... אמ... עוף, מישהו?|OFF|

../images/Emo15.gif... אמ... עוף, מישהו?|OFF|

כי אני רוצה לבקש בהצלחה לי! ביום שבת הזה נערכת האליפות הארצית של הITKF, התאחדות הקראטה העולמית. זותומרת, לא אליפות של השיטה שלי (גו-ג'ו-ריו) אלא של כל השיטות! שוטוקאן ושינבוקאן וכל אלו. ואני מתחרה בשתי קטגוריות! קרבות בנות, דרגות נוער, גילאי 14-15 וקאטות בנות דרגות נוער 14-15. והשוטוקאניות מפחידות אותי! יענו, אני חורשת חודשים לפני תחרות לירידה על קטגוריות משקל, אבל השוטוקאניות האלו ענקיות! אפילו הקטנות~! מצד אחד הן מטרה עצומה, אבל אני אצטרך לתפקד נגדן איכשהו! פאאאאק! אני מתרגשת רצח! וגם לקחו לי את הבעיטה האהובה עלי! הפכו את ההאשי-באראי לחסרת ניקוד במקרה טוב ולעבירה במקרה רע. וועה! איך אני אגרור אותן עכשיו לטווח?! ניצנע@! להירגע! אזאז... בהצלחה לי? ואם אתם יכולים לבוא לעודד אותי בשבת בבוקר בעשר בבית יצחק?

וואי, המון המון בהצלחה!!!

אבל אני בטוחה שיהיה בסדר ותכסחי לכולם את הצורה [< ספרי לנו אח"כ איך היה ^^ D:

Ana Lyn Newkirk

New member
אני אבוא

וניצן... אני אשקול אם לעשות אשם את מה שסיפרתי לך שעשיתי לפני יומיים (רמז, אם לא הבנת, קשור לסקרים)

../images/Emo15.gif XDDDDDD

"אם אתם הולכים עכשיו לקנות אבקת מרק, מה הסיכוי שתבחרו בחברה הזו!"

ShimiChan

New member
:OO

בהצלחה! את יכולה לזיין להם ת'צורה =) *מסיים את הנס שלו והולך לעשות חלון >_>;;;;*

../images/Emo15.gif תחרות מאכזבת ביותר ../images/Emo3.gif

אירגון לא מקצועי בכלל, שופטים ששמים @$^% על החוקה, קטגוריות של שתי מתחרות! התאכזבתי ברמות. יענו. הייתי אמורה לזכרות ראשון בקרבות, רק בגלל ששתי מתחרות לא הגיעו. נלחמתי כדי שיתנו לי להילחם בכלל! הוציא ממני את האנרגיה. בסוף סיימתי עם החומות-שחורות של השוטוקאן. יענו- גמדה בת 14 וחצי נגד חומה בת 18.... עם השופט הכי גרוע בתחרות (היו לו שמונים האנסוקו בקרבות בנים, אבל הוא נתן ניקוד! אפילו _אני_ לא נותנת ניקוד על האנסוקו! האנסוקו זו הרחקה מהתחרות!). ואני היחידה שזכרה שצריך לתת כבוד למנצחות ולהישאר בזירה לטקס סיום.... והן בוכות לי! יענו, אני זו שצריכה לבכות פה, אני הגמדה עם החגורה הירוקה, לא אתן! איך זה שאתן מייבבות ואני סתם מאוכזבת מזה שהקרבות היו מעפנים? בקיצור, התאכזבתי ברמות. המדליות שלי שוות זבל. לא הרגשתי שהרווחתי אותן. "אלופת ארץ" שאין לה מתחרות בקטגוריה ו"סגנית אלופה" מתוך שלוש. העדפתי להימעך בידי השוטוקאניות האלו, שדרך אגב- גם כן לא בדיוק שיחקו לפי הכללים. הייתי מעדיפה לזכות בשום דבר ולקבל תחרות טובה!

../images/Emo15.gif העוגייה שווה הרבה יותר

מהמדליה הזו... *מביטה במדליה היפה של הארגון הארצי בתיעוב ניכר* רק כבוד כלפי השופט (עודד סאנסיי שלנו, שהיה בערך השופט היחיד ששפט הוגן בתחרות) מונע ממני לזרוק אותה לזבל!

Ana Lyn Newkirk

New member
זה מה שקורה כשאני לא שם

הייתי צריך לבוא ולעשות שם קצת סקרים לשופטים

למעלה