חפר"י - סוף שבוע

../images/Emo15.gifחפר"י - סוף שבוע../images/Emo15.gif

אני רואה שלא פתחתם הודעה של חפר"י בכלל
אני מאמין שכבר מחר יתפרסם הפרק השלישי בסדרה שלי, אבל יש סיכוי שהוא יתפרסם עוד היום כי חלק כבר כתוב מלפני החופשה

אלמוגוש אני יכולה להוסיף טלנובלה...

++++שלי?!?!? או שיש כר כמה ובנתיים אי אפשר?!

../images/Emo108.gifאהבה חרוטה בנשמה-פרק 3../images/Emo108.gif

מריה לא מפסיקה לחשוב על דניאל. סיגל שואלת אותה שאלה והיא לא עונה לה. "על מה את חושבת או חולמת, מריה?" שואלת אותה סיגל. "מ..מה?? מה שאלת סיגל?" שואלת אותה מריה בגמגום קל. "אפשר לדעת על מי חלמת, מריה?" שואלת אותה שוב סיגל. "על אדון דניאל. מאז שפגשתי אותו אני לא יכולה להפסיק לחשוב עליו. התאהבתי בו נואשות ואני אעשה הכל כדי שהגבר הזה יהיה שלי" מתוודה בפניה מריה המשרתת. סיגל נדהמת למשמעה אוזניה.
חופים הם לפעמים געגועים לנחל ראיתי פעם חוף שנחל עזבו עם לב שבור של חול ואבן והאדם והאדם הוא לפעמים גם כן יכול להישאר נטוש ובלי כוחות ממש כמו חוף. גם הצדפים כמו חופים, כמו הרוח, גם הצדפים הם לפעמים געגועים לבית שתמיד אהבנו אשר היה ורק הים שר לבדו שם את שיריו כך בין צדפי לבו של האדם שרים לו נעוריו.
פרק 3
קרן מספרת למיכאל, יהודית, יגאל ואפרת שהיא הייתה אצל הרופא וגילתה שמצב בריאותה אינו מבשר טובות. "מה יש לך?" שואל אותה יגאל בציניות. "אני חולה במחלה חשוכת מרפא" היא עונה לו בבכי קל. כולם נדהמים למשמע אוזניהם. אגם נענית לנשיקתו הצרפתית של אלכס לכמה שניות אך לאחר מכן היא דוחפת אותו דחיפה קלה וסוטרת לו. היא מתקרבת עם הפה שלה לפה שלו ואומרת לו בקול רם: "אם אתה לא מאמין לי אתה טועה". היא מסלקת את אלכס מחדרה והוא יוצא לאחר שהיא צועקת עליו. בחוץ, אלכס נתקל באלי. קובי מלווה את מאיה לבית אביה במכוניתו הישנה. היא נפרדת ממנו לשלום בנשיקה קלה והם מחליטים להיפגש בקרוב. היא נכנסת לבית אביה ומשה שואל אותה איך היה עם קובי. "בסדר גמור אבא" היא מספרת לו. "קבענו להיפגש בקרוב אבל אתה יודע שאני צריכה כסף בשביל זה" היא ממשיכה לספר לו. משה לא מהסס לרגע וישר מוציא מארנקו כסף נכבד ומוסר לבתו. "תודה רבה, אבא. אתה יודע כמה אני אוהבת אותך" היא מתחנפת אליו ועולה במהרה במדרגות עד אשר מגיעה לחדרה. אלי נכנס לחדר ההלבשה הפרטי של אגם. "נתקלתי כרגע בבחור הזה שלך, אלכס הזה או איך שלא שקוראים לו" הוא מספר לה. "כן, הוא היה אצלי עכשיו" היא אומרת לו. "ואת אומרת לי את זה ככה סתם? אני צריך להזכיר לך שוב ושוב שאני לא מוכן שתיפגשי איתו יותר?" הוא שואל אותה בכעס. "הוא חיפש אותי, לא אני אותו" היא מנסה לצאת מהסיבוך שאליו נכנסה. אלי מוביל אותה בכוח לקיר ותופס את ידיה, הוא מעלה אותם לעבר התקרה ומתחיל לנשק אותה בכוח בזמן שהוא מזכיר לה: "את... את שלי... את שלי ורק שלי... זה ברור לך?". אגם נגעלת ממנו, אך שותקת משום מה. מאיה מוציאה מהמגירה שלה בחדרה תמונה. היא אומרת לעצמה בעודה מביטה בתמונה: "אתה אהבת חיי, אותך אהבתי תמיד ולעולם לא אפסיק לאוהב אותך". היא בוכה ומחזירה את התמונה למגירה. דניאל וסיגל חולמים אחד על השני בחלומם. "את היית אמורה להינשא לי לפני 4 שנים, אך רצחו אותי כביכול. אני אתנקם ברוצח ואחיה איתך באושר עד שהמוות יפריד בינינו" הוא חושב לעצמו בחלומו. "אתה כל כך מזכיר לי את אהוב לבי מן העבר, את אהוב לבי שלו נשבעתי שלא אפסיק לאהוב אותו אף פעם. בגלל הנדר שנדרתי לאותו אהוב, לא אוכל לאהוב אותך, לא אוכל אף פעם" היא חושבת לעצמה בחלומה. אלי זורק את אגם בכוח על מיטתה ומתחיל להוריד לה את הבגדים. הוא ממזמז אותה לאט לאט אך לפתע היא דוחה אותו על סף ומנסה להתרחק ממנו. הוא מצליח לתפוס אותה ואומר לה: "ניסית לברוח ממני, אהה? אז עכשיו את תתחרטי על כך". הבוקר מגיע. סיגל מתעוררת משנתה ושואלת את מיכאל: "אפשר לדעת איפה היית אתמול בערב?". "הייתי בארוחת עסקים" הוא עונה לה. "אז תדע לך שאני ממש לא מאמינה לך ולא נראה לי שדניאל יסלח לך על כך" היא אומרת לו בזעם. "דניאל? לעזאזל, שכחתי ממנו לגמרי. אני מקווה שהוא יסלח לי" הוא נדהם. תומר אומר ליונת שאתמול בלילה היא הצליחה להוכיח לו שהיא אוהבת אותו ורק אותו. אגם קמה בבוקר, נזכרת במה שחוותה בלילה ובוכה. היא נכנסת למקלחת וצועקת שוב ושוב: "לא!!!". מיכאל מחייג לדניאל ושואל לשלומו. "אני מתנצל על מה שקרה אמש, מה אעשה כדי שתסלח לי?" הוא שואל אותו ברחמים. "ככה רציתי שתפנה אלי, מיכאל. ברחמים, שתרד על הברכיים כדי לבקש את סליחתי", הוא חושב לעצמו. דניאל עונה לו: "כל מה שאני מבקש זה רק להיפגש ברצינות, נוכל להיפגש בביתך ולדבר?" הוא שואל אותו.
בפרק הבא ב"אהבה חרוטה בנשמה"
מאיה אל אגם, בטלפון: "אגם? את שם? מה קרה לך אגם?"
דניאל אל מיכאל: "תחתום כאן בבקשה"
יגאל אל קרן: "אפשר לדעת למה כל החיים שלך את רק משקרת ומשקרת?"

