להלביש את שאקירה

YaEloNeT

New member
../images/Emo15.gifלהלביש את שאקירה../images/Emo121.gif

לפני שאני אתחיל אני רוצה להגיד שלקחתי את הרעיון מילדה חמודה בשם ניצן, שעשתה פינה מאוד דומה בפורום השבט (558), ושבלעדיה בחיים שלי לא הייתי יודעת מה זה דוליז.
האייקון הקבוע של הפינה יהיה
~*~ איך עושים דולי
פשוט. עושים העתק על הבייס (בהודעה הבאה),ואז עושים הדבק בצייר. אחרי שיש לכם את הבייס בצייר, אתם יכולים להשתמש בכל הפונקציות על-מנת לצייר בגדים על הבייס. ניתן לשאול שאלות ולבקש עזרה בפורום דוליז, בשרשור שעו"ה בלבד כי אחרת לא יענו לכם.. עוד מידע תוכלו למצוא גם כאן ופה יש טיוטוריאלים שמראים איך לעשות דברים שלב אחרי שלב. למי שיש פוטושופ ויודע איך להשתמש בזה אז זה יכול ממש להוסיף.

YaEloNeT

New member
../images/Emo15.gifוהדולי../images/Emo121.gif../images/Emo26.gif

אני ממליצה לא להגדיל את הבייס אלא להשאיר אותו כמו שהוא. נא לשרשר את הדוליז לשרשור מיוחד שאני אפתח מיום ראשון עד יום שלישי. ההצבעה תיערך בדיוק בעוד שבוע. מי שרוצה שיפצור של הדולי שישרשר אותה לשרשור שאני אפתח ביום שבת. אני מבטיחה לנסות לשפץ לכל מי שרק יירצה. בהצלחה

YaEloNeT

New member
שכחתי להגיד../images/Emo15.gif../images/Emo121.gif

שצריך להכין בגדים ששאקירה תלך איתם לקניון

angel88

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

מעתיקנית
סתם, שיהיה לך בהצלחה עם הפינה הדנדשה

YaEloNeT

New member
ניצןןןןןן../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo121.gif

מה מעשייך פה

YaEloNeT

New member
../images/Emo15.gifשינוי קטן../images/Emo121.gif

כל מי שמסיים את הדולי שלו שישרשר איך שהוא מסיים אותה לשרשור הזה. מי שרוצה שיפצור שישרשר עד שבת ויגיד שהוא רוצה שיפצור. מי שלא רוצה שיפצור שישרשר עד יום שני.

YaEloNeT

New member
פושר יא כשרוניה../images/Emo176.gif../images/Emo121.gif

תעבירי לי קצת *הרבה* כישרון

YaEloNeT

New member
בלעעעעעע../images/Emo5.gif../images/Emo121.gif

שלי
ישבתי עליה מהרגע שפירסמתי את הבייס עד עכשיו והיא עדיין נראת קקה
אולי בגלל שזה פעם ראשונה שאני עושה כזה שיער, חוטלות, מכנס צבאי, והדבר הזה על היד..

YaEloNeT

New member
תפתחו בגדול כי זה פותח בקטן../images/Emo121.gif

ובקטן זה נראה הרבה הרבה יותר טופ..

brunu

New member
לא הבנתי איך עושים שיער../images/Emo4.gif

אגב יפההההההה מאוד

למעלה