דיון כפול

../images/Emo15.gif דיון כפול../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

הדיונים האלו הם תולדה של שיחת מסנג'ר ביני לבין אתי פוקיטאיצ'ו- נקווה שתיהנו מהם דיון מספר 1- השוואות של ביאקויה ביאקויה הוא דמות מורכבת, ויש לו קווי דמיון חזקים לשתי דמויות: א. סאשומארו. קר, אדיש, וחזק מאוד, אכפת לו רק ממישהי אחת. במקרה של סאשומארו- רין, אצל ביאקויה- היסנה ז"ל. הדמיון פה מאוד ברור מאליו ב. פרסי ווזלי. הוא פנאטי לחוקים, קשה לו מאוד להפר אותם וכל הפרה כזו עולה לו ברגשות אשם כבדים (בספר השני, פרסי ווזלי כמעט מלקה את עצמו בגלל שהוא מתחבא בכיתות ריקות עם פנלופה קליוורטר) הוא יעשה הכול כדי שלא יגידו שהוא מפר חוקים (פרסי התכחש למשפחתו, ביאקויה מסכים שיהרגו את אחותו) ואתי טרחה להסביר שההבדל הוא: פרסי הוא באקה, אבל ביאקויה מאגניב. דיון מספר 2- אומנויות לחימה בבליץ' ואפיון דמויות לפי סגנון הלחימה שלהן שמנו לב, שאיצ'יגו השתמש בתנועות של אייקידו ובטכניקות מכה של אייקידו נגד הסגנים בפרק 54.... כל ההתחמקויות, ומכת ההדהוד ששברה את הכדור הקוצני, הכול שייך לאייקידו. סגנון הלחימה של הדמויות בבליץ' הוא מופשט מאוד ומאחד טכניקות מכה והגנה ממספר שיטות לחימה יפניות מסורתיות. יידו- לחימה בחרב קאטנה קובודו- לחימה בכלי נשק מגוונים (חנית, מוט, דאו שו (חרב מעוקלת) וכ"ו) קונג פו- סגנונות של חיות וטכניקות מכות השהייה קראטה מסורתי- מכות והגנות ללא נשק אייקידו- לחימה נגד נשק בידיים חשופות לדוגמא: גין הוא "נחש". תסתכלו על שיטות התנועה שלו בלי חרב, ועל צורת ההתקפה. היא אופיינית לסגנון קונג-פו הנחש. החרב שלו נחשית, המראה שלו נחשי- הוא כל כולו "נחש". עוד דוגמא: היטסוגאיה, הבאנקאי שלו הוא דרקון קרח כחול. כשרואים אותו ללא נשק הוא משתמש בטכניקות של סגנון "דרקון כחול צפוני". יוצרי הסדרה שלבו את אומנויות הלחימה המסורתיות ממש בעדינות, אתה רואה טכניקות יפהפיות שגם מתאימות לאופי של הדמות וגם חושפים טפח מאומנויות הלחימה היפניות המסורתיות. למי ששם לב לעוד משהו- גם סוי פונג וגם יורואיצ'י עובדות על אותו קו של קונג פו- משפחת החתולים. סוי פונג ביצעה באחד הפרקים קפיצה מהסשן השני של קאטת "הנמר שירד מההרים" ואילו יורואיצ'י עובדת לאורך כל הדרך בסגנון "פנתר שחור". הסיבה לכך היא שהן מאותה הפלוגה, וכול פלוגה יש את תחום ההתמחות שלה. פלוגה 11 הם טובים בסיף, פלוגה 5 הם טובים בקיידו, פלוגה 2 טובים ב hand in hand combat נו? מה דעתכם?

coral chan

New member
ואת כל הטכניקות מהסגנון חיות האלה

את יודעת מלימודי הקארטה שלך? *-* OMG,גמני רוצה *____*

דעתי

שאת חכמה יותר מידיי XD סתם, זה היה ממש מעניין! אני גם רוצה לדעת קראטה T^T מגניב ששמת לב לזה, וניתוח דמויות משעשע "פרסי הוא באקה" XDDD

dark max

New member
דעתי שהיית צריכה לסמן ../images/Emo58.gif XD

אבל חוץ מזה יפה! ח"ח על ההשקעה. [ד"א, סיימתי את התשחץ או איך שלא קוראים לזה.]

Fay Wood

New member
וואו O= כלהכבוד! ^__^ ../images/Emo168.gif

את, אמ, זוכרת דברים.. וואו OO; איזה מאגניב שהם משלבים את כלזה בסדרה *-* אףפעם לא שמתי לב
(אולי כי לא היה לי מושג מהזה ._.;) ופרסי אכן באקה >> כל הכבוד על ההשקעה ^___^

../images/Emo15.gif קרדיט עצום לאתי ../images/Emo15.gif

כי זה דיונים שפיתחנו יחד... ד"א- אתי לומדת אייקידו....כך שגם היא שמה לב.... ולגבי כל הסגנונות... אני מדריכה אחרי הכול- אני חייבת לדעת מה אני עושה!

Hinamori

New member
פוקוטאיצ'ו*../images/Emo58.gif

1. רוקיה היא לא אחותו. הוא אימץ אותה 2. אני לא חושבת שהוא דומה לפרסי. הוא לא פנאט.
למנגה הוא נשבע מול הקבר של ההורים שלו לא לפעול נגד החוקים יותר. זה ממש לא פרסי. ו - 3. הוא לא נתן לרוקיה להיהרג :X

Violettecat

New member
../images/Emo58.gif מ 175-181

הוא היה נותן לרוקיה להיהרג אילולא הקרב עם איצ'יגו.

Neon taichou

New member
../images/Emo58.gif כן, זה היה סקסי.

אבל בלי איצ'יגו הוא היה נותן לה למות בלי שום בעיה. כאילו, יופי שהוא החליט שהוא רוצה אותה בחיים והכל, אבל זה היה יכול להיות מאוחר מדי. ==

Violettecat

New member
דרך אגב אני ואור הגענו למסקנה ש..

ביאקויה צריך לאמץ את ריומה מפרינס אוף טניס. שניהם קרי רוח, לא ממש מתחברים עם אנשי הקבוצה שלהם, קצת יהירים ומומחים בתחום שלהם. ביאקויה יהיה האבא שריומה תמיד רצה שיהיה לו וריומה הוא הבן שביאקויה תמיד רצה.

O: אבל

האבא האמיתי של ריומה כל כך מגניב, איך אפשר לרצות להחליף אותו? למרות שאני מודה שיש להם גישות די דומות [לי, אישית, ביאקויה עשה אסוציאציות איטאצ'י במשך מעל חצי מהמנגה].

MichelleLev

New member
XDDDD פרסי?!

מכל האנשים בעולם דווקא לפרסי? XDDDDDD טוב נו זה די נכון...
יפה ניצן ואתי XD

למעלה