soy rebelde

New member
אלמוג ../images/Emo13.gif

אלי
זה שהוא הבוס שלה זה לא אומר שהיא שלו.. ואגם לא הראתה כ"כ התנגדות אליו
אם קרן מספרת להם על המחלה ובוכה ב"בכי קל"- נראה לי שהיא משקרת [גם לפי מאירועי הפרק הבא] והיה פרק ממש קצר הפעם, לא? מחכה לפרק 4

שמח שאת כבר מחכה לפרק הבא../images/Emo13.gif

אגם בהחלט לא הראתה כ"כ התנגדות כלפי אלי
אבל זה מה שבאתי להראות כאן, שמסתתר
בשק
אבל זה כבר
ואני לא מתכוון לגלות, את תגלי לאט לאט, אני שומח עלייך
אם קרן משקרת או לא זה כבר נגלה בהמשך, השאלה היא מי יאמין לה
וכמו שאמרת, לפי מאירועי הפרק הבא נראה שהיא משקרת אבל אין לדעת
פרק קצר
יכול להיות
אבל אם תשימי
תראי שבכל פרק עד היום היו 11 קטעים, כמו בפרק הזה
פשוט כל קטע בפרק הזה היה קצת קטן ואז את חשבת שכל הפרק קצר
כמובן שלא כל הפרקים יהיו עם 11 קטעים, חלק יהיו יותר וחלק גם פחות
אבל הכל בסביבות ה-11
וזה כבר קשור לפרק עצמו
אני מקווה שאוכל לפרסם את פרק 4 כבר מחר אבל אני לא מבטיח
תודה שקראת

soy rebelde

New member
יכול להיות שהפרק

היה קצר כי אני כבר זוכרת את הדמויות, ולא צריכה לחזור ולקרוא את הפרקים הקודמים
ועכשיו השארת אותי במתח בקשר לקרן והשקר וגם בקשר לאגם ואלי
תפרסם מחר!

אני אנסה../images/Emo3.gif

אבל אני דווקא חושב שהמתח הכי מותח היה צריך להיות בקשר לזה
מאיה מוציאה מהמגירה שלה בחדרה תמונה. היא אומרת לעצמה בעודה מביטה בתמונה: "אתה אהבת חיי, אותך אהבתי תמיד ולעולם לא אפסיק לאוהב אותך". היא בוכה ומחזירה את התמונה למגירה.

בשביל האוגר שלי שנפטר מהרעלה../images/Emo7.gif

הוא סבל קשות במשך 3 ימים ולאחר מכן, באותו יום שבת זוגו [פיץ] ילדה 6 גורים קטנים הוא נפטר לידם

soy rebelde

New member
באמת? ../images/Emo4.gif

מדליקה
לזיכרו.. אבל תנסה להתנחם שעכשיו יש לך עוד 6 אוגרים חדשים

soy rebelde

New member
20??

אז אי אפשר להגיד שחסרים לך אוגרים חחח
והאבא מת בגלל אוכל מקולקל או מה?

עם האוגרים החדשים יש לי 10../images/Emo6.gif

האבא המסכן שלי [שהוא כבר אמור להיות סבא רבה] אפשר להגיד שנרצח בגלל המוכר בחנות של החיות. המוכר מכר לי מין כזאת משחה נגד פשפשים והמשחה הזאת בכלל הייתה לכלבים מבלי שידעתי [כי הוא לא אמר לי]. אז מרחתי את המשחה לאוגרת [שנתנת שאני אשים לה] ולאוגר קצת [כי הוא לא כל כך רצה את זה]
אז אני חושב שהאוגר ליקק את האוגרת בגלל שהיא הייתה בהריון ואז הורעל

soy rebelde

New member
איזה מוכר ../images/Emo46.gif

ד"א מהי תוחלת החיים של האוגרים? ד"א 2 ראית איך אנחנו הורסים שרשור חפר"י שלם?
חח

אוגרים?!??!?!?

20?!?!!?!? מוכר?!?!?!?! שיחנק אמן!!!! אופי... אבל לא נורא קיבלת 20 פיצויים..חחח

למעלה