היום ב-
אנשים

../images/Emo15.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo107.gif

הערב, בשעה 19:00, סיון שביט תתארח לייב ב-BlogTV ותעלה לשאלות גולשים. שרשרו כבר עכשיו שאלות בפורום רוק ישראלי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=575&msgid=77105189
וויליאם מוזלי, הלא הוא פיטר הצעיר מהסרט נרניה, חוגג יום הולדת ופורום נרניה מתכנן לו הפתעה! כל הפרטים בקישור הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1469&msgid=76524250

../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

מה עשיתם ביום העצמאות
אף אחד לא סיפר איך היה....

הייתי ברוקצעמאות../images/Emo110.gif

היה בנזונההההההה אני כלכך חוזרת לשם שנה הבאה..

אה...

לא הייתי ברוק עצמאות, אבל חברה שלי הייתה. אני פשוט לא אוהבת כל כך רוק..ראפ שולט!חחח אבל אני ממש נהנתי עם בערב יום העצמאות, היה כיף! הלכתי ופגשתי את כל חברים שלי מהכיתה, ואז כולם נאבדו לי אז הייתי כל הערב עם שתי ידידים ממש טובים שלי! היה ממש כיף, זה אולי העצמאות הראשון שבאמת נהנתי... חח..יום טוב!

חח גם אצלי זה הראשון שבאמת ../images/Emo110.gif

נהניתי.. וגמני כמוך פעם אהבתי ממש ראפ.. ואפילו דיברתי על זה עם ילדה אחת שהייתה שומעת רוק ואני כזה מה רוק איכ אני שומעת ראפ..והיא אמרה לי חכי עוד כמה שנים את תשמעי גם ועכשיו אני כלכך מבינה למה היא התכוונה..חח

../images/Emo45.gif רוק הכיטוב../images/Emo3.gif../images/Emo99.gif../images/Emo194.gif

אבל האמת שאני גם אוהבת ראפ לא יודעת אם זה ראפ אבל היפ הופ כמו הדגנחש מוקי קאשי וזה
לא כלא שש וסבנימלנל או איך שלא כותבים את זה

רוק גם טוב...

לא יודעת, פשוט אני לא מוצאת בזה לפעמים(ואני מדגישה לפעמים) כלום, לא יודעת..ראפ ומוזיקה שקטה כזאת הכי טוב לפי דעתי! אבל גם רוק טוב...חח!

HiLi88

New member
הייצי ברוק עצמאות../images/Emo13.gif../images/Emo125.gif

והיה ממש כיףףף!!! :)

רוק העצמאות בראשון../images/Emo99.gif../images/Emo194.gif

היה כלכך טוב!! חלק מההופעות איכזבו אותי ;[ לא אהבתי איך שהבמה הייתה שנה שעברה היה יותר טוב לפי דעתי אבל תכלס היה אחלה נהנתי והייתה אחהל חברה

אני../images/Emo9.gif../images/Emo221.gif

אממ אני הסתובבתי עם חברים..והיינו קצת בהופעות..היתה הופעה נחמדה של שייגעצ והשאר לא הכי מעניינים
שנה הבאה אני רוצה ללכת לרוק עצמאות..שמעתי שהשנה היה ממש טוב

כן היה מעולה!../images/Emo9.gif../images/Emo194.gif

למרות שחלק מההופעות איכזבו קצת וגם לא כלכך האהבתי את כל האומנים אבל שנה שעברה היה מדהים!

HiLi88

New member
לדעתי השנה היה יותר טוב משנה שעברה

+
לפני שנתיים גם היה מעולה שנה שעברה היה קצת חלש... והשנה היה סבבה

למעלה