בית קברות לחיות...

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifבית קברות לחיות...

ובכלל כל התרגומים של הספריםש ל סטיפן קינג לסרטי מתח ואימה... מה דעתכם?!?!? הסרט בית קברות לחיות בין הסרטים הכי מפחידים שראיתי... אבל מצד שני הסרט מיזרי אכזבה גדולה...

LimiMimi

New member
אבל למה הודעה חדשה:|

בית קברות לחיות זה נחמד.. והילד הזה כזה מתוק!! דאי.. איך האולסטאר שלו התנצפו.. אכ-זבה..
סרט וורי נייס.

heaven is here

New member
יצא סרט "מיזרי"?

קראתי את הספר, אבל לא ידעתי שיש גם סרט עליו... אני קוראת ספרי סטיבן קינג וגם רואה את הסרטים שלו...

Dool

New member
כן

קת'י בייטס משחקת את אנני במיזרי. ראיתי רק בערך את ה20 דקות האחרונות של מיזרי
אבל הספר פשוט מרתק! בית קברות לחיות ממש אהבתי את הסרט אבל את השני הרבה יותר. הראשון מפחיד אבל השני פשוט מצמרר! אני ממש אוהב את סטיבן קינג.... במיוחד את הניצוץ אה ואני חדש
מכור לסרטי אימה אבל מהישנים. לא כל כך אוהב את הסרטי אימה של היום

רנדל

New member
קאת'י בייטס קיבלה אוסקר על התפקיד

הזה אם אני לא טועה......

סרטי האימה של "פעם" הכי מפחידים!

ככה אני חושבת! ובכלל - היום קצת יבש בתחום. כל אחד מעתיק מהשני. אני די אוהבת סרטי אימה ישנים, שונים ומשונים על השטן, מתים שאוכלים מוחות של אנשים... צעצועים שהורגים אנשים, טבח יצירתי באנשים או סתם... יש גם חדשים שהם טובים - הצלצול (לא מפחיד אבל מ צ מ ר ר. והוא גם נורא יפה מבחינת הצילום שלו), אגדה עירונית, ג'יפרס קריפרס...

רנדל

New member
סטיפן קינג

ישנם הרבה סרטים שנעשו ע"פ ספריו.... החצי האפל די מפחיד... (עם טימוטי האטון -משהוא כזה ..לא זוכר בדיוק) וגם דברים שצריך..(עם מקס פון סידוף..למרות ששינו שם חלק מהדברים - עדיף לקרוא את הספר) קללת הצועני (המבוסס על הספר "רזה") היה טוב. אני התרכזבתי מהסרט קארי (סרט ישן - טרבולטה שיחק שם) העיבוד שעשו לספר אז זרה (לסרט קוראים יורקת האש או משהו בסגנון) גם מאכזב.. אחד הסרטים המפחידים שראיתי היה "הדבר" . . אם אני זוכר נכון זה היה על איזו משלחת בקוטב שמתחילים להרוג שם אחד את השני ..קשור למשהו בדם או חייזרי... לא זוכר בדיוק. (נדמה לי שקורט ראסל שיחק שם)

*neta*

New member
יש סרט לדברים שצריך !?

קראתי את הספר וכל הזמן דימיינתי איך יעשו לזה סרט... אמורים להיות שם כמה קטעים טובים

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifלבחור שאמר שהוא אוהב סרטים...

ישנים... איך שכחתם את הניצוץ?!?!? עם ג'ק ניקולסון הנפלא... לבחור/ה ששאל/ה למה פתחתי הודעה חדשה - כי פתחתי טופיק... טופיק- פותחים הודעה חדשה...

xander55

New member
ספר טוב, קצת משעמם בחלקים מסוימים

לא יצא לזה סרט.

למה אף אחד לא ציין את לוכד החלומות?

זה לא כל-כך מפחיד - נכון - אבל זה עדיין מבוסס על ספר של סטיבן קינג. וחוצמזה, אני חושבת שזה סרט ממש חמוד. והוא גם מצחיק ויש בו אקשן. למה הרבה אנשים טוענים שזה סרט דפוק?!

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאם כבר סטיפן קינג...

מה הקטע עם הסרט קארי?!?!? למה אתם מאוכזבים ממנו?!?!? סרט מצויין לפי דעתי...
בקשר לסרט קוג'ו - שכחתי לשים אותו במומלצים שלי, פשוט סרט שעשוי טוב, סיפור מצויין...

למעלה