דיון! (ספוילר לסול סוסאיטי)

../images/Emo15.gif דיון! (ספוילר לסול סוסאיטי)

- מי שלא סיים סאגת סול סוסאיטי- לא לקרוא!
אוקי, תודה לאור על הרעיון לדיון הזה, כי... איך יגיד את זה כושי שמכור לקפאין- הפורום צריך קצת וואיק אפ מן!!! הבנתם את הנקודה, אני מקווה, הנה- עוד אחת -> . טובטובטוב! די עם השוטיות. מי לדעת היו המעוצה שאייזן הרג ומה הם היו? הנתונים: *עליונים על המפקדים * אין כניסה לאיש, אפילו לא ליאמה ג'י * אייזן הצליח להרוג אותם * הם כנראה שילחו פקודות לסול סוסאיטי היו לי כמה רעיונות: א. "מועצת זקנים" שניהלה את העינינים בלי להתערב בלחימה המעשית. אבל אז למה אסור לאיש להיכנס? טענה א- נפסלה. ב. "אלוהויות קטנות" שמפקדות על השיניגאמים. אבל אז איך אייזן הצליח להרוג אותם? הרי אלוהויות אמורות להיות הרבה יותר חזקות. גם טוענה ב הולכת לפח זבל. ג. "נשמות שסיימו את הגילגולים שלהן ולא רצו לעזוב את העולם"- או במילים אחרות- בודהות לא מושלמים. אין סתירה, אבל עדיין לא מתיישב טוב עם קובו טיטה, כך שטענה ג אינה סבירה. ד. "שליחים של אלוהות"- מעין מדריכים לשיניגאמים שמפקדים עליהם לטובת אלוהות גדולה וחזקה מהם, הם היו די אנושים וחלשים כדי למות, ובהחלט ייתכן שאייזן רוצה להחליף את ה"אלוהות" הזו. טענה ד היא הכי הגיונית שלי. אבל נראה מה אתם חושבים על העיניין הזה.

Bakura

New member
../images/Emo96.gif ../images/Emo58.gif לדעתי.

הם היו כמו הסנאט ברומא.

Kawaii Baka

New member
רק שזה מפר את נקודה ב'

הסנאט, אפילו שנשלט לרוב ע"י משפחות מבוססות, הוא היה גוף "ציבורי" שתמיד היה בראש הרפובליקה (ולאחר מכן האימפריה) הרומית אל מול עיני האזרחים. הוא לא היה איזה אירגון מיסתורי שפקד על הרפובליקה מהצללים מבלי להיחשף אף פעם.

Bakura

New member
../images/Emo96.gif יבגני D: ../images/Emo23.gif

טוב, לא קראתי ממש את ההודעה של ניצן כי היה ארץ נהדרת, אבל עכשיו קראתי ולא הבנתי איך זה סתירה אם היא במילא הולכת לזבל. ונניח שזה היה הסנאט בטוויסט. הסנאט גם לא היו חיים באמצע עיר עם אנשים מתים. םם;

למה דווקא הנקודה הראשונה לא תופסת?

יכול להיות שפשוט אסור לאף אחד להכנס כי כל הדיונים שם הם בסיווג גבוהה ס_ס

Kawaii Baka

New member
גם ישיבות הקבינט המדיני מסווג בטח

זה לא אומר שחברי הקבינט הביטחוני הם אישים שאין אליהם גישה ואף אחד לא יודע מה, מי ומו.

יש גם את הבעיה של הבטיחות.

האנשים שם נוטים ליהיות חמומי מוח @_______@ אז יש סכנה שמישהו יירצה להרוג אותם בתור נקמה או משהו בגלל החלטה לא נכונה שהם עשו...

heartnet

New member
טענה א. ../images/Emo58.gif

חשבתי שזה מובהר בצורה די ברורה שהם מועצה שמנהלת את סול ססייאטי. זה לא שאסור לאף אחד להיכנס לשם, זה שאחרי שאייזן הרג את כולם הוא העברי בפקודה דרך אשליה שאסור לאף אחד להיכנס, כידי שאף אחד לא יפריע לו.

Hinamori

New member
כן.../images/Emo181.gif

אני לא מבינה מה הבעיה של כולכם, זה כמו מועצת הזקנים רק שאסור לאף אחד להכנס לשם. כזה קשה להבין את זה ככה? :X

../images/Emo15.gif חיפשתי משהו להתפלסף עליו!@

כדי להעיר טיפטיפה את הפורום, אז אל תהיו לי שאנניות, או שאני אביא לפה סוקרטס שיעיר אתכם מתרדמתכם השאננה! (או את המורה שלי לפילוסופיה, שי, שגם זה טוב. הוא הצליח לגרום לכיתה שלמה ללמוד את כל תולדות הפילוסופיה, וזה אפילו היה מעניין!)

heartnet

New member
לא נכון.

זה לא שאסור היה להיכנס. פשוט שהמקום לא היה פתוח לקהל, זה די הגיוני שלא כל אחד יוכל להגיע למועצה השולטת. מה שכן קרה זה שישר שאייזן השתלט על האזור הוא סגר ואמר שאף אחד (אפילו לא קפטנים וחהבר'ה שלהם) יכולים להיכנס פנימה.

heartnet

New member
ו ../images/Emo58.gif מעלי

מצטער, אני מזדקן והסנליות מתחילה להשפיע P:

S.Riddle

New member
טוב, אמיר, זאת אזהרה ראשונה.

ככה מספיילר בלי בושה. מה זה פה, הואקו מונדו? :\

למעלה