הגמד והענק כל הענקים- לכאן לשרשר את כל המתנות שלכם תהנו
B Bla©k ¢At New member 17/11/02 #1 ../images/Emo15.gifהגמד והענק../images/Emo15.gif ../images/Emo15.gif כל הענקים- לכאן לשרשר את כל המתנות שלכם תהנו
../images/Emo15.gifהגמד והענק../images/Emo15.gif ../images/Emo15.gif כל הענקים- לכאן לשרשר את כל המתנות שלכם תהנו
ש שרון המתוקה12 New member 17/11/02 #7 פא!!!!!!!!! זה כזה מ-ה-מ-ם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ואיי תודה ר-ב-ה למי שהכין את זה רואים שהשקעת... תודה רבה + +
פא!!!!!!!!! זה כזה מ-ה-מ-ם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ואיי תודה ר-ב-ה למי שהכין את זה רואים שהשקעת... תודה רבה + +
M MKA2 New member 17/11/02 #8 לאלקסיס../images/Emo70.gif אני הענק\ית שלך... מקווה שתהני מהמתנות שלי... ח-ס-ו-י
M Mandyִ New member 18/11/02 #10 אוקיי רומי והענקית MKA2!! רומי-תודה מתוקה!!!!!!!!! איך עשית לי טוב על ה- !!! ו-MKA2- זה ממש מוזר כי אני הייתי אמורה להיות הענק של אלקסיס והכנתי לה כבר משהו ולא הצלחתי להעלות את זה! לא קיבלתי גם שום מסר שמחליפים לי את הגמד...אוף!
אוקיי רומי והענקית MKA2!! רומי-תודה מתוקה!!!!!!!!! איך עשית לי טוב על ה- !!! ו-MKA2- זה ממש מוזר כי אני הייתי אמורה להיות הענק של אלקסיס והכנתי לה כבר משהו ולא הצלחתי להעלות את זה! לא קיבלתי גם שום מסר שמחליפים לי את הגמד...אוף!
M MKA2 New member 18/11/02 #13 ../images/Emo35.gif אני לא יודע\ת, בהתחלה אמרו לי מישהו אחר, אחר-כך אמרו לי שאני עושה לאלקסיס... לא נורא...לאלקסיס יהיו שתי ענקים פחחח...כיף לך
../images/Emo35.gif אני לא יודע\ת, בהתחלה אמרו לי מישהו אחר, אחר-כך אמרו לי שאני עושה לאלקסיס... לא נורא...לאלקסיס יהיו שתי ענקים פחחח...כיף לך
A Alexis14 New member 18/11/02 #14 בעעעע.... אבל אני כבר יודעת../images/Emo113.gif על מנדי... טוב לונורא!
M Mandyִ New member 18/11/02 #15 חחח יש מישהו שאין לו ענק? חחחח התפקשש לי! ונגה- עשיתי לך משהו ממש יפה אבל בפאוור פוינט ואי אפשר לעלות את זה...
חחח יש מישהו שאין לו ענק? חחחח התפקשש לי! ונגה- עשיתי לך משהו ממש יפה אבל בפאוור פוינט ואי אפשר לעלות את זה...
A Alexis14 New member 18/11/02 #16 תשלחי לי באימייל!../images/Emo113.gif וד"א- אח שלי מופיע ב´הנוער ינהג אחרת´ ביומשישי. אולי תראי אותו...
תשלחי לי באימייל!../images/Emo113.gif וד"א- אח שלי מופיע ב´הנוער ינהג אחרת´ ביומשישי. אולי תראי אותו...
N netta12 New member 18/11/02 #17 אני הייתי אמורה לעשות להדס אבל כבר מישהו עושה לה אולי נתחיל משחק חדש!!!
M MKA7 New member 18/11/02 #18 שלום. אני הענקית של אריאלה מקווה שתהני מהמתנה שלי זה לא ממש יפה, ביגלל שרק עכשיו יורדים לנו הוורד, הפוור פואינט וכ´ו...
שלום. אני הענקית של אריאלה מקווה שתהני מהמתנה שלי זה לא ממש יפה, ביגלל שרק עכשיו יורדים לנו הוורד, הפוור פואינט וכ´ו...
M Mandyִ New member 18/11/02 #20 טוב חמודה! תרשמי לי מה האי מייל שלך! וד"א אני יודעת מי זה אח שלך... (מה זה "הנוער ינהג אחרת"? אני יודעת שהוא מנגן אבל מה זה?)
טוב חמודה! תרשמי לי מה האי מייל שלך! וד"א אני יודעת מי זה אח שלך... (מה זה "הנוער ינהג אחרת"? אני יודעת שהוא מנגן אבל מה זה?)