איך את/ה מעדיף את הצ'ילי שלך ?

Shachaf D

New member
../images/Emo15.gifאיך את/ה מעדיף את הצ'ילי שלך ?

זה שאלון עם כמה שאלות . תפתרו:.... 1) איך את/ה אוהב את הצ'ילי שלך : א) סגנון שנות ה80 ב) סגנון Blood Suger Sex Magik ג) סגנון One Hot Minute ד) סגנון Californication ה) סגנון By The Way 2)איך את/ה מעדיף את הצ'ילי שלך : א)הלל ב)ג'ון ג)דייב 3)איך את/ה מעדיף את הצ'ילי שלך : א)ג'ק ב) צ'אד 4) איך את/ה מעדיף את הצ'ילי שלך: א)אנתוני -שיער ארוך ב) אנתוני-שיער קצר (יחסית) 5)איך את/ה מעדיף את הצילי שלך : א)מופעים עם one hot minute ב) לא מופעים עם one hot minute 6) איך את/ה מעדיף את הצילי שלך : א)בלי שהיו מלחינים את cabron
ב)בלי שהיו מלחינים את cabron 7)איך את/ה מעדיף את הצ'ילי שלך : א) דיסקים משנות ה80 בלי שינוי ב) דיסקים משנות ה80 עם החידושים ג)בלי שנות ה80 8)איך את/ה מעדיף הצ'ילי שלך : א)לייב ב)אולפן תהנו... 9)

Shachaf D

New member
עונה לעצמי...

1)סגנון Blood Suger 2)דייב 3)צ'אד 4)שיער ארוך 5)מופעים עם OHM 6)בלי שהיו מלחינים את cabron 7)עם החידושים 8)אולפן

מוצארט

New member
אני!

איך את/ה אוהב את הצ'ילי שלך? סגנון One Hot Minute איך את/ה מעדיף את הצ'ילי שלך? הלל איך את/ה מעדיף את הצ'ילי שלך? צ'אד איך את/ה מעדיף את הצ'ילי שלך? אנתוני -שיער ארוך איך את/ה מעדיף את הצ'ילי שלך? מופעים עם one hot minute איך את/ה מעדיף את הצ'ילי שלך? בלי שהיו מלחינים את cabron איך את/ה מעדיף את הצ'ילי שלך? דיסקים משנות ה80 בלי שינוי איך את/ה מעדיף את הצ'ילי שלך? לייב

backstreet girl

New member
התשובות שלי

1) איך את/ה אוהב את הצ'ילי שלך : סגנון Californication 2)איך את/ה מעדיף את הצ'ילי שלך : ג'ון 3)איך את/ה מעדיף את הצ'ילי שלך : צ'אד 4) איך את/ה מעדיף את הצ'ילי שלך: אנתוני -שיער ארוך 5)איך את/ה מעדיף את הצילי שלך : מופעים עם one hot minute 6) איך את/ה מעדיף את הצילי שלך : א)בלי שהיו מלחינים את cabron ב)בלי שהיו מלחינים את cabron ממש מצחיק. ולמה רק בלי שהיו מלחינים. המילים גם זוועתיות. אני מעדיפה שבכלל לא היו כותבים אותו. 7)איך את/ה מעדיף את הצ'ילי שלך : ג)בלי שנות ה-80(חוץ ממודר'ס מילק המצויין). 8)איך את/ה מעדיף הצ'ילי שלך : א)לייב ב)אולפן אמממ...אין לי תשובה חד משמעית. כל שיר זו דעה אחרת.

ככה...

1-ב' 2-למרות הערכתי להלל אני מתחברת יותר תקופה שג'ון כבר ניגן עם הלהקה. אז ב' 3-צ'אד 4-לא 'כפת לי 5-לא 'כפת לי אבל מעדיפה את ב' 6-מה זה משנה??? 7-אין לי אותם אז לא משנה לי 8-גם וגם

dafnaleh

New member
הג

) איך את/ה אוהב את הצ'ילי שלך : א) סגנון שנות ה80. איך את/ה מעדיף את הצ'ילי שלך : א)הלל. 3)איך את/ה מעדיף את הצ'ילי שלך : ב) צ'אד. 4) איך את/ה מעדיף את הצ'ילי שלך: א)אנתוני -שיער ארוך. 5)איך את/ה מעדיף את הצילי שלך : א)מופעים עם one hot minute. איך את/ה מעדיף את הצילי שלך : אני אוהבת את קברון. 7)איך את/ה מעדיף את הצ'ילי שלך : א) דיסקים משנות ה80 בלי שינוי. איך את/ה מעדיף הצ'ילי שלך: ב)אולפן

