בנות יקרות..

מיכלכהן

New member
../images/Emo15.gifבנות יקרות..

קודם כל, שוב שלום לכולכן.. וג´סי, אני שמחה שהכל בסדר ונשאר רק עוד קצת.. אני זקוקה לעזרתכן.. מישהי שמעה על הישוב צורן/היתה שם/גרה שם? מציעים שם דירות במחירים סבירים ואנחנו נוסעים מחר לראות. אשמח על תגובותיכן..

הילית*

New member
כן שמעתי ! אומרים על הישוב הזה

שיש בו איכות חיים מצוינת. אני מכירה יותר את קדימה הישוב שלידו אבל יש לי מכרים שגרים בצורן ומאוד מרוצים ויש להם 2 ילדים קטנים

נופר30

New member
הבעיה היחיידה בצורן

כמ ו בכל הישובים מסוגו זה שאתם חייבים שתי מכוניות בבית אבל מעבר לזה הוא מדהים ואם אתם עובדים בת"א יש לחשוב על עניין הפקקים של הבוקר כי יש

lital22

New member
אנחנו ביקרנו בצורן לפני שבועיים..

במסגרת החיפושים שלנו לבית, מקום נחמד בהחלט עם איכות חיים אך יש לו מספר חסרונות: הדירות במחיר הסביר הם מאוד קטנות 70-80 מ"ר ל3-3.5 חדרים והן גם לא בנויות בסטנדרט הכי גבוה. בסך הכל נראה מקום נחמד ושקט אבל די מרוחק , כמו שנאמר צריך 2 מכוניות. שיהיה בהצלחה.

תוכי

New member
יש מישהי שעובדת איתי שגרה

שם וההיתי אצלה מקום ממש טוב אבל, הנושא של התחבורה מאוד בעיתי וממש יקר שם

rinutza

New member
אני גרה שם בשכירות בערך

שבועיים והאמת, אני אישית לא מתלהבת בטירוף. המקום מאד נחמד ומאד נוח אבל אני אישית לא מתה על בניה שבה כל הבתים נראים אותו הדבר, אבל זה עניין של טעם. המקום עצמו מאד מטופח ויפה (ויש פיצות מצויינות עד מאוחר בלילה - חשוב מאד...). בינתיים אני מאד מרוצה שם, אבל פשוט צריך לבוא לראות. וכן, באמת צריך 2 רכבים - גם אם עובדים באותו מקום!!!

מזאלונה

New member
קצת מכירה...

בחור שעובד איתי גר שם. אני חושבת אותו דבר - מקום עם איכות חיים גבוהה, מטופח ויפה, אבל החסרון הוא באמת המיקום המרוחק והפקקים בבוקר....

למעלה