הפרק היומי

taliozari

New member
תסריט מחורבן...

לא רק שהורגים את טוני ומייגן מגלה שאחותה דאגה לזה היא עוד סולחת לה. איזה מין תסריטאים יש שם???? אני הייתי מעיפה את טרישה בביטה מהסט היא כל כך מיותרת שם... איך זה שמייגן התמימה מאמינה לאחות המחרשעת שלה???

ים כחול

New member
שמתם לב לנינה ??

אני חוששת שהיא תיקח לפול את העבודה ... נינה אינבאסטיגיישן בע"מ ... חסר לה רק משקפי שמש כהות..

ים כחול

New member
../images/Emo45.gifשחר קלעת בול מה שחשבתי../images/Emo70.gif

לא צריך להוסיף כלום - סיכום מעולה
צדקת כלכך בקשר למייקל - איך נהניתי מהניפנוףףףףףףףףף
כמה היא צבועה ואיזה יופי שהוא קלט אותה מהר
למייקל

מייגן נפלה על הראש או מה../images/Emo35.gif

אני לא מאמינה שכל מה שהיה למייגן להגיד לאחותה המרטשת זה "זה בסדר האני, את לא אשמה", כנראה שמייגן יותר פסיכית מטרישה. ואני עדיין לא מאמינה לאנוכיות של אשלי, היא יודעת שדיאן עומדת להתעבר מויקטור ושותקת לה יפה מאוד! סה"כ היה פרק מעניין ביותר ואיך שסיימו אותו היה הכי מעניין, כשויק עומד להגיע ובראד עומד איתן במקומו ולא רוצה לנוס על נפשו. כל הכבוד יה גבר גבר

הפרק היומי

הלוויה של טוני ויסקרדי - מדוע לא זכינו לראות את מייגן נואמת? שלא תבינו אותי לא נכון, מבחינתי זה היה בסדר גמור - אין לי טענות
בדר"כ בלוויות של סטארים גדולים כמעט כל הסובבים סביבם נואמים, אבל טוני הוא לא סופרסטאר, אולי רק בשביל רוני
חוצמזה שהנאום של שרון היה ממצה בשביל כולם, וגם מרגש. אמנם מייגן אהבלה שלא קולטת כלום, אבל זה שווה את זה כי עכשיו שרון תהפוך למנהיגה... העם עם שרון! רק שרון תביא שלום (לבית הדניסון?
) קטעים שווים נוספים בפרק : מייקל ודיאן - דיאן בגישת ה"בוא נהיה ידידים" עאלק, רק מפחדת שיפתח את הפה עליה, ולאחר שזו טוענת שיש חסינות בשיחות עורכי דין-לקוח, מייקל ביציאה אדירה :"אבל אנחנו הרי חברים, לשיחת ידידים אין חסינות!" ע-נ-ק! מייקל מתנדב ללא תמורה? אמרו שהוא במקור התנדב לפעילות הזו, לא? אבל נדמה לי שפעם שמעתי שזו חובה שעל כל עו"ד מתישהו, כשיוצא ברשימה, לעשות זאת... אני לא עו"ד אז אל תתפסו אותי במילה
בכל מקרה, אם קודם חשש הוורטמן שייפול לידיה של עו"ד בלונדינית חטובה חסרת ניסיון, הנה הוא הגיע לעו"ד ממולח ומסוקס קשה יום
ולמה פול נכנס ישר כשראה את וורטון? היה נותן כמה דקות להתבשל שם, להשאיר אותו עם כריס ואז הם היו קצת יותר חכמים לגביו. מצד שני, אם הוא מספר לה את הצד שלו מבלי להזכיר שמות, והוא אכן "שוכר" אותה ורק בשלב מאוחר יותר היא מגלה שמדובר בניק ניומן, היא בברוך לא קטן... יאמר לזכותה שהיא המליצה לו על עו"ד אחרים מהחברה. נינה-ויקי - טעימה קטנה קיבלנו היום, וכמה שאהבתי! היריבות הזאת תמיד היתה משובחת, שתי שחקניות נפלאות. ויקי נדחפת לשיחה לריאן ונינה הבלשית, דוחפת את האף עמוק בתוך הסירחון ואח"כ מתפלאת שמקבלת "היי" כתשובה?
בראדלי בראדלי בראדלי... אינני מבין למה הוא עדיין רוצה את ניקי. האם זה כדי לנקום בויקטור? האם זה כי הוא באמת אוהב אותה? הרי הוא רואה שויקטור רק מדבר פיפס קטן עם ניקי והיא נמסה. לא אכפת לו להיות במקום השני?? למה שיתפשר, ועוד מי הפרס - ניקי? ובלי קשר, אף פעם לא צריכים להיות עם מישהו שמחשיב אותך כאופציה ב'. לסיכום אחלה של פרק, שווה "בזבוז" 40 דקות מהחיים, לא כולל הסיכום בפורום

Dawn12

New member
מייגן, ויקי, נינה ודיאן

תפקיד האלמנה הצעירה לא הולם את מייגן. ההופעות שלה בפרקים האחרונים ממש לא משכנעות אותי ובטח שלא גורמות לי להרגיש אמפתיה כלפיה. היא לא מספיק היסטרית בהתחשב בטראומה שכביכול עברה עליה. זה לא רק שטוני נהרג לאחר שהם יצאו במשך תקופה ארוכה מאוד. הם היו מאורסים, התאונה קרתה דקות ספורות לפני החתונה, ואפילו כאן זה עוד לא נגמר. מייגן עוד הספיקה לראות אותו ולדבר איתו על העתיד שלהם והשניים אפילו נישאו לפני שפרחה נשמתו. מישהי שעברה כזה דבר אמורה למרר בבכי בהלוויה, להתמוטט, לאבד שליטה, לצרוח לאלוהים, לעשות משהו למען השם! ואם כל זה לא הספיק, מייגן גילתה היום שאחותה היא זו שדרסה את בעלה למוות. כן תאונה, לא תאונה - ככה לא מגיבים.
ברגע שראיתי את ויקי מגיעה להלוויה כבר חשבתי על הסיטואציה המוזרה שבה שלוש נשותיו של ריאן מקניל נמצאות באותו החדר כאילו כלום. כבר רציתי להגיד שנראה כי כולם שכחו את יחסיהן של ויקי ונינה בעבר, כמו גם יחסיהן של נינה וטרישה. אך אז הגיעה הסצינה של ויקי, נינה וריאן. כה קצרה, כה פשוטה וכל כך שווה!
"דיאן, אני צריך לענות לזה..." "זה בסדר, אני אמתין." "לא, לא..." מייקל הוא אכן הכוכב
של הערב עם הצורה הבוטה בה נפנף את דיאן מעליו, המהווה פיצוי הולם על הסצינה המביכה הקודמת שהיתה בין השניים. כך יעשה לאישה שגונבת זרעונים ממעבדה!

למעלה