red mosquito

New member
mine...../images/Emo41.gif

1) איך את/ה אוהב את הצ'ילי שלך : ב) סגנון Blood Suger Sex Magik 2)איך את/ה מעדיף את הצ'ילי שלך : ב)ג'ון 3)איך את/ה מעדיף את הצ'ילי שלך : א)ג'ק 4) איך את/ה מעדיף את הצ'ילי שלך: א)אנתוני -שיער ארוך למרות שהוא יפה לא משנה איך ... 5)איך את/ה מעדיף את הצילי שלך : ב) לא מופעים עם one hot minute 6) איך את/ה מעדיף את הצילי שלך : א)בלי שהיו מלחינים את cabron ב)בלי שהיו מלחינים את cabron שתי התשובות אחלה... 7)איך את/ה מעדיף את הצ'ילי שלך : א) דיסקים משנות ה80 בלי שינוי 8)איך את/ה מעדיף הצ'ילי שלך : הייתה בחירה קשה אבל... ב)אולפן נהנתי!

DAN1EL

New member
עונה ../images/Emo13.gif

1) איך את/ה אוהב את הצ'ילי שלך : א) סגנון שנות ה80 ב) סגנון Blood Suger Sex Magik ג) סגנון One Hot Minute ד) סגנון Californication ה) סגנון By The Way גם קליפורניקיישן וגם BSSM
2)איך את/ה מעדיף את הצ'ילי שלך : א)הלל ב)ג'ון ג)דייב ג'ון 3)איך את/ה מעדיף את הצ'ילי שלך : א)ג'ק ב) צ'אד צ'אד 4) איך את/ה מעדיף את הצ'ילי שלך: א)אנתוני -שיער ארוך ב) אנתוני-שיער קצר (יחסית) הממ...אני צריך לחשוב על זה...רגע..אבל - למי אכפת
5)איך את/ה מעדיף את הצילי שלך : א)מופעים עם one hot minute ב) לא מופעים עם one hot minute לא מופיעים עם OHM 6) איך את/ה מעדיף את הצילי שלך : א)בלי שהיו מלחינים את cabron ב)בלי שהיו מלחינים את cabron הממ..לא נתת יותר מדי אפשרויות.. 7)איך את/ה מעדיף את הצ'ילי שלך : א) דיסקים משנות ה80 בלי שינוי ב) דיסקים משנות ה80 עם החידושים ג)בלי שנות ה80 לא הבנתי את השאלה...אפשר להעלים סתם כך את שנות השמונים? 8)איך את/ה מעדיף הצ'ילי שלך : א)לייב ב)אולפן גם וגם...שתי חוויות שונות ונהדרות
אני ממש אוהב להקשיב לדיסקים, וכמובן אני בטוח שלהיות בהופעה שלהם זאת חוויה ענקית, ואני מקווה שיצא לי להיות בהופעה פעם.

sLoVaKit

New member
mine../images/Emo70.gif

1] סגנון שנות ה-80 כמובן! 2]הלל!!!! ורק הלל!!! מה זו השאלה הרטורית הזאת..?! 3]צ'אד 4]שיער ארוך ללא ספק... 5]לא מופיעים איתו... 6]לא הבנתי את השאלה... 7]דיסקים מהאייטיז בלי בלי בלי שינויים וחידושים. 8]אולפן

../images/Emo108.gif

1) איך את/ה אוהב את הצ'ילי שלך : ג) סגנון One Hot Minute + ד) סגנון Californication 3)איך את/ה מעדיף את הצ'ילי שלך : ב) צ'אד 4) איך את/ה מעדיף את הצ'ילי שלך: א)אנתוני -שיער ארוך 5)איך את/ה מעדיף את הצילי שלך : א)מופיעים עם one hot minute 6) איך את/ה מעדיף את הצילי שלך : א)בלי שהיו מלחינים את cabron 8)איך את/ה מעדיף הצ'ילי שלך : ב)אולפן

וגם את 7,

זה היה בכוונה כי לא יכלתי לענות על השאלות האלה, אבל נחמד ששמת לב. ובכלל, השאלון נחמד, יהיה מגניב לעשות כאלה מדי פעם (כל פעם שאלות שונות, מן הסתם).

lollapalooza

New member
אניאניאני ../images/Emo3.gif

1) איך את/ה אוהב את הצ'ילי שלך : א) סגנון שנות ה80 ב) סגנון Blood Suger Sex Magik ג) סגנון One Hot Minute ד) סגנון Californication ה) סגנון By The Way 2)איך את/ה מעדיף את הצ'ילי שלך : א)הלל ב)ג'ון
ג)דייב 3)איך את/ה מעדיף את הצ'ילי שלך : א)ג'ק ב) צ'אד 4) איך את/ה מעדיף את הצ'ילי שלך: א) אנתוני -שיער ארוך ב) אנתוני-שיער קצר (יחסית) 5)איך את/ה מעדיף את הצילי שלך : א) מופיעים עם one hot minute ב) לא מופעים עם one hot minute 6) איך את/ה מעדיף את הצילי שלך : א)בלי שהיו מלחינים את cabron ב)בלי שהיו מלחינים את cabron (מה ההבדל, אגב
) 7)איך את/ה מעדיף את הצ'ילי שלך : א) דיסקים משנות ה80 בלי שינוי ב) דיסקים משנות ה80 עם החידושים ג) בלי שנות ה80 8)איך את/ה מעדיף הצ'ילי שלך : א) לייב ב) אולפן

