החידה המפחידה של קרין...

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifהחידה המפחידה של קרין...

אנשים הנה החידה השביעית, בדיוק לפני שאני הולכת למפגש פורום דוסון קריק ופוגשת את המנהלת שלנו שם ( *מאוד מקווה שהיא תגיע* )... הנה התמונה
איזה סרט?!?!? איזה סצינה?!?!? בהההההההההההההההההההההההההההההההה... אניוואי הנה הרמז... נופש...

europe1990

New member
אני חושב שאני יודע-אבל אני לא בטח

כי התמונה מזכירה לי קטע מסרט!!! לכן אני מעדיף לא לרשום!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל......

europe1990

New member
הסצינה היא:

זה ממש לקראת הסוף, אותו נערה(שכחתי את שמה) רצה לתוך הבית, במטרה לברוח מהרוצח(רוצחת) היא נכנסת לאסם הזה, היא פוגשת באמא של ג'יסון-ואז אמא של ג'יסון מספרת לה הכול.... הנערה בורחת, בחזרה לבית, עד הקטע שהן נלחמות, והנערה עורפת לאמא את הראש!!!!!!!!!!!

europe1990

New member
תיקון טעות-הסצינה היא:

ג'ק לאחר שבילה עם חברה שלו(כן כן מה שאת חושבים), הוא אומר לחברה שלו, שהוא צריך לללכת לשירותים או משהו כזה, והוא יוצא החוצה איפה שהיער, מדליק סגריה, ופתאום ארבע חצים נורו לעברו!!!

D i l D o

New member
ואחרי כמה זמן, שאליס בורחת....

היא רואה אותו פשוט דבוק לקיר עם החצים וצורחת וזה מה שקיבלתם.... אור!!!!!!!! יש לך מזל שראית את זה לפני...

europe1990

New member
בהתחלה לא הייתי בטח-כי ראיתי

את הסרט הראשון לפני הרבה זמן, לפני שנייייייייייייייים!!!!! אבל ידעתי שהשחקנית הזאת מוכרת לי, ואז נזכרתי בסרט!!!.

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאנשים כל הכבוד...

אוקיי, הסרט הוא אכן יום שישי ה-13 ...
הסצינה היא מה שיורופ *למזלו* הצליח לתקן כי מה שרשמת בהתחלה לא הייתה הסצינה הנכונה... אהמ הנקודות... יש לנו 2 זוכים עם 10 נקודות - יורופ ועידו, נכון יורופ ענה ראשון בפורום, אבל לפי השעה של ההודעה עידו בערך באותה שעה התקשר אליי לפלאפון עם התשובה הנכונה...
אז הנקודות בינתיים הם ככה...
הערפד, עידו ויורופ בתיקו עם 20 נקודות...
נמצא בחלום המתוק ו- oustin1 - עם 15 נקודות...
xander55 ו - cj20 - עם 10 נקודות...
SHBI - לא זוכרת את ההמשך של הניק - עם 5 נקודות...

D i l D o

New member
../images/Emo6.gif ווווהווווווווווווווו!

פטריציה, אור אין לכם סיכוי!!!!!!!! חה חה חה....

guitar lan

New member
חלק חמישי...

לא היה גם בחלק החמישי משהו דומה? שאחד הלך להשתין וכשהוא חזר היה לחבררה שלו מספריים בעיניים ואחרי זה ג'ייסון הצמיד אותו לעץ ועם חגורה מעך לו אתה מוח?

europe1990

New member
דבר ראשון- השחקנית אנני או אליס

לא שיחקה בסרט החמישי! וזה לא ממש דומה, לא זוכר לי הקטע עם המספריים,!!! אבל כן זכרו לי הקטע עם החגורה!!- דבר שני אני כבר שמתי פה בפורם איזה כמה פעמים תמונה של זה!!!

europe1990

New member
אההה נכון אתה צודק- באמת היה

את הקטע עם המספריים-עכשיו אני נזכר!!

למעלה