo96.gif אל דאגה~

אף אחד לא מת מלחץ דם גבוה. זה פשוט לא בריא. כנראה שיבדקו אותו הרופאים, יגלו ממה הלחץ הדם הגבוה נגרם, ירכיבו לו תפריט מיוחד והוא יחזור ויהיה בסדר. יהיה טוב,ניצנע צ'אן :] אה. ואת היפוכונדרית?

היפוכונדר הוא אדם שממציא לעצמו

מחלות וכאבים ונהנה לספר לאנשים עליהם, על המדומים וגם על האמיתיים... כולנו בסופו של דבר קצת היפוכונדרים. וניצנע - איחולי החלמה מהירה לאבא שלך.

Bakura

New member
../images/Emo96.gif לא תמיד ממציא,

הוא פשוט לוקח כל תסמין ומייחס אותו למחלה ומאוד נלחץ מחיידקים והכל.

הדגש על "לא תמיד"

ללא מעט אנשים קרה פעם שהם קראו על מחלה מסויימת [נפשית או גופנית] והשתכנעו שהם לוקים בה. זה סוג של היפוכונדייה חובבנית.P: כמו שלכל פסיכולוג יש פסיכולוג, כדי שלא ישתגע. בתיאוריה, לא כולם משתמשים בהם.

../images/Emo15.gifמישהו קרא את "שלושה בסירה

אחת" עם האיש שחיפש מידע על אלרגיה וקרא אנציקלופדיית מחלות שלמה והשתכנע שהוא חולה בכולן מלבד בצניחת רחם (והוא עוד חשב שזה לא הוגן למה יש לו את כל האחרות ורק את זו לא)

../images/Emo15.gif אני לא ממציאה מחלות אני מפחדת

מהן, אפילו מאוד. כשהייתי יותר קטנה בוקשי היה לילה שלא התעוררתי בצעקות, ואחרי שאני רואה אפילו שביב של תוכניות על מחלות בערוץ שמונה או בערוצי הטבע אני לא נרדמת.

Vivi Sparrow

New member
אל תדאגי מותק *חיבוק*

יהיה בסדר, כמו שבאקי אמרה, כנראה שרק יפענחו את המניע ללחץ הדם הגבוה שלו וירכיבו לו תפריט בריא וכל זה. 3: 3>

השמלאני

New member
לא לדאוג!!!!!!!!!!!

אבא שלי גם היה בבית חולים בגלל זה לפני איזה שנתיים עכשיו הוא אוכל כל מה שאומרים לו והוא בריא כמו שור!

keep smiling

New member
המ. זהבסדר. י.י ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

לחץ דם גבוה זה מסוכן, אבל כלעוד לא התפוצץ לאבא שלך כלום זה בסדר. [פאק, אני בטח נשמעת נורא אנטיפאטית. אני לא כזאת. >:] מאז שאני זוכרת את אבא שלי יש לו לחץ דם גבוה ודופק נמוך. לכו תבינו. אני מניחה שעכשיו אבא שלך יקבל כדורים והכל יהיה בסדר. ^__^ בכל מקרה, תמסרי לו שירגיש טוב. ^^

yuval chan

New member
הוא יהיה בסדר! אני מבטיחה! גם לאבא

שלי יש לחץ דם גבוה והוא בסדר אחרי שהביאו לו תפריט נורמאלי! אל תידאגי הוא יהיה פשוט בסדר!!!!!!!!! *חיבוקמוחץ*

למעלה