דו"ח שבועי

• פותח הנושא m L m
  • פורסם בתאריך

m L m

New member
../images/Emo15.gif דו"ח שבועי../images/Emo15.gif

פורומים חדשים: פורום מס' 801 – אלביס פרסלי פורום מס' 800 – משחקי לוח פורום מס' 798 - 24 (התוכנית טלווזיה) תמונת השבוע
(טוב, אני העלתי את התמונה הזאת... אבל אנשים, תעלו קצת תמונות של שאנייה. רק אני העלתי תמונות השבוע!. יש כבר תמונה לשבוע הבא אבל אתם מוזמנים להעלות....)
גל הביאה לנו כתבה "מלוכלכת" על שאנייה, רגועה היא לא נשארה מזה
אנדי הביא לנו *כמו בכל שבוע* את עידכון המצעדים השבועי מרחבי העולם....
לקתרין הייתה בגרות בצרפתית... כמובן שייעצנו לה לשמוע שאנייה על מנת להירגע. נו? איך היה
דודו האלפקתי הצטרף אלינו
... שמתם לב שהרבה אנשים מצטרפים אבל לא חוזרים
למה????
ניר עדיין לא מבין מה שאנייה לובשת בקליפ של IGGG. טוב, אחרי ההסברים הבנת?
McFLy AnNuShKa גם כן הצטרפה אלינו. ברוכה הבאה.
YYZ1 ביקש אתר שבו יש את המילים לשירים של שאנייה. נגה רמזה לו על האתר ישראלי של שאנייה
והחדשות המסעירות של השבוע - ביום שלישי (8.7) יהיה בערוץ VH1 יום שאנייה טווין - היום יכלול - ראיונות, קליפים ותוכנית על חייה. ולכן, אני מכריזה בזאת יום שבו תכתבו את דעתכם על התוכניות, על הקליפים ועל חייה. (מי שיכול כמובן) גל כבר התנדבה אבל כל מי שרוצה יכול!
לניר היה משעמם והוא התחיל במשחק חדש וחביב ביותר
... אתם מוזמנים להמשיך ולשחק...
אסף סיפר לנו ששאנייה הופיעה בTOP של TRL
אספוש'.
קתרין שואלת איפה אפשר להשיג קליפים של שאנייה. אני מציעה שתראי ביום שלישי את התוכניות ואם יהיה חסר לך עדיין אנחנו ננסה לעזור לך להשיג. זהו, עוד שבוע עבר.... בתקווה לשבוע מעולה ומלא שאנייה..
מירי.

Katherine

New member
שבוע מעניין...

אגב, הבגרות הלכה לי ממש טוב (בטח בזכות השירים של שאנייה ששמעתי כל היום לפני) ובקשר ליום שאנייה, אני לא יכולה כבר לחכות ואין לי בעיה לכתוב את דעתי על כל מה שקשור לשאנייה

Caeser

New member
בלי להישמע קטנוני...

אני הודעתי ראשון ששאניה תופיע בRTL, אבל זה לא משנה ממש... בכל מקרה, מצפה לנו שבוע שאניה רק חבל שרשמו לנו הודעה בבניין שביום שלישי יפסיקו לנו את החשמל ל-3 שעות. אני מקווה רק שזה לא ייצא על התכניות של שאניה בVH1!!!

m L m

New member
אתה צודק

ואני לא שכחתי את זה... אבל, לא התייחסו בכלל לאסף ולכן רציתי להעניק לו טיפה צומי...
ובקשר להפסקת חשמל- אתמול עברתי על התוכניות שיש ביום שלישי- את 10 הגדולים הם משדרים 3 פעמים! אחד הראיונות איתה הם משדרים פעמיים (נדמה לי שאת שובה של שאנייה) ויש עוד מס' תוכניות שמשודרות בלילה ורק פעם אחת! אני מקווה שלא תפספס כי נראה לי שזה הולך להיות יפה

McFLy AnNuShKa

New member
Dear Shania Twain's FORUM../images/Emo42.gif

איזה כיף לראות את השם שלי בדוח השבועי
שמתם
שההוא שביקש את המילים של השירים לא אמר לנו תודה
הוא אפילו בא אליי למסרים וכתב לי איזה שירים הוא צריך, והשקעתי זמן כדי לכתוב לו מילים של שירים והוא אפילו לו התייחס
אז.. תודה על הברוכה הבאה (שוב)
ודודו האלפקתי מהכיתה שלי
נכון מגניב
אז ברוך הבא דודונקה
ויופי לדעת שיום שנאייה טווין זה ביום שבו... אני טסה לחו'ל (תאחלו לי טיסה בטוחה, אני מפחדת
)
כל הכבוד מירי על ההשקעה ועל הדוח המהמם
ואל תהיי עצובה בגלל שעוזבים, כי אולי הם צופים ורק אין להם מה לכתוב
לא תמיד יש מה להגיד... ואולי הם ביישנים...
וזהו, אני מנסה להוסיף קובץ

McFLy AnNuShKa

New member
אוף איזה באסה../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

מישהו יודע איך אפשר להוסיף סירטון
אני רוצה שכולכם תראו

m L m

New member
תודה ../images/Emo9.gif

את טסה
????? ואוו! לאן? לכמה זמן? ללונדון?
איזה כייף לך. ואל תדאגי. אין בנאדם יותר פחדן ממני ואם אני הצלחתי לעבור את הטיסות גם את תצליחי

למעלה