היי וזה^^

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifהיי וזה^^

אומ, יש לי שאלה.. כמכורת דיג'ימון מגיל צעיר [אחרי עונה 3- שמצאתי לא משו, הפסקתי לצפות, כי עונה 3 פרקים רנדומלים מעונה 4 הספיקות לי כדי להבין שאין מצב שאני אמשיך להנות מזה] זה התפרץ שוב בזמן האחרון. אז..2 שאלות. איך קוראים לעונה השניה? ואם למישו יש קישור לצפיה ישירה, או הורדה ישירה זה יכול להיות מגניב ^^ אה, ובאמת יש טאקארי [טאקרוXהיקארי (קארי) ] בסוף? (כן, אני קיטשית שאוהבת יאמאטוXסורה, טאיצ'יXמימי וטאקרוXהיקארי ^^") מקווה לקבל תשובה :] צוף

meytar

New member
אני חייבת לומר-

"לשבור את החזיר" זה באמת סיפור מעולה

Yuske

New member
הי ברוכה הבאה^_^

לעונה השנייה קוראים בעיקרון adventure 02 (עונה ראשונה קראו לה ADVENTURE אגב) ו...אם אני זוכר נכון ע"פ הגסא האנגלית\עברית..נראה לי שיש טאקארי...או משהו שקרוב לזה בכלאופן... מקווה שתמשיכי להגיב פה^^

Snake Bandage

New member
מה? טאקארי? בכלל לא!

אני משערת שבגרסה המדובבת הכניסו כל מיני שטויות שרומזות על טאקארי, אבל בסופו של דבר אין טאקארי. הם יותר כמו אח ואחות בסופו של דבר. P=

Yuske

New member
נו אמרתי שזה ע"פ הדיבוב

...דיבוב ארור><!! "i care about you kari" "oh, i care about you too TK" ארררררררררררר הסצינה הזו לא תצא לי מהראש לעולמ><....אני גם זוכר את הקול הממש מעצבן שעשו להם><

remundo

New member
עד כמה שזכור לי

הם התחתנו בסוף. (בגרסה האמריקאית, לפחות.)

Snake Bandage

New member
לא לא לא ><

הם לא! גם בגרסה היפנית וגם בגרסה המדובבת, היחידים שאמרו שהתחתנו הם קן ומיאקו. אחר כך היפנים היו חייבים לאשר שיאמאטו וסורה התחתנו גם כן, כי הם לתומם חשבו שלתת להם לדבר עם ילדים שנראים בול כמו ההורה השני זה לא מספיק ברור. ;<<

remundo

New member
טוב אז.. אז רק מה שיוסקה אמר O_O

גם לי זה לא יוצא מהראש, רק שאצלי זה בעברית. (ובעברית זה בכלל לא נשמע כאילו שיש שם טאקארי בכלל.) (לא כתבתי מספיק בכללים בכלל.)

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifתשובות בכללי לכל ההודעות DD:

כה, אח שלי אוהב את 'לשבור את החזיר' יותר ממני, לי באמת יש חזיר חיסכון צהוב מצרפת, והוא איים לשבור אותו אם אני לא אקרא לו פסחזון ;________________________; מה? אין טאקארי? באסה >: אבל זה קאנון! %@#%# [מוציאה את הצד הפרחי שבי XD] תודה כולם בכ"ז DD:

למעלה