יומולדת שמיח מוקדם לי

../images/Emo15.gif יומולדת שמיח מוקדם לי../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

כי אני יוצאת לאילת מחר, ולא יהיה לי מחשב ביומולדת, כך שאת כל מה שת'ם רוצים להגיד אימרו כעת, כי אחרת אני לא אוכל לראות ולהגיב וזה חבל.... כי אני אוהפתתכם אנושים! כן את כולכם! *חיבוק קבוצתי יותר מדי גדול* ולמתקשים ולשכחנים- אני בת 14.... וחיבוק (אישי הפעם) מראש!

marinaaa

New member
יומולדת שמייח../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo110.gif

עד 120 שנה:]

RaVeN IYI

New member
אמ"ג צ'יבית שלי 3>

לא דיברתי איתך הרבה אבלאבל בכל זאת !!11 שיהיה לך המוןהמון מזל טוב ואילת זה חרא כי חם שם T________T אבלאבל תיהני !!11 ואני אוהבת אותך 33> ומה ארבעשרההההה ;[ קטינה !!11 3> ניא~

JeeChan

New member
מזל טוב ניצן צ'אן 3> ../images/Emo65.gif

שיהיה לך המון המון מזל טוב לכבוד יום הולדת ה14
ותהני באילת 3> :] *חיבוק*

../images/Emo204.gifמזל טוב!!

המון אושר בריאות והצלחה, שכל משאלות ליבך יתגשמו לטובה, ושתקבלי מלא מתנות שוות ליומולדת [=

Vivi Sparrow

New member
התכוונתי לשאול

איפה את, לא רואים אותך!~ 3: באמת התגעגעתי לפשפשית שלי D:

X__________X../images/Emo94.gif

ליראות אותך מתכתבת בפורום זה מוזר X_X זה בגלל שאת מתכתבת בקומונע?! הא?!הא?! נכון שזה בזכותי?! D: נכון שניצנע הכריחה אותך להגיב ואני סתם מזיינת לך את השכל עכשיו?P: למרות שאני לא מבינה למה את שואלת אותה כאן אם היא בעצם גרה באיזור שלך, ויש מצב שאת עדיין איתה בקשר למרות החופש P:

dark max

New member
אנחנו גרות בערים שונות @@

היא לא הכריחה אותי להגיב. סתם נכנסתי לפורום וראיתי את השרשור, בכלל שכחתי שיש לה יומולדת X_X

רגע, אז איך את מגיעה איתה../images/Emo94.gif

למפגשים? X: ובאיזו עיר לעזאזל היא גרה? @@ (אם לא ברעננה אז אולי יתמזל מזלך ואני אצליח לימצוא מישהו מהעיר שלה...)

למעלה