היום מופע הפתיחה של פסטיבל הביטלס

veredmp

New member
../images/Emo15.gif היום מופע הפתיחה של פסטיבל הביטלס ../images/Emo15.gif

מירי מופיעה הערב במופע הפתיחה של פסטיבל הביטלס בחולון. היא תשיר 3 שירים. מי מתכוון להגיע? כל מי שמגיע - תהנו המון וספרו לנו חוויות מהמופע כולו וכמובן ממירי

אני מגיע!!../images/Emo13.gif

גם מירי, גם איה וכמובן הביטלס - הלהקה הכי גדולה והכי אהובה עליי בכל הזמנים! בטוח שיהיה מהמם עד עילפון!

../images/Emo10.gifהלוואי

אני בחרישה אינסופית לקראת בחינה ענקית ביום ראשון. רחמים עצמיים זה פה.

הילה 201

New member
מישהו מהעבודה שלי הלך..אם צילם אני אעלה

כמה חפר לי לבוא איתו...אלוהים...יכולתי לבוא,אבל כיבדתי את מה שצריך לכבד...ומי שאני מכבדת אותו יודע...

אני עדיין בהלם מההופעה...קסם של מירי!!

צילמתי המון, גם בוידאו אני אעלה קטעים בהמשך.. אני פשוט חייב קצת לנשום ולהרגע מהערב הקסום הזה. מירי שרה 3 שירים סולו yesterday בביצוע מצמרר oh darling (הו מירי!!
) ו let it be ושיר סיום עם איה כורם (שגם היתה מקסימה!) אפרת גוש (תעזבו...) עלמה זהר ועוד מישהי חצי אנורקסית ששכחתי את שמה...

שיר סיום = hey Jude

איך שמירי עלתה על הבמה לא הפסקתי למחוא לה כפיים ולהריע אז היא אמרה לקהל "שילמתי לכמה אנשים פה"
היה באמת ערב מדהים.. תמונות וסירטונים בהמשך הסופש!

איזו מירי!!../images/Emo47.gif../images/Emo25.gif

אני מקווה שלא השתגעתי, אבל באמת אני חושב שמירי אפילו התעלתה על הביצועים המקוריים של הביטלס הדגולים. אין כמוה!!

מירי מלכת הלבבות!! ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אחרי ההופעה היא אמרה לי שהיא ראתה אותי בקהל, אז היא חשבה לעצמה שזו כמו הופעה רגילה שאני שם בקהל אז היא יותר נרגעה
אין דברים כאלו בעולם!! מירי זמרת הלאומית ברמה עולמית!! זהו אני מעולף סופית!!

l TearDrop l

New member
../images/Emo6.gif, איזה חמודה.

וואי זה נשמע מיוחד רצח! אני מתה לשמוע את הביצועים. שמחה שנהנית!

veredmp

New member
עלמה זוהר דווקא לא עלתה בסיום, וחצי האנורקסית

זו תמר אייזנמן

veredmp

New member
פשוט אין לי מילים../images/Emo70.gif

היה פשוט מהמם (אני באמת משתמשת במילה הזו יותר מדי...........). אני אמנם משוחדת, אבל מירי היתה בכמה וכמה רמות מעל שאר הביצועים בערב הזה. גם כמות מחיאות הכפיים שהיא קיבלה היתה בכמה וכמה רמות מעל מחיאות הכפיים לשאר המבצעות. היא סיפרה שהיא תמיד אהבה את ג'ון לנון, וכשפול מקרתני הגיע ארצה היא לא היתה בטוחה שרצתה ללכת לראות אותו, אבל אורי הפתיע אותה בכרטיס ואמר לה שאם היא רוצה, שתבוא. אז היא באה רק בשביל שיר אחד - yesterday (שאותו גם ביצעה), ולבסוף יצא שהערב היא בחרה בשלושה שירים שאת כולם הוא זה שכתב. את השיר האחרון, let it be, היא הקדישה לכרמית שחגגה יומולדת והיתה איתה בקהל. היא גם רצתה לספר בדיחה של דני רובס על השיר הזה, אבל החליטה שהיא לא גונבת לו את הבדיחה והמליצה לכולם ללכת להופעה שלו
תמונות מחר (ולא שכחתי שאני עדיין חייבת לכם תמונות מהרצליה).

veredmp

New member
שכחתי לציין גם שמירי היתה הזמרת היחידה

ששרה בלי המילים מול הפרצוף שלה
אני ממש לא אוהבת שזמרים לא לומדים מילים מראש כשהם מגיעים להופעות כאלו. כאילו, אנחנו פה בפורום יודעים על האירוע הזה כבר מפסח, מה שאומר שהם יודעים על זה עוד הרבה לפני. בטוחה שלא עושים חזרות לדבר כזה יומיים. מה הבעיה ללמוד בע"פ שלושה שירים, שעוד אתה בעצמך בחרת (כלומר, אלו שירים שמלכתחילה אתה מכיר/אוהב יותר מהשאר)? לא ברור לי. בכל אופן, מירי לא הכזיבה וכמובן שרה בלי דף מול העיניים, מה שכמובן גרם להופעה שלה להיות זורמת יותר.

l TearDrop l

New member
../images/Emo45.gif, שמחה שנהנית.

זה נשמע ערב מעולה! ממש התלהבתי מהבחירת שירים שלה.

veredmp

New member
ועוד משהו שחשבתי עליו - סדר הזמרות בהופעה

נקבע, לדעתי, לפי אורך שיערן: איה, תמר, אפרת, עלמה ובסוף מירי

למעלה