../images/Emo15.gif מבזק חצוף ונועז ../images/Emo58.gif
תזוזות
השחקן הותיק דיוויד הדיסון, הצטרף ל"צעירים חסרי מנוח" בתפקיד ארתור הנדריקס, ג'נטלמן מכובד שיהיה מעורב בסיפור של קת'רין וג'יל. להדיסון עבר עשיר בהופעות בתיאטרון, סדרות טלוויזיה וסרטי קולנוע. על העבודה הצפוייה שלו לצד ג'ין קופר (קת'רין) אמר: "לא הכרתי את ג'ין לפני שהגעתי לצח"מ, אך כל מי ששמע שאני עובד איתה אמר לי רק מילים טובות עליה." כשנשאל עם מי עוד יהיה מעוניין לעבוד אמר הדיסון: "אני אוהב כל כך הרבה מהאנשים בסדרה. אני אשמח לעבוד עם אריק (בריידן, ויקטור) כי אני מכיר אותו מלפני הרבה מאוד שנים. וכמובן אשמח לעבוד עם מלודי (תומאס סקוט, ניקי), היא נהדרת."
נחשו מי חוזרת לג'נואה סיטי? ג'ניפר גאריס תחדש את תפקידה כגרייס טרנר המפתה, אם כי כרגע נראה כי לא מדובר בהישארות קבועה. גאריס עזבה את "צעירים חסרי מנוח" בסוף שנת 99' אך חזרה לתקופה קצרה ב-2002, כאשר לניק ושרון היו בעיות רציניות בנישואיהם (מה עוד חדש?). כעת, גרייס תחזור מניו יורק, בה התגוררה בשנים האחרונות, בחיפושים אחר הגבר שלה שנעלם לאחרונה באופן מסתורי. ומי לדעתכם הוא הגבר של גרייס? כן, כן, זהו קמרון (לינדן אשבי) המנוח! מסתבר שהבלאגן של שרון ניומן רק מתחיל...
החיפושים אחר שחקנית שתגלם את הדמות "שילו" הסתיימו, והשחקנית ג'ולי פינסון לוהקה לתפקיד. פינסון מוכרת לצופים בעיקר מתפקידה כד"ר איב לאמברט בסדרה המנוחה "פורט צ'ארלס". שילו מוגדרת ע"י פינסון כ"סקסית ונועזת", והוסיפה כי שילו "היא יוצרת מוזיקה, והיא אישה מסתורית. אנחנו עדיין לא יודעים מה היא עושה בג'נואה סיטי." פינסון חשפה כי בעבר נהגה לצפות בסבונייה: "צפיתי כאשר דני (מייקל דאמיין) וקריקט (לורליי בל) היו יחד. אשלי (איילין דיווידסון) היתה הדמות האהובה עלי. כשהיא וויקטור (אריק בריידן) היו יחד לראשונה, היא היתה פשוט יפהפייה!" כשנשאלה מה תעשה כאשר תפגוש את מייקל דאמיין לראשונה אמרה בצחוק: "אני פשוט אזיל ריר!" ג'ין קופר חוגגת 30 שנה בצח"מ!
כשנשאלה ג'ין קופר, האם השלטת והבלתי מעורערת של "צעירים חסרי מנוח", אם תיארה לעצמה כי תגלם את קת'רין צ'אנסלר במשך 30 שנה, אמרה ג'ין: "ממש לא. אני לא חושבת שאף אחד מאיתנו ציפה לחיות כל כך הרבה שנים!" אחד הסיפורים היותר זכורים של קת'רין היה ההתמכרות לאלכוהול, וג'ין חשפה כי "קת'רין שתתה הרבה לפניי. לאחר שקת'רין התפכחה אני התחלתי לשתות במהלך הגירושין שלי." עם זאת, ג'ין לא מסתכלת על התקופה ההיא בחרטה ואומרת: "אני חושבת שהאלכוהוליזם היה אחד הדברים הטובים ביותר שקרו לי, ולמרות שזה נשמע כאילו אני משבחת מחלה, אם לומדים מכך מה שאמורים ללמוד מתחילים לגלות את האישיות שלך ומהם סדרי העדיפויות שלך." הצופים זוכרים לג'ין את המהלך האמיץ בו נקטה כשהסכימה להרשות למצלמות לתעד בדרמה יומית את ניתוח מתיחת הפנים שעברה בשנת 1984. "אני עמדתי לעבור את הניתוח וביל בל (יוצר צח"מ) שאל אם תהיה לי בעיה לעשות זאת כסיפור של קת'רין. אני אמרתי שאין לי בעיה כל עוד זה ייעשה בצורה אמיתית ונכונה." ג'ין זוכרת את ההתלהבות שהיתה מהסיפור, גם במסדרונות של CBS. "כל המפיקים הגיעו גם מהחוף המזרחי כי ווס קיני (מפיק צח"מ לשעבר) צילם את כל הניתוח ורצה להראות כמה שיותר ממנו. המפיקים הזהירו אותו ואמרו 'הקהל לא יוכל לראות את זה! תהיה להם בחילה בזמן שיצפו בתוכנית!' ובסוף היתה פשרה." בעוד הסיפור על מתיחת הפנים גרר אחריו תגובות נלהבות ונחשב להצלחה גדולה, למעריצים יש סיבה אחרת לצפות בסדרה מדי יום: היריבות המרירה בין ג'יל וקת'רין, שפנתה באופן דרמטי לכיוון שונה כאשר נודע כי ג'יל היא בתה של קת'רין. על ג'ס וולטון (ג'יל) אומרת ג'ין: "הדבר שאני הכי אוהבת בג'ס זה שהיא נוירוטית בצורה מענגת. היא אדם נפלא, ואני אוהבת אותה מאוד. היא יכולה להיות כל כך חסרת פשרות בנוגע לדברים מסויימים עד שלפעמים זה ממש אתגר לגרום לה להסתכל עליהם בצורה שונה, אך זה אתגר שאני אוהבת." המחוייבות של ג'ין לצח"מ צמחה מן המסירות שלה לילדיה. "היה חשוב לי לשמור על המשפחה שלי ביחד כאשר הילדים היו קטנים. יכולתי להתגרש אז ויש אנשים ששאלו אותי למה לא קמתי עזבתי. התשובה פשוטה: לא רציתי שהילדים יקרעו בין אביהם לביני." למרות שג'ין מודעת לכך שהיא שילמה מחיר על ההתעקשות שלה לשמור על משפחתה, היא יודעת כי הבחירות שלה להישאר בנישואים ובצח"מ היו נכונות. "אולי שילמתי מחיר בצד היצירתי כי בחרתי להישאר בסדרה במקום לחזור לעולם הקולנוע או התיאטרון, שהוא אהבתי הראשונה. אך ההישארות בצח"מ היתה הדרך שלי לשמור על המשפחה יחד." במהלך 30 השנים בהן ג'ין קופר שבתה את ליבם של הצופים בצח"מ, קת'רין ניהלה רומנים, נחטפה, נאסרה, נאבקה ביריביה ובאלכוהוליזם, וכעת נאבקת על כך שגורשה מביתה האהוב. מה עוד נותר לקת'רין לעשות? "אני חושבת שקת'רין תהיה פוליטיקאית נהדרת, והיות וארתור מעורב בעולם המשפט והחוק אולי הוא יצית בה עניין לעולם הפוליטיקה!"
תזוזות