חשיפה

MARMELAD

New member
../images/Emo15.gif חשיפה ../images/Emo15.gif

אין שום מדונה היום בדום סתם תעלול יח"צני מגעיל ומעצבן עכשיו, למה אנחנו מטומטמים? כי ההופעה היא בשידור חי! כאילו "הלו" איך הגיברת ריצ´י תהיה גם בארה"ב וגם בת"א באותו זמן? אחחחח איזה מפגר אני... סתם בזבזתי את בתוליי בשביל כניסה זוגית במועדון שאפילו לא במרחק הליכה מהבית שלי. SHIT

i love u

New member
פשוט גועל נפש ../images/Emo10.gif

שילכו לעזאזל מה זה אמור להיות הם התכוונו למדונה במסכי ענק עוד פעלול מסריח איזה ביאוס ואני כבר התלהבתי בשבילך ולא נורא מאמי גם נהנת וגם קיבלת הזמנה למסיבה קח הכל בסבבה למרות שזה מרגיז בטירוף!!!

סליחה, אבל האשם הוא בכם

YES פרסמו תחת כל עץ רענן שההופעה מועברת מדטרויט בשידור חי ושהיא תועבר במסיבה שהם עורכים לכבות מנהלי תיקי הVIP שלהם, אבל בארץ העדיפו להריץ חרושת שמועות מצוצות מהאצבע והתעקשו להמשיך להריץ את הקשקוש הזה.

ואם כבר בYES עסיקנן...

ערוץ YES+ ישדר מחר בשעה 21:35 במסגרת רצועת GAY+ את הסרט ניקו ודני (Krampack): סיפורם של שני חברי ילדות בני 17 שמבלים יחד את חופשת הקיץ ומוצאים עצמם בעיצומה של התעוררות מינית. הם גרים כמעט לבדם בבית חוף והופכים את הקיץ לבלתי נשכח כאשר הם מגלים שאחד חושק בנשים והחבר שלו שמעדיף גברים נמשך אליו... (הסרט הוא ספרדי משנת 2000)[התקצירים באחריות YES].

MARMELAD

New member
בסדר, באמת היינו מטומטמים

אחרי מקרה ג´ורג´ מייקל היינו טרף קל למפיצי השמועות. ככה זה - הומו - תגיד לו מדונה וישכח מהעולם. ודרך אגב, היית צריך להדגיש בהודעתך שההופעה שודרה בשידור ישיר כי שידור חי זו הופעה ללא עריכה, גם אם היא מוקלטת ושידור ישיר היא הופעה שמעבירים בזמן אמיתי.

למעלה