אתי את הזיתים מגישים חם או קר? כמה זמן לפני הגשה להכין?
מ מיכלכהן New member 4/7/02 #1 ../images/Emo15.gifאתי את הזיתים מגישים חם או קר? כמה זמן לפני הגשה להכין?
מ מיכלכהן New member 4/7/02 #6 ../images/Emo15.gif? כי אני חושבת שזה חמוד..אבל אני לא אקח את זה אישי אם את לא... דרך אגב..יש לך מתכון טוב לאנטיפסטי? נכנסתי למתכונים וזה היה קצת מבולבל..
../images/Emo15.gif? כי אני חושבת שזה חמוד..אבל אני לא אקח את זה אישי אם את לא... דרך אגב..יש לך מתכון טוב לאנטיפסטי? נכנסתי למתכונים וזה היה קצת מבולבל..
א אתי@ New member 4/7/02 #7 זה באמת חמוד אין לי מתכון לאנטיפסטי, אבל אם תמצאי משהו אני אשמח אם תשתפי אותנו
א אתי@ New member 4/7/02 #9 ../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif נסי את זה... 1 2
מ מיכלכהן New member 4/7/02 #10 ../images/Emo15.gifאת חמודה ראיתי ורשמתי..חשבתי שיש לך משהו שלך, ולפי מה שראיתי עד עכשיו שווה לקחת ממך מתכונים..
../images/Emo15.gifאת חמודה ראיתי ורשמתי..חשבתי שיש לך משהו שלך, ולפי מה שראיתי עד עכשיו שווה לקחת ממך מתכונים..
א אתי@ New member 4/7/02 #11 תודה ../images/Emo9.gif אבל אני לא כזאתי בשלנית מי-יודע-מה, את הכל אני מוצאת בספרים ובפורום מתכונים...
תודה ../images/Emo9.gif אבל אני לא כזאתי בשלנית מי-יודע-מה, את הכל אני מוצאת בספרים ובפורום מתכונים...