כדאי לקרוא בבלוגיה 17/5

boufonnette

New member
איזה ריח יש לחיבוק?

גם אני הייתי בהשקת מרכך הכביסה החדש של לנור, בשיתוף פרוקטר אנד גמבל ותפוז אנשים. היה כיף, היה טעים, והכי חשוב - היה ריח נפלא. כל הפרטים - כאן.

matanot10

New member
גם אני ממליצה על לנור../images/Emo13.gif

אודה לכם אם תקראו את חוות דעתי על לנור ובכך תעזרו לי בתחרות,ובבלוג שלי תמצאו בין היתר המון דוגמיות של בשמים קרמים,מתנות ,קופוני הנחה כמו זוגלובק פסטרמה דק דק דק,נס קפה מוקה החדש ועוד...תהנו ותודה! http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=3745

bob68

New member
לחובבי יין - ../images/Emo48.gif טעימת Chateauneuf ../images/Emo48.gif

ביום חמישי (13.5) התקיימה ב"דרך היין" טעימה מעניינת של שאטונף דה פאפ. להלן היינות שנשתו. Château de Beaucastel Chateauneuf du Pape Blanc 2006 Domaine du Vieux Télégraphe Chateauneuf du Pape La Crau 2006 Domaine du Vieux Telegraphe Chateauneuf du Pape La Crau 2007 Domaine de Vieille Julienne Chateauneuf du Pape Vieilles Vignes 2001 Domaine du Pegau Chateauneuf du Pape Cuvee Laurence 2004 Domaine Pierre Usseglio Chateauneuf du Pape Cuvee Mon Aїeul 2004 Domaine Pierre Usseglio Chateauneuf du Pape Cuvee Mon Aїeul 2006 Domaine Pierre Usseglio Chateauneuf du Pape Cuvee Mon Aїeul 2007 Domaine Pierre Usseglio Chateauneuf du Pape des Deux Freres 2005 Château de Beaucastel Chateauneuf du Pape Rouge 2006 לטעמי היינות הבולטים בטעימה היו של משפחת Usseglio. ה- Deux Freres היה הטוב מכולם. הרחבה, פרטים נוספים והערות טעימה ניתן למצוא בבלוג : בוב ממשיך במסע

rulios

New member
נשים, גברים ומה שביניהם...

http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1702909 פיתחתי לעצמי הרגל חדש, משהו שלא ממליצה לאף אחד. קוראת כתבות שכותרתן מעצבנת בתקווה שבמהלך קריאת הכתבה אגלה שטעיתי ולמעשה כתוב שם משהו שכדאי ללמוד ממנו

orelie

New member
המלצה חמה על ספר ליצירתיים שבננו

ולכל אלה שחושדים על אפשרות שכזו....

כדאי לקרוא על עשרת הדיברות ומשמעותם.

בס"ד צהריים טובים עשרת הדיברות הם חוקי היסוד התורנים שקיומם זה צורך בסיסי, שלא הכל חופשי ללא גבולות אלא לרסן, גם אומות העולם למדו מעשרת הדיברות להבדיל יש הרבה חוקים באנושות, חצייה אסורה באור אדום לא לחצות באזור פסי רכבת, איסור העלמת מס, ביזוי בית משפט בלי התורה השם ישמור איך אנו והעולם היינו נראים, הכל מותר, הכל פרוץ ניאוף, גניבות, רציחות, בלאגנים, אין שבת ליהודים אז אין מנוחת נפש וזה משגע שאין יום שבו מפסיקים מכל העבודות והמלאכות במהלך השבוע, שקרים, חמדנות וכו' אוי ואבוי מה היה לנו הכל אנרכיה עשרת הדיברות-מצוות היסוד התורנים חג שבועות שמח

למעלה