אתם כותובים!

../images/Emo15.gif אתם כותובים!

די, חלאס להשתפוכיות! פינת היעוץ חוזרת! אם יש לי צרות בוא נשאל את חברינו הבליצ'יים מה לעשות! ומי ייעץ לנו היום? לא אחר מאשר.... קון! יש שאלה? טענה? הכול! רק שרשרו הודעה- בדשמכם, בשם דמות מהסדרה או בשם דמות מסדארה אחרת, ספר או מסרט, וקון יענה! דוגמא: קון היקר אני חושב שאחוזי ההצלחה שלי במין הנשי מתדרדרים למרות שאני נוהג לבקש מהן ילדים באופן קבוע. מה לעשות? מירוקו, אינויאשה. וקון יענה בעערך ככה: למירוקו אהאהאה זה בגלל שאתה לא מדהים כמוני! למה ילדים? תחשוב על הציצים! אבל עדיין, אתה לא מדהימושימושלם כמוני. קון.

XDDD

מזכיר לי ציור ישן שעשיתי עם רוקיה ואיצ'יגו. איצ'יגו לוקח לרוקיה את הכף של החול. רוקיה-היי, זה שלי איצ'יגו- לא, זה שלי =.= רוקיה מרביצה לאיצ'יגו the sweet victory *nihi*

N o R i K o

New member
קון היה מת להיות כמו מירוקו. ../images/Emo11.gif

קון יקירי, שמי הוא קרברוס ואני הוא שומר קלפי הקלו. ילדה מטומטמת אחת בשם סאקורה פיזרה אותם ואחרי שאמרתי לה לאסוף אותם היא החליטה להפוך אותי לבובת המחמד שלה ולקרוא לי "קרו-צ'אן!" חשבתי לפנות אליך משום שגם אתה, כמוני, נראה בובתי למדי, אבל לעולם לא יצא לי להתקל במישהו קורא לך קון-צ'ין, לפחות לא עד פרק 55, שם פרשתי כי סאקורה גרמה לאיזה קלף קלו לשבור ת'טלוויזיה. ממני, קרו-צ'אן, כלומר, קרברוס, סאקורה טיח אני צולעת.

../images/Emo15.gif לקרוברוס

אני נשמה מלאכותית כם כוחות מגניבים מאוד ושמושכים הרבה צומי, אני אוהב צומי, ואני מושימושלם. בכול אופן, השם שרציתי היה קאי- מגניב, קפל, אשוח- כמוני. אבל לא, התות המעצבן הזה קרא לי קון. ולפחות בך לא רודה ילדה מתוסבכת שמעקשת שאתה נקבה ומלבישה אותך בשמלות, או ממושקף מטורף שמתקן אותך ומוסיף לך תוספות מאוד לא רצויות. אם אתה רוצה שיתייחסו אליך ברצינות- תפסיק לאכול עוגות ותתחיל לזנק על ציצים של תיכוניסטיות, תמיד עובד. ואם זה לא עובד- תחכה שסאקורה הזו תעבור מעליך כשהיא בחצאית, וגם תצלם את הסאקורה הזו. מה מדית החזיה שלה? קון.

../images/Emo15.gif עונה

אז למה אתה נתקע איתה קרברוס?! תזרוק אותה! ולך לחפש בחורה שיודעת לבשבל ויש לה ציצים, אבל זהירות! אוריהימה סאן היא שלי! קון.

Hinamori

New member
כי אז אנשים היו חושבים../images/Emo181.gif

שזה KUNKUN וסוגדים לו X:

../images/Emo15.gif עונה

אני מגניב מדי מכדי שיקראו לי קון קון, קוראים לי קון סאמה כי אני בישיקפלאשוח כמו הסאשומשמו הזה שמדבר על עצמו בגוף שלישי. רק שאני לא מטומטם כדי לדבר על הנסגדות המדימה שלי בגוף שלישי. קון.

karyn

New member
הייתי מתה אחרי יעוץ עם קון../images/Emo204.gif

הוא היה מקלקל לי את המוח! אף בן אדם שפוי לא היה הולך ליעוץ עם קון! נו בכול זאת.... היי קון אני מתכנן להתאבד כבר המון המון זמן.... ממני חסוי שמסוי לחסוי שמסוי תתאבד! החיים שלך גם ככה לא שווים משו! אני ממליץ בחום על התאבדות אנשים יחגגו בלעדיך! אז תעשה טובה לאנושות ולך למות כבר!!!

../images/Emo15.gif נחלץ לעזרתה של עלמת החן!

בישית אלומונית, אני בטוח שמוזה לשאלה מרתקת תבוא ברגע שתפגשי אותי פנים מול פנים, ואם לא- היא בטח תבוא כשאני אעשה לונפארק בין הציצים שלך ^.^ רק תיפגשי איתי קון-סאמה.

למעלה