אני

1)BSSM 2)ג'ון
3)צ'אד
4)מה זה שיער קצר יחסית? כמו עכשיו?(עכשיו הוא נראה כמו ילדה בת 3 אז לא). שיער קצר. 5)הייתי אומרת שעם... אבל לג'ון לא כ"כ מתאים להופיע עם זה... 6)חחחחחחחחחחחחח מתוחכם. 7)עם החידושים. 8)ליייייייייייייייייבבבבבבבבבבב

Dizen

New member
עונה

1) איך את/ה אוהב את הצ'ילי שלך : א) סגנון שנות ה80 ב) סגנון Blood Suger Sex Magik ג) סגנון One Hot Minute
ד) סגנון Californication ה) סגנון By The Way 2)איך את/ה מעדיף את הצ'ילי שלך : א)הלל ב)ג'ון
ג)דייב 3)איך את/ה מעדיף את הצ'ילי שלך : א)ג'ק ב) צ'אד
4) איך את/ה מעדיף את הצ'ילי שלך: א)אנתוני -שיער ארוך
ב) אנתוני-שיער קצר (יחסית) 5)איך את/ה מעדיף את הצילי שלך : א)מופעים עם one hot minute
ב) לא מופעים עם one hot minute 6) איך את/ה מעדיף את הצילי שלך : א)בלי שהיו מלחינים את cabron ב)בלי שהיו מלחינים את cabron עם שהיו מלחינים את cabron
7)איך את/ה מעדיף את הצ'ילי שלך : א) דיסקים משנות ה80 בלי שינוי
ב) דיסקים משנות ה80 עם החידושים ג)בלי שנות ה80 8)איך את/ה מעדיף הצ'ילי שלך : א)לייב
ב)אולפן תהנו... יא, ידעתי לענות על זה

MasterD_iL

New member
../images/Emo58.gif

1. 80% BDSSM, וכל השאר מתחלק שווה בשווה. 2. הלל. 3. צ'אד. 4. שיער ארוך. 5. מופעים עם one hot minute. 6. בלי שהיו מלחינים את cabron. 7. דיסקים משנות השמונים עם חידושים. 8. אולפן.

Rusty Cage

New member
קיי

1) איך את/ה אוהב את הצ'ילי שלך : סגנון Blood Suger Sex Magik, ושנות ה-80. אי אפשר לבחור נו... 2)איך את/ה מעדיף את הצ'ילי שלך : א)הלל ב)ג'ון ג)דייב קשה קשה...שיהיה ג'ון. למרות שאני מואד אוהבת ת'סגנון של דייב והלל... 3)איך את/ה מעדיף את הצ'ילי שלך : א)ג'ק ב) צ'אד צ'אד 4) איך את/ה מעדיף את הצ'ילי שלך: א)אנתוני -שיער ארוך ב) אנתוני-שיער קצר (יחסית) וזה משנה כי...? 5)איך את/ה מעדיף את הצילי שלך : א)מופעים עם one hot minute 6) איך את/ה מעדיף את הצ'ילי שלך : א)בלי שהיו מלחינים את cabron ב)בלי שהיו מלחינים את cabron תשובות א+ב נכונות
7)איך את/ה מעדיף את הצ'ילי שלך : ב) דיסקים משנות ה80 עם החידושים. אבל לא יותר מדי. 8)איך את/ה מעדיף הצ'ילי שלך : א)לייב ב)אולפן זה שונה מדי...נראה לי שלייב אבל.

kalista

New member
אוקי:

1) אני אוהבת את כולם! לא יכולה לבחור...
2) אני הכי מעדיפה את ג'ון... 3) צ'אד.. 4) אנתוני שיער קצר... חוץ מעכשיו
5) מופיעים עם one hot minute... למה לא? אלבום מעולה...! 6) עם cabron! אמנם זה לא השיר הכי טוב שלהם אבל הוא שיר חמוד מאוד.. 7) דיסקים משנות ה80 עם חידושים... 8) הממ אני אוהבת גם לייב וגם אולפן!

Dr Drums

New member
שימו לבבבבב

ב)שנות השמונים ב)ג'ון ב) צ'אד!!!! א) אנתוני שיער ארוך א) מופיעים ע-ם OHM א) בלי שינוי א) לייב !

למעלה