המגילה הקטנה שלי...

נעמה 103

New member
../images/Emo15.gif המגילה הקטנה שלי...

הי כולם, לא, אני לא מספידה את עצמי. יש לי תחושה עזה שעוד ניפגש בשבועות הקרובים. רציתי לומר תודה, מכל הלב, לכל שולחי הSMS הנאמנים, לכל מי שמפרגן ותומך. הייתה לי תחושה קצת פסימית היום, וכנראה בשידור קשה שלא להקרין את תחושותיך (במיוחד אם אתה אדם אמיתי). כן, היה יום לא מבריק, אבל שמעתי חלקים מהתכנית שוב, ונראה לי שנתתי קרב לא רע. אני לא רואה טעם בהעברת ביקורת על שיפוטו של עופר נחשון, אז אני נמנעת ונשארת מלאת הערכה כלפיו. בכל מקרה, השעה אחרי 3 בבוקר, ויש לי המון חומר למחשבה עם עצמי... אז כמה מילים לכמה אנשים (לא פרידה אלא תמונת מצב)--- * רמי- תודה על העצות, העידוד, הפירגון! (אני מחפשת דמות אב, אם אתה מעוניין...) * ליאור- אתה פשוט מעלה חיוך על פניי בכל שיחה, ומוכשר בצורה מדהימה! * פרבר- השנינות שלך עוד עלולה להפיל אותך בתחרות, אבל אותי אתה מצחיק ותודה על פקיחת העיניים. אני יודעת שתמשיך להיות אמיתי גם אם זה יעלה לך (בשלב הזה) יותר משתכננת... * ענבר וג'ני- לא יצא לנו להיות באותו יום, וכמעט לא היה בינינו קשר, אבל אני בטוחה שיש מה להכיר, וחבל לי על ההחמצה... * ג'ורנו יקירי- אתה גדול! פשוט תמשיך להיות עצמך, כי נראה לי שזה פשוט נכון. אני לא מכירה מישהו דומה לך- רגיש, קשוב, מצחיק, מתבטא ברהיטות אבל לא מתבייש לנבוח בשידור... * מירב- הצטערתי לשמוע היום את הווידוי שלך, ותודה לך על התמיכה והאמפתיה. היה קשה מולך היום.. (למרות שנפלנו בקטגוריית "האינטליגנטיות" ביחד... :) * סמואל- האמונה שלך בעצמך עומדת לנגד עיניך כל הזמן, וכנראה זה אחד הכוחות החזקים ביותר שיכולים להיות למישהו. תמשיך להיות מטרוקסואל גאה. * כרמית- את פשוט נשמה טובה, ונראה לי שיש לך המון מה לתת למאזינים. את לא over ומצליחה להיות מעניינת (מותר להיגעל מהתערטלות בציבור!). בהצלחה! * אלוהים- שי- whatever... אני בטוחה שמתחת למעטה האינפטילי יש גאון חבוי, אנא- חשוף אותו... מספיק עם השטויות, אתה לא צריך להתכסות יותר!!! * יונתן- כיף להקשיב לך, אתה מדבר בדיוק בגובה הנכון, גובה עיני המאזין. אתה מהיר וחד בתגובות שלך (אין מה לעשות, סטיגמת הישנוני לא תפוג לעולם) ותודה על האירוח החם ב"ראש פינה", עוד אהיה שם... * עודד- לצערי לא יצא לנו להעביר יותר מדי זמן ביחד, ואני מקווה שעוד יהיו הזדמנויות כי אתה נראה לי אדם שונה. * שירלי- קריירת השירה שלנו עוד תחל... בינתיים תשכחי מפחד במה, אני לא מוכנה שזה מה שיעצור את הכישרון המתפרץ שלך (והפעם אני לא מדברת על שירה אלא על יכולות אנאליזה ו/או פסיכודרמה של מאזינים). * שחר- מה זה השיחות האלה בפורום?? אם אחרי ההודעה הזו תהיה שרשרת של שיחת סקס אני אזדעזע.. (אם כי זה מצביע על רייטינג). אתה שרוט אמיתי, בלי ספק. * דניאל- ניפגש בגלגל הצלה, אני יודעת שהתחרות מולך לא פשוטה.. (ושנינו מאותה שכונה במקור כך שצריך לחלק את הרחובות בשביל SMS-ים...). אתה כשרון. בהצלחה!
לכל ההפקה- על היחס החם, התמיכה ובכלל... (ואני לא יכולה להמשיך, ולו בשל הסיבה שאני עוד אחזור ובגדול!!!)
זהו, זוהי מגילתי להערב. שתהיה למאזינים המשך האזנה מעניינת ומותחת. נפגש ביום ראשון הבא!!! נעמה (מס' 18...)

רמי 103

New member
בשבילי תמיג משארי הנסיכה של התוכנית

נעמושה קודם כל על דמות אב שחסרה לך - אני כבר מגדל שתיים, עוד אחת כבר לא תופסת מקום. וול קום ון מיי פמילי, - יהיה לנו לכבוד להשאר בקשר איתך ועם אישך, ואני מניח שבמוקדם או מאוחר גם אחזה במו עיני בסלון החדש הזה שלא בגיע בשידור חי. עצוב להיפרד ממך כמתחרה, אבל אנחנו לא נפרדים, למרות שכבר, כדרכך בקודש, התחלת לסכם סיכומים. הגלגל הזה הולך להיות דוג-פייט. עשרה אנשים טובים על שלושה מקומות מול חמשת הגדולים - הקטעים הקשים עוד לפנינו. נראה לי שבין ה 20 ל 31 לאוגוסט כולנו נהייה בקתרזיס נוראי. אני מקווה שבזמן שנותר תמשיכי להקשיב, וללמוד כדרכך, ולתקן את הדברים שאתמול הפריעו לך כי כמו שכבר אמרתי - זה הכל בראש, איך שאתה מגיע לשידור באותו יום, אין מה לעשות, וזה חחלק מהקטע של ריאליטי. בכל יום נתון אחר היית את בפנים ומישהו אחר בחוץ. היית נסיכה מיום 1 וכולם כולל כולם אוהבים אותך. מתחרים, הפקה, מאזינים, היית צריכה לראות אתמול בצ'ט איך פירגנו לך. אז תהיי גאה, עשית עבודה טובה בהחלט, ועוד יהיה לך צ'אנס להוכיח שאת גדולה. אוהב אותך המון רמי

נעמה 103

New member
ובהצלחה היום- כרמית, שחר, עודד!!!

גם היום צפוי יום של התלבטות קשה לעולם הבידור הישראלי...

למעלה