אנשים עזרה דחוווף...

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאנשים עזרה דחוווף...

אהמ אוקיי מישהו מסויים*אהמ* אמר לי שיש את כל סדרת Nightmare On Elm St בוידאו... אז ככה... יש למישהו מושג באיזה חנויות אפשר לקנות ?!?!? אולי לינקים לחנות ספציפית?!?!? מחירים - אם מישהו יודע

austin1

New member
www.laserclub.co.il

אישית אני לא ממליץ על שום אתר ישראלי כי כולם גנבים המחיר שם הוא 570 שקל עדיף כבר להזמין באמזון שם המחיר הוא 93 דולר פלוס 7 דולר משלוח זה יוצא 440 שקל ואני בטוח שיש גם אתרים יותר זולים שימכרו את זה באיזה 10 דולר פחות

austin1

New member
טוב מצאתי עוד אתר יותר טוב

אישית אני לא הזמנתי ממנו אבל המחיר שם ממש זול שזה די נראה לי מוזר 70 דולר שזה 310 שקל ואני מעריך בערך עוד 30 שקל משלוח www.deepdiscountdvd.com

עצה קטנה..

האיכות הקלטה של פעם היא כמובן לא שיא האיכות. בדי וי די של סרטים ישנים אין אפשרויות של מאחורי הקלעים ועוד ועוד.. וכל קניה של סרט ישן לא תורמת בשביל סרט חדש.. מסקנה - סרטים כאלה יותר שווה להוריד אלא אם כן אתם אספנים... אז... תעשו שיקול נכון.

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifעוד עצה קטנה לחובבי קאזאא...

יש דבר קטן שעושים עכשיו קוראים לו פשיטה על משתמשים כבדים בקאזאא... כידוע לכולכם - כשאתם מורידים מהקאזאא דברים - אתם עוברים על זכויות יוצרים... קיצררר לכל מי שנתפס מחכה קנס ענקי... אתה עדיין חושב ששוה להוריד ?!?!? אני מעדיפה לקנות...

VAMPhantom

New member
היי קרין, מס' הערות...

1- לייזר קלאב שהמליצו כאן, לא מתעסק עם וידאו, אלא עם DVD
בלבד! 2- אין מקומות רבים בארץ שתוכלי עוד לאתר את כל הסדרה בוידאו...(אולי באוזן השלישית). 3-
בלייזר קלאב, אומנם אין בוידאו, אך יש בDVD
אריזה נפלאה של כל ה-7+אינציקלופדית-הסיוטים

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifערפדון...

בא לך לקנות לי DVD ?!?!? ולמה אתה לא במסנג'ר?!?!?

VAMPhantom

New member
אנג'לי...../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

יש אצלך במקרה מכשיר DVD? אם כן, מוכן לבוא וארגן לך מרתון-סיוטים,מה דעתך?
אני מייד נכנס למסנג'ר...

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifכמובן שלא הובנתי נכון...

אתה|דגש| קונה את ה- DVD אני קונה את כל הסדרה ורואה לבד...

VAMPhantom

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

אגב, מחכה לך מייל חדש באימייל,אנג'לי.

austin1

New member
המחיר היה לגבי אריזת הdvd

אני לא חושב שעוד מישהו בימינו קונה וידאו ולגבי לייזר קלאב היא ממש לא מומלצת בגלל המחיר היקר פשוט זאת החנות הישראלית היחידה שמצאתי ויש אנשים שמעדיפים להזמין מאתר ישראלי מאשר אתר אמריקאי

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifמה לעשות אין לי DVD ...

נחכה שייצא בווידאו... תתפלא אין לכל העולם DVD בבית, יש אנשים שקונים בווידאו...

D i l D o

New member
מה יש במייל הזה שכ"כ חשוב לך

שהיא תקרא אותו? אני חטטן!
אז מה נשמע איתך ערפדון קטון? הכל בסדר? אני מסטול מעייפות אבל לא רוצה ללכת לישון אז אני פש, בפורום, עושה דברים מטומטמים....ביי.

austin1

New member
בהחלט מודע לזה

אבל היום כבר אין טעם להשקיע בוידאו את יכולה לקנות היום dvd במחיר של חבילת הסרטים של פרדי קרוגר בנוסף הdvd תמיד מפוצץ בבונוסים ודברים מגניבים אני ינסה להביא קישור מחר שיהיה לי זמן

למעלה