היי... אני חדשה בפורום....

talylit138

New member
../images/Emo15.gifהיי... אני חדשה בפורום....

אני צריכה טובה.... פליז תשלחו לי את כל הרקעים של גוון המהממת!!!!!!!! אני חדשה ואני מקווה שיהיה לי ממש סבבה פה בפורום!!!!! שנה טובה לכולם!

I A m i t I

New member
שלוםם ובקשר לרקעים..

לפני הרקעים: אני עמית, ביוני אני אהיה בן 15, אני אוהב את גוון ובעיקר אותה בתוך נו דאוט.. ועכשיו בקשר לרקעים:: יש מלא מלא מלאא.. מה זה :" כל הרקעים"..??? אבל הנה: תכתבי gwen stefani Wallpapers בחיפוש תמונות בגוגל.. וזה ימצא.. אבל אם את טיפשה (מקווה שאת לא) אז הנה: קישור .... ואם את ממש לא מבינהה שצריך ללחוץ על המילה שכחול עם פס למטה .. אז תסתכלי בכתובות נלוות.. ואם את כל כך לא מבינה שגם את זה את לא יכולה לעשות אז תעזבי אותי בשקט טוב? סתם סתם! חמודה מקווה שעזרתי לך! יום טוב ושנה טובה!
הכל בהומור! זה שזה לא מצחיק זה רק בעיה שלי..חחחח.. לפחות אני צוחק.. שנה טובה לכל הפורום!

talylit138

New member
הומור מהתחת!

אתה פשוט לא מצחיק... ההומור שלך הוא כמו של מיקי גבע המכוער... הלוואי שתקפוץ מצוק... גבוה גבוה... של הר האוורסט... רגע... ואם אתה עד כדי טיפש... זה היה בציניות... חח... תודה בכל מקרה! שנה טובה ויום טוב!

I A m i t I

New member
../images/Emo8.gif תודה.. וגם..

וגם איזה כיף שיש אנשים כאלה "חביבים" בפורום.. אני צודק?..

I A m i t I

New member
../images/Emo2.gif רק עכשיו שמתי לב ש..

שאת לא רק הגבת בצורה.. בואי נגיד דוחה.. אלא את שאלת את השאלה.. חתיכת חוצפנית! אני עונה על השאלה שלך, "עוזר לך" ומה שיש לך להגיד זה "הומור מהתחת" אז תקשיבי לי.. תפסיקי לשחק אותה אוקיי?!

למעלה