הפרק היומי
הלוויה של טוני ויסקרדי - מדוע לא זכינו לראות את מייגן נואמת? שלא תבינו אותי לא נכון, מבחינתי זה היה בסדר גמור - אין לי טענות
בדר"כ בלוויות של סטארים גדולים כמעט כל הסובבים סביבם נואמים, אבל טוני הוא לא סופרסטאר, אולי רק בשביל רוני
חוצמזה שהנאום של שרון היה ממצה בשביל כולם, וגם מרגש. אמנם מייגן אהבלה שלא קולטת כלום, אבל זה שווה את זה כי עכשיו שרון תהפוך למנהיגה... העם עם שרון! רק שרון תביא שלום (לבית הדניסון?
) קטעים שווים נוספים בפרק : מייקל ודיאן - דיאן בגישת ה"בוא נהיה ידידים" עאלק, רק מפחדת שיפתח את הפה עליה, ולאחר שזו טוענת שיש חסינות בשיחות עורכי דין-לקוח, מייקל ביציאה אדירה :"אבל אנחנו הרי חברים, לשיחת ידידים אין חסינות!" ע-נ-ק! מייקל מתנדב ללא תמורה? אמרו שהוא במקור התנדב לפעילות הזו, לא? אבל נדמה לי שפעם שמעתי שזו חובה שעל כל עו"ד מתישהו, כשיוצא ברשימה, לעשות זאת... אני לא עו"ד אז אל תתפסו אותי במילה
בכל מקרה, אם קודם חשש הוורטמן שייפול לידיה של עו"ד בלונדינית חטובה חסרת ניסיון, הנה הוא הגיע לעו"ד ממולח ומסוקס קשה יום
ולמה פול נכנס ישר כשראה את וורטון? היה נותן כמה דקות להתבשל שם, להשאיר אותו עם כריס ואז הם היו קצת יותר חכמים לגביו. מצד שני, אם הוא מספר לה את הצד שלו מבלי להזכיר שמות, והוא אכן "שוכר" אותה ורק בשלב מאוחר יותר היא מגלה שמדובר בניק ניומן, היא בברוך לא קטן... יאמר לזכותה שהיא המליצה לו על עו"ד אחרים מהחברה. נינה-ויקי - טעימה קטנה קיבלנו היום, וכמה שאהבתי! היריבות הזאת תמיד היתה משובחת, שתי שחקניות נפלאות. ויקי נדחפת לשיחה לריאן ונינה הבלשית, דוחפת את האף עמוק בתוך הסירחון ואח"כ מתפלאת שמקבלת "היי" כתשובה?
בראדלי בראדלי בראדלי... אינני מבין למה הוא עדיין רוצה את ניקי. האם זה כדי לנקום בויקטור? האם זה כי הוא באמת אוהב אותה? הרי הוא רואה שויקטור רק מדבר פיפס קטן עם ניקי והיא נמסה. לא אכפת לו להיות במקום השני?? למה שיתפשר, ועוד מי הפרס - ניקי? ובלי קשר, אף פעם לא צריכים להיות עם מישהו שמחשיב אותך כאופציה ב'. לסיכום אחלה של פרק, שווה "בזבוז" 40 דקות מהחיים, לא כולל הסיכום בפורום