חדשה..... חדשה כאן.... רוכבת ווסטרן 3.5 שנים.... יש לי סייחה ערבייה בת שנה (פיצי.........)
פ פלפלת19 New member 16/3/07 #1 ../images/Emo15.gifחדשה..... חדשה כאן.... רוכבת ווסטרן 3.5 שנים.... יש לי סייחה ערבייה בת שנה (פיצי.........)
../images/Emo15.gifחדשה..... חדשה כאן.... רוכבת ווסטרן 3.5 שנים.... יש לי סייחה ערבייה בת שנה (פיצי.........)
כ כל עולמי סוסים New member 16/3/07 #2 שלום פלפלת ../images/Emo13.gif אני שיר, בת 14 גם אני רוכבת ווסטרן בחוות 'סוסים בכפר' איך קוראים לך ובת כמה את השתלבות נעימה
שלום פלפלת ../images/Emo13.gif אני שיר, בת 14 גם אני רוכבת ווסטרן בחוות 'סוסים בכפר' איך קוראים לך ובת כמה את השתלבות נעימה
ה הלוחש בשחור New member 16/3/07 #3 ברוכה הבאה../images/Emo150.gif שלום אני זיו בן 13.5 רוכב רכיבה מערבית כבר שנתיים פלזר ואני רוכב בחוות נען! והשתלבות נעימה
ברוכה הבאה../images/Emo150.gif שלום אני זיו בן 13.5 רוכב רכיבה מערבית כבר שנתיים פלזר ואני רוכב בחוות נען! והשתלבות נעימה
פ פלפלת19 New member 16/3/07 #4 מישהו מחוות נעם?? אני מחפשת סוס שהיה של אחותי,הגיע לפני שנתיים בערך... אצלנו היה סוס ווסטרן עכשיו אינגליש....... תאור: חום, גבוהה, רעמה שחורה ונפוחה, לב לבן על המצח וא"י הפוכה על האף........ עם למישהו יש מידע עליו אני מאווווד אשמח כי אני מתגעגעת...... תודה,
מישהו מחוות נעם?? אני מחפשת סוס שהיה של אחותי,הגיע לפני שנתיים בערך... אצלנו היה סוס ווסטרן עכשיו אינגליש....... תאור: חום, גבוהה, רעמה שחורה ונפוחה, לב לבן על המצח וא"י הפוכה על האף........ עם למישהו יש מידע עליו אני מאווווד אשמח כי אני מתגעגעת...... תודה,
פ פלפלת19 New member 16/3/07 #8 לא זאת לא אחותי...... זאת מישהי שרוכבת איתי..... אווווו אני מתגעגעת אליו.... עדיין קוראים לו אלביס? רכבת אליו?? איך הוא???????
לא זאת לא אחותי...... זאת מישהי שרוכבת איתי..... אווווו אני מתגעגעת אליו.... עדיין קוראים לו אלביס? רכבת אליו?? איך הוא???????
H horse 1212 New member 16/3/07 #9 לא,לא רכבתי עליו.ועדיין קוראים לו אלביס. אילפו אותו לאינגליש..הוא ממש חמוד לפי מה שאני זוכרת(פעם רכבתי בנועם,עכשיו כבר לא).
לא,לא רכבתי עליו.ועדיין קוראים לו אלביס. אילפו אותו לאינגליש..הוא ממש חמוד לפי מה שאני זוכרת(פעם רכבתי בנועם,עכשיו כבר לא).
R ram ram New member 16/3/07 #10 ברוכה הבאה...../images/Emo13.gif אני רם, רוכבת ווסטרן בחוות עמק הבוקרים משו כמו 7 שנים... מתחרה ריינינג עד גיל 15+עד גיל 18 בעונה הקרובה.... מה איתך..? איפה רוכבת.? מתחרה..? קיצר.. השתלבות מהירה...
ברוכה הבאה...../images/Emo13.gif אני רם, רוכבת ווסטרן בחוות עמק הבוקרים משו כמו 7 שנים... מתחרה ריינינג עד גיל 15+עד גיל 18 בעונה הקרובה.... מה איתך..? איפה רוכבת.? מתחרה..? קיצר.. השתלבות מהירה...
פ פלפלת19 New member 16/3/07 #12 וואו../images/Emo99.gif את נראית מדהים... הלאווי להתחרות בתחרויות ליגה........ בגלל שאני מכורה לפורום וקוראת הודעות המווווון זמן, את רוכבת על ג'ונה??
וואו../images/Emo99.gif את נראית מדהים... הלאווי להתחרות בתחרויות ליגה........ בגלל שאני מכורה לפורום וקוראת הודעות המווווון זמן, את רוכבת על ג'ונה??
R ram ram New member 16/3/07 #14 סליחה אבל זה ממש לא הולך ככה! חחח... אני קוראת לה ג'ונה... את יכולה לקרוא לה כמו בתעודה: ג'וני דייקירי... או ג'וני, או דייקירי [כמו שהרוב הגדול קורא לה.... ] תודה על המחמאה למה את לא מתחרה..? יש לך סוס או חצי פנסיון או משו כזה..? סוס/ה אהוב/ה..?
סליחה אבל זה ממש לא הולך ככה! חחח... אני קוראת לה ג'ונה... את יכולה לקרוא לה כמו בתעודה: ג'וני דייקירי... או ג'וני, או דייקירי [כמו שהרוב הגדול קורא לה.... ] תודה על המחמאה למה את לא מתחרה..? יש לך סוס או חצי פנסיון או משו כזה..? סוס/ה אהוב/ה..?
פ פלפלת19 New member 16/3/07 #15 ../images/Emo66.gif../images/Emo99.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif סוס אהוב כמו שאמרתי קודם סייחה ערבייה בת שנה.........
../images/Emo66.gif../images/Emo99.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif סוס אהוב כמו שאמרתי קודם סייחה ערבייה בת שנה.........
R ram ram New member 16/3/07 #17 אהה... ויש לה שם או שאת סתם קוראת לה "סייחושה! בואי לפה" החווה שלי נמצאת ברמת הגולן... ** יש לך מושג איך מצרפים קובץ פליקס.? אני לא מצליחה..
אהה... ויש לה שם או שאת סתם קוראת לה "סייחושה! בואי לפה" החווה שלי נמצאת ברמת הגולן... ** יש לך מושג איך מצרפים קובץ פליקס.? אני לא מצליחה..
ס סוסים רצים בנשמה New member 16/3/07 #11 ברוכית!! ברוכה הבאה אני אורי רוכבת בבאר טוביה 7 שנים... ווסטרן גם איפה את רוכבת? מתחרה אולי?
ע עדן ורק עדן New member 16/3/07 #19 וולאקם פלפלונית XD. היי אני עדן. בת 14, עם סוסון שמן.. שאיכשהו קופץ עם כל השומן.. ממ מתחילה ללמוד אינגליש. וזהו מקווה שתשתלבי מהר .. דרך אגב יש לך תמונות של הסייחה שלך?? עם כן שימי =]
וולאקם פלפלונית XD. היי אני עדן. בת 14, עם סוסון שמן.. שאיכשהו קופץ עם כל השומן.. ממ מתחילה ללמוד אינגליש. וזהו מקווה שתשתלבי מהר .. דרך אגב יש לך תמונות של הסייחה שלך?? עם כן שימי =]