מבזק חצוף ונועז

Dawn12

New member
../images/Emo15.gif מבזק חצוף ונועז ../images/Emo58.gif

תזוזות
הסבונייה "ימי חיינו" הצליחה לפתות את ברודי האצלר (קודי) מג'נואה סיטי היישר אל סאלם, שם יגלם את דמותו של בריאן לוקהארט, אחיה הסקסי של מימי. ברודי מגלם את דמותו של קודי מסוף שנת 1999, אך עם השנים שחלפו לא זכה לאף התייחסות עלילתית מלבד דייט אחד עם ויקטוריה (הת'ר טום) שלא התקדם לבסוף לשום מקום. שיהיה בהצלחה!
נראה כי דניאל ג'וניור מגיע לג'נואה סיטי בקרוב! זה התחיל בידיעה על כך שהסדרה מחפשת אחר שחקן שיגלם את דמותו של "סיימון". לפי הידיעה מדובר בנער מתבגר בהיר שיער שנראה טוב וגם מציג את עצמו בתור ילד טוב. יש לו קסם אישי וחוכמה, אך גם צד ערמומי, והוא יכול לעורר הרבה בעיות. בגיליון העיתון Soap Opera Weekly אושר כי דניאל הקטן יחזור אל העיר בוגר יותר, ומרדני יותר: "האופי שלו יעוצב בדומה לדמותו של ריאן פיליפה בסרט 'Cruel Intentions'" חשף ג'ק סמית' (מפיק וכותב ראשי בצח"מ). כיצד הגעתו של דניאל תשפיע על פיליס? ומה תהיה ההשפעה על הנישואים המקרטעים שלה ושל ג'ק? דבר אחד כנראה בטוח: מייקל דאמיין (דני) לא יעזוב את ג'נואה סיטי כל כך מהר הפעם...

python 4

New member
זה היה די צפוי

שדני יחזור יחד עם איזה דני בוי בוגר, לא? הרי עברו כבר איזה שנתיים שלוש מאז שראינו את דניאל לאחרונה, והוא כבר היה אז נער בוגר בן שלוש. חוץ מזה, עד שהם יגיעו דור הטינס של ימינו (מקבילי וחבורתם) כבר יפרשו לגימלאות וצריך לכן דור טינס חדש: דניאל ג'וניור הילד הטוב, נוח הניומן המרדן, ואולי סוף סוף נקבל גם פיליפ בוגר באותה הזדמנות? לפי דעתי הוא צריך להיות כבר בגיל של קתרין, אם לא מעבר.

Charmed24

New member
אם לא מספיק

שהילדים מתבגרים שם בקצב מואץ להחריד, הם גם לא שומרים על פרופורציות. ישנה הסוגיה המפורסמת של פיליפ, שנולד שנה לפני ניקולס, והרבה לפני הדוד שלו בילי, והוא עדיין ילד
זב-חוטם, בזמן שכל האחרים גדלו. יש גם את לילי ווינטרס שהיא נערה מתבגרת בפרקי ארה"ב, בעוד שנייט הבן-דוד שנולד לפניה, עדיין לא נגמל מה-
. אבל העולל שהעדרותו הכי מטרידה אותי, אפילו יותר מקייט הבת של אסתר, זה לא אחר מאשר יורש העצר הצעיר, אדם ניומן, פרי אהבתם העיוורת
של ויק והופ.

Dawn12

New member
לגבי נייט

אף אחד לא יודע מה עלה בגורלו, שכן בסביבות שנת 2001 (אם אינני טועה) אוליביה שכחה שהוא קיים, הפסיקה להתייחס אליו והוא נעלם מהמרקע ולא הוזכר עוד מעולם. ובנוגע לדניאל ג'וניור שחוזר, לפחות עפ"י שמועות באינטרנט יכול להיות שהוא יוצמד דווקא ללילי ווינטרס. היריבות שצמחה בין פיליס ודרו היא אחת המשובחות והשנונות שנראו על המסך, כך שתתארו לעצמכם את זה! הבן של פיליס עם הבת של דרו? זה הולך להיות אדיר!

ים כחול

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif פייטון

צוחקת לי בקשר לפיליפ .... הרסת אותי

ים כחול

New member
אוווווו בדיוק מה שחיפשתי ....

נושא הילדים תמיד אבל תמיד הטריד אותי קשות !!! אין שום הגיון במה שקורה עם ילדי הסדרה !! מתי שנוח להם הם גדלים ומתי שנוח הם נשארים ילדים מה שעצוב שאנשים מקבלים ואוכלים כל מה שמראים להם ולא חושבים כלל הגיונית איך זה שאחד מתפתח במהירות מסחררת והאחר תקוע בילדות ?? נראה שהמפיקים אומרים לעצמם : הצופים כלכך אוהבים את הסדרה שלא ישימו לב במקרה הטוב או יסלחו לנו בטוח במקרה הרע ...
מה שכן , על החלפות שחקנים אני לא שוכחת ולא סולחת !!!
אבל ממשיכה לראות בכל זאת

למעלה