אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה !! יש פה אנשים !! אפילו כמה אנשים, לא אחד!! מ-ג-נ-י-ב
M Musi© Gi®l New member 9/1/04 #1 ../images/Emo15.gif אני בשוק ../images/Emo59.gif אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה !! יש פה אנשים !! אפילו כמה אנשים, לא אחד!! מ-ג-נ-י-ב
../images/Emo15.gif אני בשוק ../images/Emo59.gif אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה !! יש פה אנשים !! אפילו כמה אנשים, לא אחד!! מ-ג-נ-י-ב
נ נועה167 New member 9/1/04 #3 כן... לאט לאט מצטרפים אנשים, רק חבל שבקושי כותבים פה... אם את מצטרפת אז ברוכה הבאה!!
R rbfan New member 10/1/04 #7 קצת באיחור אבל... ברוכה הבאה!!! אני מקווה שתיהני איתנו פה...!! וספרי קצת על עצמך
M Musi© Gi®l New member 10/1/04 #8 ../images/Emo15.gif ../images/Emo26.gif ../images/Emo59.gif שמי חסוי מטעמים בטחוניים אני בת 17 וחצי, ראיתי את הסדרה מהפרק הראשון אחלה סדרה... מחכה לעונה רביעית, שתגיע כבר וזהו אם מישהו רוצה לדעת עוד משהו- תשאלו חופשי
../images/Emo15.gif ../images/Emo26.gif ../images/Emo59.gif שמי חסוי מטעמים בטחוניים אני בת 17 וחצי, ראיתי את הסדרה מהפרק הראשון אחלה סדרה... מחכה לעונה רביעית, שתגיע כבר וזהו אם מישהו רוצה לדעת עוד משהו- תשאלו חופשי