זה חוזררררר!

../images/Emo15.gif זה חוזררררר!

זה חום וזה לא הזנב של קוגה, יש בזה קצפת אבל זו לא עוגה, ואינויאשה בטוח מתחיל לאכול את זה מהביסקוויט.... כן! זה קרמבו! וואו שנים לא היה לנו אחד... אז, לכולם, הנה ההוראות- נניח ש
כותבת התחלה כזו: יום בהיר אחד להלה בלה בלה לי לה לה ליהו נהנו דה. אז יושבת חושבת לה
וואו,יש לי המשך!,ואז היא מגיבה ל
בלה בלה לה דידה דידה לה לי הו נה נו דה. ואז במקרה גם
קוראת, וחושבת, "או, יש לי המשך להמשך של
! ומגיבה לשפם עם ההמשך וכן הלאה. חוקים: -אין להכפיש, לקלל, לקלס או ללעוג למשתמשים- (אם כי מותר ללעוג לדמויות חופשי חופשי) יש לכתוב בצורה ניתנת לקריאה ככול האפשר ועכשיו לכמה טיפים: תכתבו הזוי, תוציאו אותנו מהכלים, אל תנסו להצחיק- תשלפו כל הזויה מהראש! מותר להכניס את עצמכם, משתמשים אחרים ואנשים חיצוניים (המתרגם גיא רקוביצקי, לדוגמה) לקרמבו. כל המרבה- הרי זה גורע- תנו גם לאחרים לכתוב! הנה ההתחלה- בהצלחה! יום בהיר אחד, ישבו בבית האבות "סנקגו" חבורת זקנים חסרי שיניים ופטפטו על העבר. "אני זוכרת" השתעלה אישה אחת, מנופפת על עצמה במניפה בכוח "שפעם הבטיחו שנכבוש את העולם!" "זה היה אמור לקרות!" השתעל זקן אחר "אלמלא הכלב הזה היה לוקח לי את האבן!" "למי אתה קורא כלב תרח זקן!" לפתע נכנסה זקנה לבושה בחלוק בית ירוק- לבן. "תקשיבו!" "מה, שוב ניצחת בבינגו?" "לא, המציאו מכונה שתעשה את כולנו שוב צעירים! נוכל ללכת לעשות את כל הדברים שרצינו לעשות!" "כמו להשתלט על העולם!" קרא הזקן השני, וניער את חלוק הבית הסגול שלו. "או לחיות בעידן המודרני כמו שצריך!" אמר הזקן השלישי "קדימה, קאגומה, תביאי את המכונה לפה!"

Pooki Looki

New member
../images/Emo85.gif

"כמו מה אני נראית לך?" צעקה קאגומה בעודה משפירצה ג'לי מהפה שלה ללא כוונה תחילה..."כמו מרינה העובדת הסוציאלית?!" היא שאלה וכמעט חטפה שבץ מוחי בתחת! "בסדר בסדר...לא משנה" אמר ברוגע האיש הזקן, "אני אקרא לה בעצמי" צווח ושיניו התותבות עפו על העוגה העמדה במרכז השולחן כאילו היו בעלות כנפיים. "מצוין...עכשיו הוא לא יכול לדבר!" אמרה סאנגו...ומיד צעקה "מרינההההההההההההההההההה" ואז נחנקה. עלוב

ואז,

מרינה מכוכב נולד הגיחה משום מקום, מתחילה לשיר את השיר החדש של היהודים בתוספת צלילי פעמוני רוח. כולם הסתכלו עליה במבט של "ווטפ." כמובן, איזה זקן עבר שם, ודרס אותה למוות עם הכיסא גלגלים שלו, הצבעוני, עם מדבקות שכתוב עליהן: "Its OK To Be Gay". וקילל בחיוך זדוני. "אישה ארורה." (נו, באמת. קל להבין מי זה.)

../images/Emo15.gif הו! שוב פעם אני.

"אז, איפה בוריס ומכונת הזמן שלו?" שאל זקן אחר, שדידה על קביים עצומים בצבע מתכתי ועקב אחרי הישיש בכיסא הגלגלים הצבעוני "לא הספקתי להגיע ל100000000000000 קורבנות עדיין!" "ואני עדיין לא הספקתי להגיע למצעדי הגאווה המגניבים האלו!" אמר הזקן בכיסא הגלגלים. "אולי תסתמו?! לא, אתה תסתום! אתה תסתום! רופא מטומטם! פסיכופת!" קרא זקן אחד, והתחיל לריב עם עצמו בעקשנות. הזקנה באדום לבן לחצה על הכפתור. "סויקי שוב התחיל לריב עם עצמו אחות, ותקראי לבוריס ולמכונת הזמן שלו!"

shaoran li

New member
../images/Emo189.gifואז

בא בוריס מכוכב נולד\נולד לירקוד ואז בא זקן על מרכבה ודרס אותו

למעלה